Мнениеот delqnski47 » 06 ное 2024 09:09
Thsmith написа:delqnski47 написа:Thsmith написа:delqnski47 написа:Thsmith написа:Ами аз си нямам мой празник ако изключим РД, примерно : 0 И това да се веселиш за нещо или дори да празнуваш нещо не те прави "поклонник" :lol:
Да, прави те олигофрен :lol: Най вече ако празнуваш онова Хелоуин.
Принципно те прави олигофрен нещо съвсем различно, примерно да подкрепяш определени олигофрени, но да не влизаме в подробности, да не се обидиш.
Иначе всяка година се заканвам, че догодина ще го празнувам само и само да дразня разни тъпанари на които им пречи. Още не съм почнал, но не е късно :lol:
А така боядисай се да изглеждаш като патладжан, екстра ще си :lol:
Мен личността не ме вълнува стига той да ми върши работа. Тебе тея курви там дет им даваш пари интересуват ли те какви са като ''личности''? Надали. Дали ще са олигофрени или ''травестити'' ми е все тая в случая. Това са просто едни посредници на политики дето хора като Николай Василев им ги казва отзад. Това е. Аз подкрепям политики, а не личности, щот те са посредници, а не изпълнители на самите приети политики в НС. Тошко Йорданов, например, никога няма да стане министър и той го знае много добре, а и не е тва идеята. Какъв е като човек ме вълнува ако ми е в приятелския кръг, а не ако ми върши работа. А иначе има много интелигентни хора, които могат да направят страшни поразии като един Асен Василев, например. В случая не е много умно да си избираш по тоя критерий за кого да гласуваш.
За боядисването не се бях сетил, да се боядисаш като черен за да дразниш либералите е приложимо основно на запад ; ) Аз ако тръгвам да се занимавам с глупости, бих се направил на Хенри VIII : ) :lol:
* То заради това казвам, че трябва да се гласува за хора с убеждения, а не такива които ти разказват някакъв филм или се осланят на популистка нотка. На такива няма как да разчиташ и винаги ще се обърнат в посоката на течението. Аз заради това казвам, че харесвам инатливи и с убеждения, на тях съм склонен да се доверя, а не на гъвкавите маймунки, като твоя човек :)
Честно казано можеш да го наричаш напълно свободно чалгар, травестит и т.н. но последното нещо което е Слави е "гъвкав"... :lol:
Трябва да се гласува за хора с убеждения с практическа насоченост. А не само за хора с убеждения.
Костадин Костадинов е човек с убеждения за дадени работи също.
Ето ти убеждения с практическа насоченост - премахване на забраната на хора с двойно гражданство в управлението. Нещо което от началото се подкрепя от ИТН. Единственото нещо което можем да кажем за ИТН, че са "мръднали" от създаването си, е идеологическото мислене - нещо, което така и така е напълно излишно за мен, а и повечето партии без опит в началото минават през тоя стадии - пукането на пиратки и фанфари. Т.е. неща от рода на "Ние сме анти" еди коя си партия . Само че във всяка партия има добри експерти и те го осъзнаха. Проблем са "бащиците" в някои партии и заради това те не работят както трябва.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.