efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Мнениеот LoveAndPeace » 03 ное 2024 22:00

Няма спорна ситуация с несвирената дузпа за Левски.
Топката е в контрола на Попов , той я отиграва и докосва с ръка. Рикошет от бедрото в ръката щеше да е ако предотвратява удар и няма контрол над това на къде ще отиде топката.
Колкото до недадения червен картон на Димов ......той използва техника от бразилското джу джицу.......която е забранена дори там защото представлява висок риск от контузии :lol: :lol:
https://bjj.bg/kani-basami-zascho-e-zab ... stezaniya/

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 03 ное 2024 22:06

helic написа:. Първия гол беше групове грешка на Кристиян и Макун, а и Джемили го домързя да се върне при тази атака.

Ситуацията стана точно пред очите ми и за мен грешката е изцяло на Майкон. Секунда преди паса, Майкон тръгва навътре, все едно изтегля за засада вместо да тръгне към Дуду да го държи изкъсо и просто оголи зоната си без да има кой да я покрива. Макун беше далеч от ситуацията, а Дуду я изигра по перфектен начин. Джемили, ако не се лъжа, беше срещу този който даде паса и изобщо няма отношение към това да покрива зоната.
Изобщо цялото първо полувреме това беше единственият пас към Дуду и той си оправда престоя. Иначе май не пипна топка. Дори след гола Майкон нещо се обясняваше с Димитров и Майкон, явно нещо не са се разбрали защото движението му беше необяснимо.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 03 ное 2024 22:09

Генчев бил над лимита от загуби. Какъв лимит бе.тъпанар. Спартак Варна без треньор и бюджет са зад теб с еднакъв брои точки а папагалите са пред теб и два мача по малко.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 ное 2024 22:28

Чета последните десет страници и се възмущавам. То бива необективност бива, ма чак толко, не бива. Да бе, имаше червен картон и дузпа несвирени. И? Ако бяхме били какво? Какво доказваше това? Продължаваме заблудата. Генчев с доста по-качествен мат'риал начело на Лудогорец го видяхме. Но наистина толкова необективни не са феновете.
Илиан правилно беше освободен от "Левски". Той е един пос*ран айденапред неможач. Който след 60-тата иска да затваря мача. Пълен лузър. Та бием на мускули "морето", и? Това е отбор за четвърто място. Но там няколко футболисти, които играят четвърти сезон заедно. Неможачи, ама си знаят и кътните зъби.
Аз казах своето. Вярвам на тези футболисти. Нека се запазят като ядро, да сменят 2-3-ма тренера. От треньор до треньор има разлика. Г.Тодоров обиди (непряко) на времето Жо на "джудже". Нивото на треньорите ни е покъртително. За разлика от югославската да речем школа (гръцката и румънската не са по-различни от нашата). И заради това най-известния ни треньор извън България не е на Запад, а на Изток. И то в някакъв тролей в турското.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 03 ное 2024 22:40

Мрън мрън мрън. Големи сте специалисти, що вие не станете треньори на Левски? С какви играчи разполага Генчев, запитахте ли се? За милионен път го казвам, С КРАЙНО ЛИМИТИРАНИ ИГРАЧИ. Да не казвам, че в голямата си част са посредствени. Вярно, той заяви, че сам ги е избрал и селектирал, но съм убеден, че това е бил бюджета отпуснат от Мажоритаря и Милото. А с тоя бюджет и Моуриньо да сложите все тая. Генчев се справя повече от добре и с такива играчи ни държи в борбата за тройката. Погледнете един друг отбор с трансфери за милиони къде се намира и как играе. Оставате Генчев да работи, не е той проблема. Проблема е Сираков, Милото, Тиквата и Дебелата свиня.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 ное 2024 22:44

vvessel написа:
helic написа:. Първия гол беше групове грешка на Кристиян и Макун, а и Джемили го домързя да се върне при тази атака.

Ситуацията стана точно пред очите ми и за мен грешката е изцяло на Майкон. Секунда преди паса, Майкон тръгва навътре, все едно изтегля за засада вместо да тръгне към Дуду да го държи изкъсо и просто оголи зоната си без да има кой да я покрива. Макун беше далеч от ситуацията, а Дуду я изигра по перфектен начин. Джемили, ако не се лъжа, беше срещу този който даде паса и изобщо няма отношение към това да покрива зоната.
Изобщо цялото първо полувреме това беше единственият пас към Дуду и той си оправда престоя. Иначе май не пипна топка. Дори след гола Майкон нещо се обясняваше с Димитров и Майкон, явно нещо не са се разбрали защото движението му беше необяснимо.

Джими беше грешника. Не си покри човека. Чудя се дали има тренер да го научи да работи в защита. Възможно ли е да е природно тъп човек? Колко пъти и в този мач тръгва да се надиграва с трима срещу него. Помним Рабех, който колкото талант имаше, толкова и мозък нямаше в главата. И едно испанче имаше такова. От Барса май беше. С брилиянтна техника и шут, ма тъп. Завърши нейде по n-тите дивизии на Испания. Калво.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 03 ное 2024 22:58

metodito написа:
vvessel написа:

Джими беше грешника. Не си покри човека. Чудя се дали има тренер да го научи да работи в защита. Възможно ли е да е природно тъп човек? Колко пъти и в този мач тръгва да се надиграва с трима срещу него. Помним Рабех, който колкото талант имаше, толкова и мозък нямаше в главата. И едно испанче имаше такова. От Барса май беше. С брилиянтна техника и шут, ма тъп. Завърши нейде по n-тите дивизии на Испания. Калво.

Сега седнах да гледам повторението и Джемили е срещу човека който дава паса. Така че не той е грешника, а Майкон който не покри Дуду, който беше на тъча и чакаше пас. Пак повтарям, пред очите ми стана ситуацията и Майкон действаше абсолютно необяснимо като тръгна напред и си оголи зоната. Джемили просто няма какво да направи в ситуацията. От повторението по телевизията изобщо не се вижда подредбата на футболистите, която се виждаше идеално от трибуната. Бях най-отгоре.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 ное 2024 23:04

Този, който даде паса се огледа, напредна, подаде. Джими го гледаше. Майкон пък, кой го знае какво гледаше. Аз не го разбирам да слагаш постоянно Майкон вместо Цунами. Супер е в атака, но не и в защита. Мислех си да не е крило.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 03 ное 2024 23:14

metodito написа:Този, който даде паса се огледа, напредна, подаде. Джими го гледаше. Майкон пък, кой го знае какво гледаше. Аз не го разбирам да слагаш постоянно Майкон вместо Цунами. Супер е в атака, но не и в защита. Мислех си да не е крило.

Ами може ли Джими да знае какво става зад гърба му? Неговата работа е да спре този с топката, но не може да му попречи да я подаде.
Цунами за халф беше грешка. Пускането на Лима също беше грешка. Но за първия гол грешката е само на Майкон. Индивидуална. Не знам какво са тренирали и каква му е била идеята изобщо, но да си бек и да оставиш сам човек на тъча зад гърба си си е груба грешка. Отиграването на Дуду си беше класа. Изглеждаше неспасяемо.

Върни се в “Левски”