efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Мнениеот koisa » 05 ное 2024 09:07

alexdb написа:
Какво значи да не разчитаме? Срещу втори съперник от претендентите за титлата ни режат с неотсъдена дузпа. Да си траем ли? Отделно в този мач съдията се изгаври с Левски. Не може да сравняваш мача с Числото в което се игра футбол и ръгбито, което гледахме във Варна. Почти всяка атака след центъра завършваше с яка балтия. Половината свирени, половината не. Морето има към 30 отсъдени нарушения и още толкова неотсъдени. Левски също се включи в един момент в надритването, но смятай - към 50 фала по 20 загубени секунди за какво иде реч. Отделно още толкова тъчове и цели пет влизания на мед. екипи за зеленяците плюс един за Левски. Ми то топката в този мач не е била в игра и 40 мин. Да не говорим, че съдията правилото, че вратаря може да държи топката не повече от 6 секунди май го е пропуснал в лекциите. Вижда се накрая Пацо Тигъра хванал топката и 15 секунди си я държи и се разхожда из нак. поле, а нарушение не се свири.
При това положение какво трябва да направим? Че то и Барса и Ливърпул да дойдат и да се пусне такава корида срещу тях без санкция и те няма да покажат нищо. Това беше черешката на антифутбола на джуджето Герой за Ирландия.

Означава да създаваме и реализираме положения. А, не да разчитаме на дузпи и картони, като знаем, че за нас трудно се дават... С правилна тактика, настройка и мотивация коридата на Черно море може да бъде преодоляна. И в други мачове не ни дадоха дузпи, но като победихме почти никой не мрънка, нали? Сега ни биха и давай оправдания до дупка. Гвнчев за първи път ли води отбор на Тича? Не знае ли какъв футбол се играе там и какъв допускат съдиите? Защо не е подготвил играчите?
Отделно, че не променя нищо, играем скучно и еднотипно. Всички се научиха как да играят срещу нас на контри и да дебнат за грешки. Месец и половина отбора няма гол от игрова ситуация, но промяна никаква? Да се опита да разнообрази играта с нещо - не, няма. Трябвало другите да се съобразяват с нас. Виждаме колко се съобразяват...
И вместо да се вгледаме в нашите проблеми, които са 80% от причината за слабите резултати, ние пак гледаме да изместим проблема върху БФС, съдиите, Лудогорец и т.н.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 ное 2024 09:23

tiamat написа:
vlong написа:Айде бе,всички фен форуми са така,ама не,нихилистите само при Левски било така.
Не съм влизал в оранджави форум(опази ме Боже),но едва ли там има такива кавалски изказвания

Сори, ама кавалски е воя.

Хич не е кавалски воят - много си е на място. Имам странното чувство, че някои хора са израснали с филмите за Хонгилдон и Непобедимите от Удан, плюс Междузвездни войни, и са си останали там, за съжаление :oops: Да речем, че сме Барса и играем срещу Левенте - да, прави сте, няма кво да им мрънкаме, излизаме и ги смазваме, ама този Левски отдавна няма нищо общо с Барса (то и когато имаше преди 15+ години, отнесе петица без гарнитура), за да може да си позволим подобно пренебрежително отношение.

Виж, Мето го разбирам, той си живее някъде около 1986, дълбокия сняг, и всичко му е точно - бием, мачкаме, ний сме Левски, бааа, юруууууш и твай, ама ти да го говориш/пишеш? Ние сме средняк от над 10 години и онези горе ни искат точно такива. Аз път напред не виждам в настоящия момент
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 ное 2024 09:35

koisa написа:
alexdb написа:
Какво значи да не разчитаме? Срещу втори съперник от претендентите за титлата ни режат с неотсъдена дузпа. Да си траем ли? Отделно в този мач съдията се изгаври с Левски. Не може да сравняваш мача с Числото в което се игра футбол и ръгбито, което гледахме във Варна. Почти всяка атака след центъра завършваше с яка балтия. Половината свирени, половината не. Морето има към 30 отсъдени нарушения и още толкова неотсъдени. Левски също се включи в един момент в надритването, но смятай - към 50 фала по 20 загубени секунди за какво иде реч. Отделно още толкова тъчове и цели пет влизания на мед. екипи за зеленяците плюс един за Левски. Ми то топката в този мач не е била в игра и 40 мин. Да не говорим, че съдията правилото, че вратаря може да държи топката не повече от 6 секунди май го е пропуснал в лекциите. Вижда се накрая Пацо Тигъра хванал топката и 15 секунди си я държи и се разхожда из нак. поле, а нарушение не се свири.
При това положение какво трябва да направим? Че то и Барса и Ливърпул да дойдат и да се пусне такава корида срещу тях без санкция и те няма да покажат нищо. Това беше черешката на антифутбола на джуджето Герой за Ирландия.

Означава да създаваме и реализираме положения. А, не да разчитаме на дузпи и картони, като знаем, че за нас трудно се дават... С правилна тактика, настройка и мотивация коридата на Черно море може да бъде преодоляна. И в други мачове не ни дадоха дузпи, но като победихме почти никой не мрънка, нали? Сега ни биха и давай оправдания до дупка. Гвнчев за първи път ли води отбор на Тича? Не знае ли какъв футбол се играе там и какъв допускат съдиите? Защо не е подготвил играчите?
Отделно, че не променя нищо, играем скучно и еднотипно. Всички се научиха как да играят срещу нас на контри и да дебнат за грешки. Месец и половина отбора няма гол от игрова ситуация, но промяна никаква? Да се опита да разнообрази играта с нещо - не, няма. Трябвало другите да се съобразяват с нас. Виждаме колко се съобразяват...
И вместо да се вгледаме в нашите проблеми, които са 80% от причината за слабите резултати, ние пак гледаме да изместим проблема върху БФС, съдиите, Лудогорец и т.н.

Имаш резон. И нямаш :mrgreen: Да, така е, играем еднотипно - при Мъри играехме по същия начин, нали? Затова бие(х)ме силните, а падахме от слабите. Генчев реши, че ще печели мача, затова и игра така. Ако беше решил да играе за 0:0 и да клати, тип ИИ, щеше да се получи 0:0 и твай. Дали щяхме да сме доволни? 1 точка си е 1 точка - факт, ама?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 05 ное 2024 10:07

Проблемът, момци не е недадената дузпа. Тя е 50/50, като аз по-скоро не бих я дал. Проблемът е, че Пластмасовия няма еднакъв аршин с друг мач преди седмица. Проблемът е, че позволи ръгане, блъскане и кюскане. Проблемът е, че спести поне 3 очеизвадни нарушения пред наказателното. Проблемът е, че спести няколко нарисувани жълти картона, както и чист червен на онзи помияр Димов за ВУЛГАРНОТО му поведение срещу Майкон. Нашите проблеми си ги знаем - слаби сме, но това не е причина да си затваряме очите. Когато един мач е равностоен всяко отсъждане е важно. Иначе сме дупка. Срещу силните отбори нямаме точка. Май балонът на Генчев ще се спука доста бързо. Без да имам каквито и да е претенции да разбирам за мен той не може да си нареди състава. Да не говорим, че формата на Марин, Джемили, Кристиян и ВДК падна драстично. Надявам се все пак да изкара тая година, но ако милото не отпусне кинти ще си играем тая роля. Претендент за място в Европа.
110 години любов!

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 05 ное 2024 10:12

Проблемът е, че чакаме Мажоритаря да поведе недоволните фенове, вместо да се вдигнат 5000 и постоянен протест пред БФС и т.н. Да видим тогава какво ще стане. Мажоритаря да си пуска декларациите.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 05 ное 2024 10:29

Aronaks написа:Проблемът е, че чакаме Мажоритаря да поведе недоволните фенове, вместо да се вдигнат 5000 и постоянен протест пред БФС и т.н. Да видим тогава какво ще стане. Мажоритаря да си пуска декларациите.

Какво очакваш от Мажоритаря точно? Той ще направи това, което му каже банкянската свиня. Мажоритарят е безгласна буква. Единственото, което трябва да поведе е внучките на детска градина. Докато някой като пластмасовия не изяде дръвцето ще си продължи така
110 години любов!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 ное 2024 10:44

groti написа:
Aronaks написа:Проблемът е, че чакаме Мажоритаря да поведе недоволните фенове, вместо да се вдигнат 5000 и постоянен протест пред БФС и т.н. Да видим тогава какво ще стане. Мажоритаря да си пуска декларациите.

