alexdb написа:Пич, за каква игра можем да говорим първото полувреме при положение, че морето направиха над 20 нарушения, които бяха отсъдени и още поне десет ден не бяха? И срещу това един-единствен жълт картон, щото нямаше как да не го даде? Ми това не може да се нарече футбол. Нещо друго е. Как да играеш футбол като всяко единоборство е секира? Реално още в първата минута Панайотов беше за жълт картон, който не му се даде. После до 20-мин имаше няколко яки секири за картон, съдията пак нищо?! Да не говорим, че балтиите в близост до вратата им изобщо не се свиреха. Е как да играеш при това положение? Че това ако беше мач от ЕКТ още първото полувреме щеше да има поне двама изгонени. Продължението от 3 мин. при близо 40 фала пък изобщо не ми се коментира. То по 20 сек. на нарушение да ги броиш трябваше да е поне 15 мин. :lol:
Много точно изказване. Морето играят старовремски футбол. Още от времената, когато ръгбито не се е било отделило като друг спорт. Имаше много влизания които си бяха за картон, имаше и много други които изобщо не се свириха и определено влияят, ако не директно на резултата, то на развитието на играта. Първото полувреме Джемили беше наритан жестоко и второто доста се пазеше от единоборства. Пред очите ми станаха два фала, които можеха да изострят опасно атаките но въобще не се дадоха. И двата бяха изблъскване с ръце. Имаше битка по целия терен, но някои футболисти чак второто полувреме разбраха какъв "футбол" се играе на Тича и дадоха отпор.
Друг е въпросът, че Генчев сбърка състава, а и нямаше късмет като цяло. Първо, дузпата си беше късметлийска, второто не свириха подобна за нас, няколко опасни удара не уцелиха вратата, като последния си беше неспасяем ако влизаше, а при едно центриране Колев остана малко под топката и не успя да нанесе хубав удар. