damyanov1963 написа:4x4 написа:damyanov1963 написа:4x4 написа:damyanov1963 написа:Когато Левски бие с някое съмнително положение за засада, фаул, или дузпа, форума се залива с коментарни анализи на положението от опонентите, най -вече от форумния спец Пели. Сега за засадата на Джемили, ни гък, ни мък, с изключение на един самодеец, който на момента измисли ново правило за засадата и я определи, като чиста с три удивителни.
Щях да ти казвам по рано и си премълчах ама айде като питаш пак ще ти кажа мнението си като цяло за Джемилито.
Значи имах една съученичка в началното училище Джемиле се казваше. Туркинче грозничка ама и неграмотничка си беше. Явно не я караха техните да учи много много.
Така и с твоето Джемили. Не се научи кога е в засада и кога не
Ти от кой край си?
По-близо ли е до центъра на София от Подуене?
Само тя беше от малцинсъвата ама твоето Джемили много ми напомня на моето Джемиле. Както тя остана в по-долен клас така и той остана в засада за радост на жадното и останалите рогати от Септември София - убиеца на щампионски мечти. Факт
Не ми отговори от кой край си и дали е по-близо до центъра, айде да не в София, а изобщо. А щом и диемаджията запецна и не можа да определи положението, като засада...
Не гледах положението щото си пуснах мача при 2:2 ама сигурно е гадно да ти отменят гол срещу сателита пред очите на всички мучащи по трибуните.
Може и да е част от Прокобата.
Моите искрени съчувствия и не, не съм близо до центъра ама нямам и намерение да си връщам сега положението на твоето Джемили. Мача свърши. Съдията свири края. Като имаш претенции: пуснете молба до синята легенда Гонзо от 8 - ми "Б" за преиграване, както бяхте направили след онождането от храбрите харпунчета.