Какво очакваш от Мажоритаря точно? Той ще направи това, което му каже банкянската свиня. Мажоритарят е безгласна буква. Единственото, което трябва да поведе е внучките на детска градина. Докато някой като пластмасовия не изяде дръвцето ще си продължи така

Няма кой да ни поведе, това е истината. А и да се намери някоя фракция, то НКПСЗ ще ги пребият и облеят с л.на по нареждане от Банкя. Хора има, желание има, но организация няма...
Непринуден написа:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 ное 2024 11:28

olimpi написа:.....

В момента не сме отбор , който да смачка противника и по-скоро сме на ръба и малмо рязане от съдиите ни стига за загуба на точки.

Напълно споделям това мнение, само бих добавил, че това кълцане го имаше и при Кольо, и при Мъри.
Колкото до положенията ни в мача - ами как да създадеш такива като човекът с топка постоянно е млатен безнаказано в противниковата половина, където се градят и развиват атаките?!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 05 ное 2024 12:30

За пореден път съм разочарован от ПФК Левски, че пишат декларации по съдиите чак след мачовете. Сякаш вече не знаем какви могат да ги вършат познатите лица - Кабаков, Железният Железов, Гидженов и компания. Защо никой от ръководството не написа нищо, когато за шеф на съдиите назначиха Станислав Тодоров? Ами този е същият некадърник като изброените от мен съдии. Какво точно би променил?

Съдии иначе се коментират и на най-високо ниво във футбола, в мачове между много по-стойностни и също равностойни отбори. Няма как просто да си затворим очите и да не се отчетат грешките на Железният Железов.

Споменах за Гонзо - великата реформа по време на мача, а след това някой беше споделил, че той не е виновен, защото преди това се случвали същите неща. Те се случваха, но този големец обеща да промени нещата. Чакам с нетърпение да видя кои съдии ще изгърмят в края на полусезона, както той отново ОБЕЩА, че ще вземи мерки! Този, за който всички повтарят някаква заучена фраза, че е мъжкар, защо не се появи на мача на ПФК Левски срещу ПФК ЦСКА - София ЕАД? Май рязко го хвана шубето от левскарите, защото знаеше какви ги е сътворил с празните си приказки - ''Да разменяме кръгове е несериозно''. Иначе гордо се показа, след като го избраха за шеф на БФС преди време.

За Генчев очевидно няма да видим надграждане в играта, но дано видим повечко точки през зимата в сравнение с миналите сезони. И се надявам да не отпадне от Купата на България.

Струва ли се да се обсъжда съперника? В раздел Тича твърдят, че са изиграли страхотен, прекрасен, лесен мач. В същото време обаче през цялата втората част само бавеха играта, търкаляха се, та чак накараха и Пламен Илиев да деградира тотално футболно. Много пъти съм го споменавал, но отново ще го кажа - щом на подобна победа им даваш горните определения, значи наистина нещо е тотално сбъркано не само при БФС, отборите, ДЮШ и т.н., но и при самите фенове. Мен би ме било срам да спечеля по такъв начин, но за други това е страхотен и прекрасен мач. После да не се чудим как български отбор отпадна след два мача в ЕКТ на собствена земя.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 05 ное 2024 13:07

1914.1902 написа:
Много пъти съм го споменавал, но отново ще го кажа - щом на подобна победа им даваш горните определения, значи наистина нещо е тотално сбъркано не само при БФС, отборите, ДЮШ и т.н., но и при самите фенове. Мен би ме било срам да спечеля по такъв начин, но за други това е страхотен и прекрасен мач. После да не се чудим как български отбор отпадна след два мача в ЕКТ на собствена земя.

Същата тази защита на ЧМ без вратарин но при нормално съдийство отнесе петуна от бледи младежи от СИ. В международен мачтакива катърски изпълнения няма как да вървят, защото картоните ще Фъркат на секундата, а за това на дим-офф сигурно щеше да има и доклад за груба неспортсменска проява + съответното наказание.

Феновете че са сбъркани е ясно, важното е там дай да бием г..дата. Ако другите си обичаха отборите толкова колкото мразеха нас нямаше да има циркове с преименувания , припознаватне и т.н. + пълни стадиони.

Ние донякъде сме изкл. поне като публика, за съжаление и при част от нас има омраза към другите, глорихънтърство и пирпознавачество.

Апропо, част от джурналята са много виновни за тази ситуация, визирам цялата гатанасовщина - ставри, спермачката, Жаклиновци, Жельовци.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Левски”