Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
И сме на 4 точки от топ 3 ! 8-)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
https://www.facebook.com/share/r/18oL5nUhPw/
Изключително емоционален момент, а края му е разтърсващ !
Изключително емоционален момент, а края му е разтърсващ !
- Scholesy93
- Контакти:
Вчера хубаво впечатление направи Угарте. Отнемаше топка след топка. Малко ме притесни липсата на креативност, ама второто като се поотпусна и почна и да подава добре.
Матайс е голям проблем-като Варан е скован и едвам я изнася. За сметка на това Мазрауи си върви към 7/10 бек тип Ъруин-солиден и надежден във всеки един мач. Гарначо и Рашфорд няма да ги коментирам-въпреки хубавия гол и двамата са зверски тъпи в атака. Позициониране, пасове, решения-всичко е тоталщета.
Ван Нистелрой са го освободили и за мен е добро решение това. Ако е добър треньор то по-добре да поеме някой малък клуб и да се докаже. Играчите уж много държали да остане, аз заради това се радвам че си тръгна. Тия лигавета само мекушав треньор ще да харесат. Ся на тренировки ги чака португалската тояга. В тоя щаб една сума легенди се изредиха последните 10 години-Гигс, Фил Невил, Карик, Ван Нистерлой, Флечър. Ефекта е нулев. Трябва ни Ново Начало( не е политически слоугън :lol:
Матайс е голям проблем-като Варан е скован и едвам я изнася. За сметка на това Мазрауи си върви към 7/10 бек тип Ъруин-солиден и надежден във всеки един мач. Гарначо и Рашфорд няма да ги коментирам-въпреки хубавия гол и двамата са зверски тъпи в атака. Позициониране, пасове, решения-всичко е тоталщета.
Ван Нистелрой са го освободили и за мен е добро решение това. Ако е добър треньор то по-добре да поеме някой малък клуб и да се докаже. Играчите уж много държали да остане, аз заради това се радвам че си тръгна. Тия лигавета само мекушав треньор ще да харесат. Ся на тренировки ги чака португалската тояга. В тоя щаб една сума легенди се изредиха последните 10 години-Гигс, Фил Невил, Карик, Ван Нистерлой, Флечър. Ефекта е нулев. Трябва ни Ново Начало( не е политически слоугън :lol:
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Четох, че ще залага на схема с 3-ма в защита още от първия мач. На ван Гал не му се получи във ВЛ с такава схема, да видим при Аморим как ще е.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
И Аморим ще го удари товарният влак. Нашите манекени не обичат да тичат. Над нещата са 8-)
- MASTER_COOL
- Контакти:
vasilnv написа:Четох, че ще залага на схема с 3-ма в защита още от първия мач. На ван Гал не му се получи във ВЛ с такава схема, да видим при Аморим как ще е.
Ти какво си очаквал Васко ? Привличаме ЦАРЯ на системата с ТРИМА защитника и сега при нас да се промени ?! Няма шанс !
Да са мислили от ръководството за всеки един детайл преди да направят такъв избор.
Принципно системата с трима централни защитника е изключително подходяща за Серия А, за Висшата лига нямам спомен някои да е бил успешен с нея.
Ще разберем дали ще се получи. Аз съм 50/50 в момента затова, дали Аморим ще е успешен.
Дава му се голям картбланш, махна Нистелрой, доведе си "шишкавия" екип - получи всичко което е искал.
Сигурен съм, че и на трансферния пазар ще бъде подкрепен.
Конте спечели Висшата лига още в първия си сезон с Челси, играейки 3-4-3. Проблемът е, че италианецът е доста системен треньор и на втората година общи взето всички му разучиха схемата и намериха противодействие. Ще видим Аморим как ще се адаптира, първо към играчите си и после към лигата..

- MASTER_COOL
- Контакти:
Мисля си, че имаме футболисти за неговата схема, но има и такива които са тотално несъвместими с нея - Магуайър, Ериксен, Рашфорд, Антъни
Вече се споменава, че ключовото качество при селектирането на нови играчи ще е "Интензитет"
Вече се споменава, че ключовото качество при селектирането на нови играчи ще е "Интензитет"
Няма да е зле, както в момента нашите се пръскат от интензитет, особено Рашката. :lol:
Не очаквам чудеса от първия мач, но дано малко позакрепим представянето в защита. Особено края на миналия сезон беше ужас всеки мач го завършвахме с по 20 удара към нашата вратата минимум. :lol:
Не очаквам чудеса от първия мач, но дано малко позакрепим представянето в защита. Особено края на миналия сезон беше ужас всеки мач го завършвахме с по 20 удара към нашата вратата минимум. :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
То аз очаквам пак да имаме по 20+ удара към вратата, докато се стиковаме към 3-4-2-1.