14 кръг Ефбет лига /Черно море - Левски/ 03.11.24 неделя 17:30ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: 14 кръг Ефбет лига /Черно море - Левски/ 03.11.24 неделя 17:30ч.

Мнениеот LoveAndPeace » 04 ное 2024 12:47

Ron Jeremy написа:Не защото четох из вашия форум и останах с такова впечатление ....а все пак това е най демократичния форум , където се търпи чуждо мнение и не се трие ...наред

Форум като форум , все пак не пишат 10 човека , а 110. Изненадвам се , че си изненадат от многообразието на мненията.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 04 ное 2024 13:04

Не съм изненадан виете като линейки 109 човека ,но разнообразно и така , а по различни гледни точки се трият по бързо отколкото са написани , като консерва риба тон в собствен сос сте
ex Popeye

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 04 ное 2024 14:10

Димов: "Победата е за феновете ни! Щастлив съм, че Варна остана зелена!"

А ние... публиката им благодарим за сърцатата и всеотдайна игра. Горди сме и сме им признателни за тази прекрасна победа. Браво моряци!

Дани е истински капитан, който снощи пламтеше и гореше в дербито... и накара всички в отбора да вложат максимума за победата. Гледах мача на повторение и ми направи впечатление бурната му реакция след попадението на противника, а ножичния удар на Васко (преди дузпата) ми напомни на един негов красив победен гол срещу Арда преди два сезона на "Тича". Просто си ги умее Васката тези удари. А Цецо Панов... наблюдавам го всеки мач... и се чудя откъде има това хладнокръвие всеки път когато поема топката на тъча. Не трепва този човек... Виктор - 'преподава' на другия тъч отсреща... Играе и в ляво и в дясно... където трябва. Асистира за голове... Влатко и Живко - истински стълбове в отбраната, пред опитния Пацо. Даже за Асен Дончев се чудя откъде имаше тази енергия цели 70мин. неуморен ?!!
Всички се стараха и бяха като колектив и не е чудно, че набиха мощен шамар на сините, за радост на нас верните привърженици.
Варна е зелена, а "Тича" е крепост!!!

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 04 ное 2024 14:45

Берк влезе и си свърши работата. Dоказа, че може да се разчита на него дори и в много напечени моменти. Така се прави като си професионалист. Не трябва да ги превъзнасяме футболистите само защото са наши юноши. Аз съм сигурен, че Илиан го забелязал, както е забелязал и Роската. От тези момчета се иска да работят здраво, да се влагат и себераздават, както и постоянство. Всеки от тях ще получи своя шанс и трябва да го грабне.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 04 ное 2024 14:50

С оглед трансферната ни политика последните години, Дуду (до тук 3 гола и 3 асистенции в 13 мача за първенство) го виждам продаден още тази зима.

https://www.transfermarkt.com/dudu/leis ... verein/967

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 04 ное 2024 17:13

greenpeak написа:С оглед трансферната ни политика последните години, Дуду (до тук 3 гола и 3 асистенции в 13 мача за първенство) го виждам продаден още тази зима.

Тъкмо Ники се връща тогава :mrgreen: . Така надявам се ще получи той титулярно място. Заедно с Росен, който за пореден път се доказва всяка година в два мача и пак някои хора обясняват как трябвало да се докаже. Забравихте в Разград на полуфинала каква машина беше Той си е класа отвсякъде както и другите двама, но с два мача на година не става. Ще ги изтървем и после ще гледаме поредните Пачеко, Вилела, Брендо и т.н. Обяснявате как списъкът с недоказали се юноши бил голям, а този с тотални некадърници налагани като титуляри, колко е голям? 10 пъти повече са миналите през нас туристи отколкото юношите, на които е даден реален шанс. Да не говорим за игровите минути, че там нещата са направо несравними.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 04 ное 2024 18:27

Ron Jeremy написа:Не съм изненадан виете като линейки 109 човека ,но разнообразно и така , а по различни гледни точки се трият по бързо отколкото са написани , като консерва риба тон в собствен сос сте

Да виеме , да виеме , колко да виеме ......идиотски жълт картон още в 3тата минута , спестен червен картон за Димов , недадена дузпа за Левски......не е като да няма причина за недоволство.
Масово мненията за мача преди него бяха , че е по-вероятно да паднем или да измъкнем Х. При вас беше - съдията , говедата , не знам си какво.
След мача ни дума за Пластмасов тука.

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 04 ное 2024 19:47

Ent написа:
greenpeak написа:С оглед трансферната ни политика последните години, Дуду (до тук 3 гола и 3 асистенции в 13 мача за първенство) го виждам продаден още тази зима.

Тъкмо Ники се връща тогава :mrgreen: . Така надявам се ще получи той титулярно място. Заедно с Росен, който за пореден път се доказва всяка година в два мача и пак някои хора обясняват как трябвало да се докаже. Забравихте в Разград на полуфинала каква машина беше Той си е класа отвсякъде както и другите двама, но с два мача на година не става. Ще ги изтървем и после ще гледаме поредните Пачеко, Вилела, Брендо и т.н. Обяснявате как списъкът с недоказали се юноши бил голям, а този с тотални некадърници налагани като титуляри, колко е голям? 10 пъти повече са миналите през нас туристи отколкото юношите, на които е даден реален шанс. Да не говорим за игровите минути, че там нещата са направо несравними.

Кой е тоз Брендо? Не познавам такъв футболист :lol: :lol: :P
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 04 ное 2024 20:38

Delija написа:
Ent написа:

Кой е тоз Брендо? Не познавам такъв футболист :lol: :lol: :P

Tва ли ти направи впечатление в поста? Смешно ти е, че не мога да запомня името на един от десетките тотални некадърници ял бял хляб на тича? А на мен ми е тъжно, но всеки с проблема си. Как да го запомня тоя галфон как се казва, с какво да го запомня? Той е в топ две на най-некадърните централни нападатели играли за нас за 111 години. Само Спас Гигов го бие.

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 04 ное 2024 21:32

от LoveAndPeace » 04 ное 2024 18:27

Ron Jeremy написа:
Не съм изненадан виете като линейки 109 човека ,но разнообразно и така , а по различни гледни точки се трият по бързо отколкото са написани , като консерва риба тон в собствен сос сте

Да виеме , да виеме , колко да виеме ......идиотски жълт картон още в 3тата минута , спестен червен картон за Димов , недадена дузпа за Левски......не е като да няма причина за недоволство.
Масово мненията за мача преди него бяха , че е по-вероятно да паднем или да измъкнем Х. При вас беше - съдията , говедата , не знам си какво.
След мача ни дума за Пластмасов тука.

Ако Пластмасов е Железов, настояваш да се повтарям. Свири, каквото видя. Направи само една груба грешка. Измисли фал, от който Левски вкараха гол. Подпираше лекичко Левски през цялото време, но не успя да повлияе на мача, а само на резултата. Вместо с 2:0 ви опраскахме с 2:1. Ревлювци. Слушат Ромето и Сираков.

Върни се в “Черно море”