Едва ли аз и който и да е тук във форума знаем повече, и сме навътре в нещата от хора занимаващи се всеки ден с това.
Който желае да пусне записа от 20:00 минута https://dsport.bg/komentarno-studio~181 ... jhv93QbrHw
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
peliforewer написа:krumeto написа:pomiqrat написа:Тея само от глоби правят минимум по 100 000 на месец.
"Да би мирно седяло, не би чудо видяло."
"Да би кренвирши яло, не би глоба видяло" :)
Хм, какви кренвирши?
С тези играчи и приказливия треньор, повече от буламач - свинска пача не заслужава тЕрето ви.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
Dust написа:Едва ли аз и който и да е тук във форума знаем повече, и сме навътре в нещата от хора занимаващи се всеки ден с това.
Който желае да пусне записа от 20:00 минута https://dsport.bg/komentarno-studio~181 ... jhv93QbrHw
Кой визираш, Томислав и Александров ли?
Всички и е видимо, че знаят много неща, но ги споделят завоалирано, че чак пример дадоха с тяхната работа.
Знаем, как се случват нещата у нас. Не си ли удобен ти ебават мамата. Аз не казвам, че Гонзо е някакъв уникален ръководител и т.н.
Всеки изтъква Бербатов, та Бербатов и като го хванат и не го за топките какво правим?
Както каза Грънчаров, след месец ще се чества 100г БФС и там ще видим кои са спонсорите, кои ги няма, има ли нови, кои са те и т.н.
Знаем, как се случват нещата у нас. Не си ли удобен ти ебават мамата. Аз не казвам, че Гонзо е някакъв уникален ръководител и т.н.
Всеки изтъква Бербатов, та Бербатов и като го хванат и не го за топките какво правим?
Както каза Грънчаров, след месец ще се чества 100г БФС и там ще видим кои са спонсорите, кои ги няма, има ли нови, кои са те и т.н.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Някой по-горе бе постнал финансовият отчет на БФС, от 19 млн и 300 хил. приходи, 600 хил се падат на спонсорите, което е 3%. Това ли пречи на Гонзо реформата, да възроди българският футбол и да ни заведе на световното през 2026г., както обеща?
Според този финансов отчет и ако нещата се движат в същото русло, то за 2024 БФС ще е на минус около два милиона лева.
Другата заложена мина за новото ръководство се оказаха ТВ правата.
Другата заложена мина за новото ръководство се оказаха ТВ правата.
Преди защитаваха вечно наквасения безхаберник Перукан.
Сега ми защитават тъпия осмокласник Гонзо.
Като футболист ставаше като за нащо първенство и го видяхме като излезе в чужбина.
На всички е ясно че за ръководител на Футболния Съюз пък изобщо не става.
След протестите като видяха че е крайно време да се махат пияните некадърници си го номинираха и си го избраха само и само да не е Бербатов щото щеше да ги разпилее и да им разпердушини корупционните схеми.
Като футболист ставаше като за нащо първенство и го видяхме като излезе в чужбина.
След протестите като видяха че е крайно време да се махат пияните некадърници си го номинираха и си го избраха само и само да не е Бербатов щото щеше да ги разпилее и да им разпердушини корупционните схеми.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- damyanov1963
4x4 написа:Преди защитаваха вечно наквасения безхаберник Перукан.
Абе вие така се кълнехте и за ГГ(след екларациите ви против него), даже един беше написал в подписа си, че и свирки ще му правите, а сега никакъв го няма, викахте и на Томов - Бате Саше спаси, след като го уцелихте по главата с бутилка, сега сте за тоя дето му викахте пред майка му К''''''!
Припошка му работа.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Dust написа:Всички и е видимо, че знаят много неща, но ги споделят завоалирано, че чак пример дадоха с тяхната работа.
Честно ти казвам опитвам се да се сетя по-лош вариант от Гонзо и не мога да се сетя!Неуспешен като футболист с никакви контакти навън!Управленски опит -0 ,начин на изказване 0,идеи --0!Не знам как точно си представяш той да направи нещо!100 пъти по-добре да е Сираков ,ако ще е футболен човек ,а най-подходящ е мениджър защото футбола стана пари!
Бербатов,макар в него да слагам и най-вече Стенли са млади хора с контакти и визия!Работили са в големи клубове и са се докоснали до управление!Предполагам Бербатова е попивал от най-големия Съра ,казвам го като фен на Ливърпул,беше 5-6 години в Германия,Тотнъм,Фулъм!Стенли беше капитан и на двата отбора в които игра!Бербатов има и фондация-управленски опит!Това ги прави подходящи поне да опитат да променят футбола в България!Даже ми е неудобно да поставя от другата страна Гонзо,даже наистина не се сещам по-отвратителен вариант от него!Интервюто му го предоказва липсата на какъвто и да е мисловен капацитет!
В крайна сметка това така или иначе не е вариант вече,така че гонзо ще оправи колкото може нещата!