efbet Лига: Левски (София) - Септември (София), Събота от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Септември (София), Събота от 17:30 ч.

Мнениеот koisa » 09 ное 2024 20:24

Няма по-виновен от Сираков за тоталната аматьорщина и неможачество в клуба. Опасявам се, че с него начело ще си останем само с купата при Стоилов.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 09 ное 2024 20:25

vvessel написа:
icemanbg33 написа:Весел, отговарям ти елементарно, треньора си носи отговорната за всяко действие. Ако Сираков ти каже пускай тоя излизаш пред феновете и казваш “казват ми да пускам тоя, никой не може да ми се меси, напускам”. Точно обратното се чува от страна на Генчев.

Аз не съм чул до сега някой треньор да го е казвал.
Иначе така е, треньора си носи отговорността и ако е мъж на място и му се месят, ще си подаде оставката. Но не вярвам да стане.
От друга страна съм сигурен, че му се месят, защото само идиот може да извади Джемили и да пусне Фадига. Генчев не ми изглежда на идиот, колкото и да греши.

Много грешиш. Не че изглежда на идиот но той си и такъв съвършен и професионален международен супер идиот.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 ное 2024 20:26

alexdb написа:Да се обаждат на Кокъла и на колене да го молят да се връща. Хем ще падне Проклятието Гутман, хем тия мърди току виж взели, че се разтичали.

Съгласен.
Аз бих заложил и на Стоев, но много хора не го харесват, защото им каза истината в очите. Ами видя се, че по-лошото е да обявяваш, че ще се бориш за титлата, като Костов и Генчев и накрая да ти нашокат канчето и пролетта да играеш за здраве.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 09 ное 2024 20:27

rodman написа:Извинете, че се намесвам! Нямам навик да се меся в чужди форуми... Извинете и за това, което ще напиша, вярвам мнозина ще ме разберат. Проблем е, че проклинахте Даниел Димов, Васил Панайотов, Живко Атанасов, Пламен Илиев. Сега някои илитерати ще погнат и Шейтанов... Виновни до голяма степен са ръководство и сините журналисти.

Що да сме ги проклинали? Прилични футболисти. Дори на настоящото дередже на отбора биха се представили вероятно и по-добре от чуждите тюфлеци дет не знам кой е довлекъл. За последните 10 години през Левски сигурно са минали 150 футболисти. Е ни един от тях да не става няма начин. Ясно е, че причината е не в играчите и селекцията, а в други фактори. Днес Жадното изнесе лекция и с малко късмет показа, че с дарени футболисти може да направи титулярите на Левски смешни.

Потребителски аватар
tco4i
Контакти:

Мнениеот tco4i » 09 ное 2024 20:28

vvessel написа:
tco4i написа:
vvessel написа:
tco4i написа:Някой изобщо чу ли интервюто на Генчев, след мача, и по-специално частта за преотстъпените играчи? Това е скандално!

Не го слушах. Какво каза?

Каза, че няма договори (на въпроса защо не е записано в договора да не играят срещу нас) просто ги пратили там да "тупат" топката.

Това наистина е скандално и крайно непрофесионално.
Най-малкото е трябвало да се сключи договор с опция да не играят срещу Левски, но като нямаме спортен директор или който там отговаря за тая глупост, така ще е.

То е ясно, че е непрофесионално да няма договори , но да кажеш, че си ги пратил да ТУПАТ топката....е извинявай това е върховна степен на неуважение към футболисти собственост на отбора.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 ное 2024 20:29

Не се чу на талавизура викове Оставка! от стадиона.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 09 ное 2024 20:29

koisa написа:Няма по-виновен от Сираков за тоталната аматьорщина и неможачество в клуба. Опасявам се, че с него начело ще си останем само с купата при Стоилов.

Няма по- виновен от Генчев тотален аматьор,неможач и тъпир с катърски инат.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 09 ное 2024 20:31

vvessel написа:
alexdb написа:Да се обаждат на Кокъла и на колене да го молят да се връща. Хем ще падне Проклятието Гутман, хем тия мърди току виж взели, че се разтичали.

Съгласен.
Аз бих заложил и на Стоев, но много хора не го харесват, защото им каза истината в очите. Ами видя се, че по-лошото е да обявяваш, че ще се бориш за титлата, като Костов и Генчев и накрая да ти нашокат канчето и пролетта да играеш за здраве.

Проблемът обаче не е в треньорите, а в Главата. Докато отборът не се стабилизира финансово и няма нужното време и спокойствие да се работи нищо няма да се промени.

danon
Контакти:

Мнениеот danon » 09 ное 2024 20:46

Що някой ми изтри коментара, че написах истината. Аре пишете си глупостите тогава, тоя оня слаб футболист, съдията

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 ное 2024 20:46

alexdb написа:
vvessel написа:

Съгласен.

Проблемът обаче не е в треньорите, а в Главата. Докато отборът не се стабилизира финансово и няма нужното време и спокойствие да се работи нищо няма да се промени.

Така е.
Ама главата е по- скоро шапка на друга глава. И задачата става много сложна.

Върни се в “Левски”