Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Sstefanov » 06 ное 2024 08:37

Soulen написа:
Sstefanov написа:Американците явно наистина са осъзнали колко лошо щеше да е за тях да изберат Харис и уж демократичната клика.
Вчера колегите бяха много тъжни, те са ясно изразени привърженици на перверзиите на "демократите". Това е едно от нещата, които ме дразнят в датчаните, нямат никаква представа какво означава да бъдеш завладян от нелегални амеби.
Тръмп можеше и да не спчели, ако не бяха сложили тази малоумна госпожа Харис демократите. Но пък и доста хора застанаха зад Тръмп, заради Ванс, момчето най вероятно ще е президент след 4-8 години.

Ако бяха изкарали който и да е бял мъж демократите, биеха с малко със сигурност. Джош Шапиро даже щеше да спечели и 7-те колебаещи се щати. Даже Сенилния Джо можеше да спечели.

Сигурно си ги следил повече от мен, защо в крайна сметка не издигнаха Шапиро? Просто последните 2 избора на демократите с Байдър и Харис, показва, че те просто нямат желание да правят нещо за тяхната държава. Трмъп и той е противен, но е много ама много по малкото зло. Харис е изключително зле, тя е олицетворение на слабостта на амерканските нови ценности. А толкова много го плюеха Тръмп, дори в България няма такива анти кампании. Реално "демократите" излязоха на кампания срещу Тръмп, а не за по добра Америка.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 06 ное 2024 08:39

E, има още една .... Конгреса.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 06 ное 2024 08:41

Sstefanov написа:
Soulen написа:
Sstefanov написа:Американците явно наистина са осъзнали колко лошо щеше да е за тях да изберат Харис и уж демократичната клика.
Вчера колегите бяха много тъжни, те са ясно изразени привърженици на перверзиите на "демократите". Това е едно от нещата, които ме дразнят в датчаните, нямат никаква представа какво означава да бъдеш завладян от нелегални амеби.
Тръмп можеше и да не спчели, ако не бяха сложили тази малоумна госпожа Харис демократите. Но пък и доста хора застанаха зад Тръмп, заради Ванс, момчето най вероятно ще е президент след 4-8 години.

Ако бяха изкарали който и да е бял мъж демократите, биеха с малко със сигурност. Джош Шапиро даже щеше да спечели и 7-те колебаещи се щати. Даже Сенилния Джо можеше да спечели.

Сигурно си ги следил повече от мен, защо в крайна сметка не издигнаха Шапиро? Просто последните 2 избора на демократите с Байдър и Харис, показва, че те просто нямат желание да правят нещо за тяхната държава. Трмъп и той е противен, но е много ама много по малкото зло. Харис е изключително зле, тя е олицетворение на слабостта на амерканските нови ценности. А толкова много го плюеха Тръмп, дори в България няма такива анти кампании. Реално "демократите" излязоха на кампания срещу Тръмп, а не за по добра Америка.

Защото дядо Джо ги държеше за топките. А той е много популярен сред старите демократи и евреи. Доста републикански вот също обра. Като го смениха, сложиха насила Камала без никой да я е искал. Представи си да си спонсорирал Джо и изведнъж някаква противна циганка се разполага с парите ти. Доста демократи от партията и според мен я саботираха, за да може след 4 години друг да се кандидатира, а не пак тя.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 06 ное 2024 08:42

Sstefanov написа:Трмъп и той е противен, но е много ама много по малкото зло.

За мен най-добрият кандидат за Републиканците беше губернаторът на Флорида - Де Сантис. Но не съм сигурен дали би постигнал чак такъв резултат като Тръмп.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 ное 2024 09:28

Soulen написа:
ReBorn1982 написа:
Soulen написа:Ахаха 7 от 7 чакам. Само в Аризона имат някакъв шанс. Такъв побой не е имало от Буш Младши насам.

