Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

krumeto
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот krumeto » 14 ное 2024 12:56

pomiqrat написа:Тея само от глоби правят минимум по 100 000 на месец.

"Да би мирно седяло, не би чудо видяло."
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 ное 2024 13:05

Вълчан написа:
ugly bug написа:Ето една ...
Изображение

https://m.youtube.com/watch?v=WHTSuYexWiE

Това са здравословни закуски за деца. По добре това отколкото гадните салами и тестени закуски пристигнали замразени отнякъде и затоплени , а уж пресни на Кауфланд.

Закуските са хубави, гаранция от Кюрдъ, който ги опитва. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 ное 2024 13:18

Само за това, че рекламират Ефбет и получават сериозен процент от тв правата трябва да могат да се издържат спокойно.Получават пари от ФИФА и УЕФА , от други спонсори, съдийски такси, които не са малки, всяка седмица доят с наказания футболните клубове.Ако при тези приходи се налага да теглят заеми следва съкращения и намаляване на фонд Работна заплата.За Боби се говореше, че заплатата му е около 20 хиляди лева, ако това е истина, на фона на резултатите които постигна е взимал скандална заплата.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 ное 2024 13:21

krumeto написа:
pomiqrat написа:Тея само от глоби правят минимум по 100 000 на месец.

"Да би мирно седяло, не би чудо видяло."

"Да би кренвирши яло, не би глоба видяло" :)
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 ное 2024 13:25

Предполагам БФС си обявяват годишните финансови отчети и там може да се види кое, какво и защо.
В структурата на БФС работят 140 човека в цялата страна, което значи, че фонд работна заплата е не по-малко от 2 000 000 ако ли не й повече. Като добавим и около 4 000 000 ВАР, то само до тук сумата става около 6 000 000 на година.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 ное 2024 14:01

W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 ное 2024 14:50

Dust написа:В БФС ще разберем какво се прави от новия сезон. В настоящия какво искаш да се случи?
Ето предприета е огромна стъпка да се прехвърли администрирането на първенството от професионалната лига, това изобщо не е малко. Тогава клубовете САМИ ще решават кое, как да бъде, а не БФС.
BRF написа:залага се на треньор за дълго време

Дано да е така. Загуби ли обаче мача за купата от Спратак, няма да има сила, която да остави треньора за дълго време

Аз като цяло не искам нищо да се случва!Малкоя ми син е на 14 и скоро ще спре с футбола и моя интерес ще отиде на ниво 0 интерес !Ще си оставя други да си блъскат главата с тия пияндета ненаясно!Ще си гледам ЦСКА и колкото толкова!
Ако ти мислиш,че с Гонзо и хората около него имаме някакъв шанс за различно от дерби с Люксембург ,кой съм аз да ти противореча!
Боби поне имаше някакви контакти и мрънкаше за пари и обясняваха с какадуто Лечков ,че националите спяло в хубави хотели,докато Гонзо реве,че няма пари!Насилих се да му слушам 40 Мин от интевютю и от него разбрах че всичко са виновни,как клубовете отговаряли за създаване на футболисти ,ама ако държавата му дадяла 10 милиона на година ,той щял да ги дава на клубовете за школите и да следял не разбрах какво!
Честно казано изтървахме шанса Стелян Мартин и Бербатов да наложат нов модел!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 ное 2024 16:31

BRF написа:Ако ти мислиш,че с Гонзо и хората около него имаме някакъв шанс за различно от дерби с Люксембург ,кой съм аз да ти противореча!

Не мога да гадая. Оценка за себе си ще направя след поне година и половина работа. Щом синът ти тренира футбол би трябвало да си идеално запознат за случващото се в ДЮШ.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 ное 2024 17:42

Унгарската държава дава един милиард евро за спорт.

Върни се в “Левски”