14 кръг Ефбет лига /Черно море - Левски/ 03.11.24 неделя 17:30ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Delija
Контакти:

Re: 14 кръг Ефбет лига /Черно море - Левски/ 03.11.24 неделя 17:30ч.

Мнениеот Delija » 04 ное 2024 22:42

Ent написа:
Delija написа:
Ent написа:
greenpeak написа:С оглед трансферната ни политика последните години, Дуду (до тук 3 гола и 3 асистенции в 13 мача за първенство) го виждам продаден още тази зима.

https://www.transfermarkt.com/dudu/leis ... verein/967

Тъкмо Ники се връща тогава :mrgreen: . Така надявам се ще получи той титулярно място. Заедно с Росен, който за пореден път се доказва всяка година в два мача и пак някои хора обясняват как трябвало да се докаже. Забравихте в Разград на полуфинала каква машина беше Той си е класа отвсякъде както и другите двама, но с два мача на година не става. Ще ги изтървем и после ще гледаме поредните Пачеко, Вилела, Брендо и т.н. Обяснявате как списъкът с недоказали се юноши бил голям, а този с тотални некадърници налагани като титуляри, колко е голям? 10 пъти повече са миналите през нас туристи отколкото юношите, на които е даден реален шанс. Да не говорим за игровите минути, че там нещата са направо несравними.

Кой е тоз Брендо? Не познавам такъв футболист :lol: :lol: :P

Tва ли ти направи впечатление в поста? Смешно ти е, че не мога да запомня името на един от десетките тотални некадърници ял бял хляб на тича? А на мен ми е тъжно, но всеки с проблема си. Как да го запомня тоя галфон как се казва, с какво да го запомня? Той е в топ две на най-некадърните централни нападатели играли за нас за 111 години. Само Спас Гигов го бие.

Аз помня и един Матея Кежман, който бе отпратен от Локо СФ, като ненадежден кадър, както и плеяда от чужденци, които се развиха в Черно море: Патрик Андраде, Леандро Андраде, Алекс Фернандес, Лусио Вагнер, Ричард Еромоигбе, Мехди Бурабия, Дос Сантош, Курьор и т.н. да не изброявам ... За някои от тях трябваше повече време за адаптация или ...
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 04 ное 2024 23:30

Delija написа:
Ent написа:
Delija написа:
Ent написа:
greenpeak написа:С оглед трансферната ни политика последните години, Дуду (до тук 3 гола и 3 асистенции в 13 мача за първенство) го виждам продаден още тази зима.

https://www.transfermarkt.com/dudu/leis ... verein/967

Тъкмо Ники се връща тогава :mrgreen: . Така надявам се ще получи той титулярно място. Заедно с Росен, който за пореден път се доказва всяка година в два мача и пак някои хора обясняват как трябвало да се докаже. Забравихте в Разград на полуфинала каква машина беше Той си е класа отвсякъде както и другите двама, но с два мача на година не става. Ще ги изтървем и после ще гледаме поредните Пачеко, Вилела, Брендо и т.н. Обяснявате как списъкът с недоказали се юноши бил голям, а този с тотални некадърници налагани като титуляри, колко е голям? 10 пъти повече са миналите през нас туристи отколкото юношите, на които е даден реален шанс. Да не говорим за игровите минути, че там нещата са направо несравними.

Кой е тоз Брендо? Не познавам такъв футболист :lol: :lol: :P

Tва ли ти направи впечатление в поста? Смешно ти е, че не мога да запомня името на един от десетките тотални некадърници ял бял хляб на тича? А на мен ми е тъжно, но всеки с проблема си. Как да го запомня тоя галфон как се казва, с какво да го запомня? Той е в топ две на най-некадърните централни нападатели играли за нас за 111 години. Само Спас Гигов го бие.

Аз помня и един Матея Кежман, който бе отпратен от Локо СФ, като ненадежден кадър, както и плеяда от чужденци, които се развиха в Черно море: Патрик Андраде, Леандро Андраде, Алекс Фернандес, Лусио Вагнер, Ричард Еромоигбе, Мехди Бурабия, Дос Сантош, Курьор и т.н. да не изброявам ... За някои от тях трябваше повече време за адаптация или ...

Примери и в двете посоки могат да се намерят много.
Просто се чудя защо още продължавате някои да му обръщате внимание.То според него през годините сме изтървали невероятни таланти,кой от кой станал голям футболист или пък сме загробили .Или по-скоро откакто Илиан е тук е загробил толкова таланти като не ги е пускал достатъчно.Имал безкраен талант от юноши ама видиш ли нарочно не ги е пускал за сметка на някакви Вилели и тем подобни.Истината е че без пари няма как да стане.
Затова и ще има още много подобни проба-грешка като Вилела или като Бекир Расим.Въпроса е че наред с другите изскача и по някой заек и се намира някакъв баланс между чужденци,българи и наши юноши,което лично на мен ми харесва,предвид бюджет и всичко останало.
За вас моряци ний живеем...

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 05 ное 2024 16:27

Голям вой, голям рев... та чак недоумявам ?!!
Вече пета поредна година ги бием поне по един път. Трябваше сякаш да са свикнали вече с тази реалност... ?!?

2024/2025 - Черно море - Левски (2:1)
2023/2024 - Черно море - Левски (3:1)
2022/2023 - Левски - Черно море (0:1) - във В.Търново
2021/2022 - Черно море - Левски (1:0)
2020/2021 - Левски - Черно море (1:2) - с десет души след 45'мин.

Ако ще ги успокои... ще им кажем, че миналата година бихме на два пъти онези дето сложиха тире, и още на два пъти хегемона. А те колко пъти ?!! Щампиони...

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 09 ное 2024 19:50

Разгледах набързо форума на Левски. Иках да ги питам дали и Септември като нас са КУЦИ КОНЕ и дали съдията пак ги би.
Просто не искам паднал паткан да го ритам.

Върни се в “Черно море”