Днес с удоволствие ще чета комунистическия квич, особено в "родния" Дневник. Изображение .... жалко че по-късно имам малко повечко работа, та няма да мога да се отдам напълно на това удоволствие .... Изображение

Официално е вече! Взе Пенсилвания. Остават му 3 електорални вота, които са му гарантирани от Аляска, ама ще вземе много повече.

Републиканците за пръв път от 1930-та държат всички дъражвни институции. Президент, Сенат и Върховен съд.

Значи, голям кеф ми е - губя два баса и ги губя с огромно задоволство, да знаете. Тръмплина е единственият шанс за нашата осрана Европа да се стреснем и да погледенм отвъд жусуи простотиите, рефюджийс уелкъм и социалките. Ако и този електрошок не ни подейства, да пишем кор и да си ходим
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 ное 2024 09:36

На американците им дойде акъла. Кога ли ще дойде и нашия...

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 06 ное 2024 10:10

Eminem написа:На американците им дойде акъла. Кога ли ще дойде и нашия...

Аз ти казах, че само САЩ може да спаси Европа. Въпроса е нашите да се осъзнаят, щото бачи Тръмп е бизнесмен и му е през хоя за нас. Би трябвало да се усети сериозен импулс в Европа.

По-интересно е как ще процедира с Украйна. Очаквам или да спре помощите или да ги утрои :lol:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 06 ное 2024 10:19

Soulen написа:

Аз ти казах, че само САЩ може да спаси Европа. Въпроса е нашите да се осъзнаят, щото бачи Тръмп е бизнесмен и му е през хоя за нас. Би трябвало да се усети сериозен импулс в Европа.

По-интересно е как ще процедира с Украйна. Очаквам или да спре помощите или да ги утрои :lol:

Не може да спаси Европа, Тръмп. Европа яко се връща с 50-100 години назад в развитието си. Щом в Копенхаген хората започнаха да говорят, че не е безопасно да се излиза вечер след 22 часа, значи положението е много трагично. Това се случа в последните години. Преди беше основно в Англия, Франция и до някъде в Германия (говоря преди 15-20 години). Сега почти във всяка една ЕС държава (като изключим Полша), положението с нелегалните изроди е трагично. Швеция, Белгия и Нидерладния са се првеърнали в клоаки. Европа сама си прецака бъдещето. САЩ се връщат на правия път, но ако Европа не ги последва и не се оттърве от крайно левите си политики, ще си остана една дупка. Не казвам, че социалните политики трябва да се зачеркнат, но трябва да бъдат МНОГО силно ограничени и контролирани. И онази идеология на припознване на полове и лична идентификация е тотално сбъркана и вредна.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 06 ное 2024 10:25

Sstefanov написа:
Soulen написа:

Не може да спаси Европа, Тръмп. Европа яко се връща с 50-100 години назад в развитието си. Щом в Копенхаген хората започнаха да говорят, че не е безопасно да се излиза вечер след 22 часа, значи положението е много трагично. Това се случа в последните години. Преди беше основно в Англия, Франция и до някъде в Германия (говоря преди 15-20 години). Сега почти във всяка една ЕС държава (като изключим Полша), положението с нелегалните изроди е трагично. Швеция, Белгия и Нидерладния са се првеърнали в клоаки. Европа сама си прецака бъдещето. САЩ се връщат на правия път, но ако Европа не ги последва и не се оттърве от крайно левите си политики, ще си остана една дупка. Не казвам, че социалните политики трябва да се зачеркнат, но трябва да бъдат МНОГО силно ограничени и контролирани. И онази идеология на припознване на полове и лична идентификация е тотално сбъркана и вредна.

Ще ги спаси като даде енергия на десните партии в Европа, които да ограничат нелегалните, да ни разрешат да ги спираме на всяка цена и да се депортират престъпниците. Освен това демократите няма да имат средства да спонсорират прокситата си в Европа.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 06 ное 2024 10:48

Писах Ви да гледате ютуб и да разберете, че хората са зад Тръмп, а не за наскоро самоопределилата се за негърка. Бобо Николов, къде си?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”