02.11.2024 г.
https://www.youtube.com/watch?v=oioGgbW5eCE
Строежът на ст. "Българска Армия"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Строежът на ст. "Българска Армия"
04.11.2024
Отбора посети строежа на стадиона.
Те половината и без това са си за там :)

Отбора посети строежа на стадиона.
Те половината и без това са си за там :)

07.11.2024

- MASTER_COOL
- Контакти:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
И магистралите Хемус , Велико Търново - Русе , ако ги строяха с това темпо …..
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
Едно от хубавите неща, които се случват с клуба. Вижда се, че се подхожда сериозно и дано се направи качествено. Аз съм обнадежден!
dedko2022 написа:Едно от хубавите неща, които се случват с клуба. Вижда се, че се подхожда сериозно и дано се направи качествено. Аз съм обнадежден!
Работи се доста бързо, дано наистина да е качествено, ако има някой с познания да сподели. Аз нямам никаква идея от строителство, даже не знам какво е това което полагат в основата.
Sens85 написа:dedko2022 написа:Едно от хубавите неща, които се случват с клуба. Вижда се, че се подхожда сериозно и дано се направи качествено. Аз съм обнадежден!
Работи се доста бързо, дано наистина да е качествено, ако има някой с познания да сподели. Аз нямам никаква идея от строителство, даже не знам какво е това което полагат в основата.
Предпазлив съм с възторжените изказвания, защото помня каква еуфория имаше в Подуене и какво се случи! Искренно се надявам да покажем как трябва да се правят тези неща.
12.11.2024

Северь

Северь