Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот k20dan4o » 10 ное 2024 10:08

miro_rz написа:
k20dan4o написа:
ugly bug написа:
miro_rz написа:Каква вечер колосите Левски и Сити да изгубят в един ден.

Нещо като Коледа !
Тиха нощ, свята нощ ....
Изображение

Миро, забелязвал ли си как след наш резил или загуба налазват основно левскари и почват да храчат. И после БАМ...и им се случва нещо.
А за Генчев - беше отличен юноша, добър играч и посредствен треньор, ама какво да очакваш нещо от човек кръстил децата си Жизел и Шанел :o

На мен никой не ми пречи. Какъв рев беше обаче, че играем с чужденци, а сега каква стана и при тях.
За жалост конкуренцията няма. Слаби играчи, слаби треньори и слаби съдии. Всичко е зависимо едно от друго.

При потресаващо слаб проф.футбол, ръководства, ДЮШ, треньори, окайващи стадиони и терени, сини и червени искат да имаме ТОП рефери и им е много удобно те да не са некадърни, а подковани.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 ное 2024 10:11

ugly bug написа:Дека си бре ?
Изображение

TristaNNN написа:Громим с 3-0 и трупаме точици за такова класиране в Ебем ти и прогнилата тото лига, което ще ни гарантира участие в ЕКТ.
Титли-митли са ала-бала приказки...
Да добутаме до зимната пауза без повече загубени точки и след зимата, с една добра подготовка и малко добавена трансферна класичка, да гледаме по-атрактивен и ефективен футбол през новата година.

Добре, де, нали се разбрахме, че е курвенско, дори и за припок, да киризиш в нашия форум и да цитираш тука? Все едно да ти дойда на гости и после да разправям в кръчмата какви си ги говорите с жена ти/мъжа ти...
Де да съм, каня се да ходя до пазарЯ, че туршия мисля да заложа днес, по една нова рецепта. Ама първо да се похиля малко на припошката истерия след нашата загуба и да се опитам да си я обясня научно и логично. Е, нЕма обяснение...
Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 10 ное 2024 11:26

TristaNNN написа:
ugly bug написа:Дека си бре ?
Изображение

TristaNNN написа:Громим с 3-0 и трупаме точици за такова класиране в Ебем ти и прогнилата тото лига, което ще ни гарантира участие в ЕКТ.
Титли-митли са ала-бала приказки...
Да добутаме до зимната пауза без повече загубени точки и след зимата, с една добра подготовка и малко добавена трансферна класичка, да гледаме по-атрактивен и ефективен футбол през новата година.

Добре, де, нали се разбрахме, че е курвенско, дори и за припок, да киризиш в нашия форум и да цитираш тука? Все едно да ти дойда на гости и после да разправям в кръчмата какви си ги говорите с жена ти/мъжа ти...
Де да съм, каня се да ходя до пазарЯ, че туршия мисля да заложа днес, по една нова рецепта. Ама първо да се похиля малко на припошката истерия след нашата загуба и да се опитам да си я обясня научно и логично. Е, нЕма обяснение...
Изображение

Сложи, сложи...
Туршийката е хубаво нещо.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 10 ное 2024 11:43

1914.1902 написа:Изображение

Много хубав бански!
Може с него даже да прави бърдуци у басейна
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 10 ное 2024 12:08

k20dan4o написа:
ugly bug написа:
miro_rz написа:Каква вечер колосите Левски и Сити да изгубят в един ден.

Нещо като Коледа !
Тиха нощ, свята нощ ....
Изображение

Миро, забелязвал ли си как след наш резил или загуба налазват основно левскари и почват да храчат. И после БАМ...и им се случва нещо.
А за Генчев - беше отличен юноша, добър играч и посредствен треньор, ама какво да очакваш нещо от човек кръстил децата си Жизел и Шанел :o

Това за децата, трябва да е подсъдимо.
Do Something Different!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 ное 2024 12:55

Пожелавам скорошно уволнение на ИИ от Националния отбор, че съдиите да спрат да бутат еклерите.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 10 ное 2024 13:16

Стана ясно кой ще замени Генчо

Изображение

:)

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 ное 2024 14:46

Явно сините са абонати на Септември, U16 играят в момента
Изображение
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 10 ное 2024 15:07

ЦСКА играе с повече българи от "Левски" :shock: А тея разправяха как щели да залагат на школата :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 ное 2024 15:16

Кои са покерджиите от Белфаст в националния, неизвикани от Илиев за предстоящите мачове?

Върни се в “Левски”