Ent написа:Delija написа:Ent написа:greenpeak написа:С оглед трансферната ни политика последните години, Дуду (до тук 3 гола и 3 асистенции в 13 мача за първенство) го виждам продаден още тази зима.
https://www.transfermarkt.com/dudu/leis ... verein/967
Тъкмо Ники се връща тогава :mrgreen: . Така надявам се ще получи той титулярно място. Заедно с Росен, който за пореден път се доказва всяка година в два мача и пак някои хора обясняват как трябвало да се докаже. Забравихте в Разград на полуфинала каква машина беше Той си е класа отвсякъде както и другите двама, но с два мача на година не става. Ще ги изтървем и после ще гледаме поредните Пачеко, Вилела, Брендо и т.н. Обяснявате как списъкът с недоказали се юноши бил голям, а този с тотални некадърници налагани като титуляри, колко е голям? 10 пъти повече са миналите през нас туристи отколкото юношите, на които е даден реален шанс. Да не говорим за игровите минути, че там нещата са направо несравними.
Кой е тоз Брендо? Не познавам такъв футболист :lol: :lol: :P
Tва ли ти направи впечатление в поста? Смешно ти е, че не мога да запомня името на един от десетките тотални некадърници ял бял хляб на тича? А на мен ми е тъжно, но всеки с проблема си. Как да го запомня тоя галфон как се казва, с какво да го запомня? Той е в топ две на най-некадърните централни нападатели играли за нас за 111 години. Само Спас Гигов го бие.
Аз помня и един Матея Кежман, който бе отпратен от Локо СФ, като ненадежден кадър, както и плеяда от чужденци, които се развиха в Черно море: Патрик Андраде, Леандро Андраде, Алекс Фернандес, Лусио Вагнер, Ричард Еромоигбе, Мехди Бурабия, Дос Сантош, Курьор и т.н. да не изброявам ... За някои от тях трябваше повече време за адаптация или ...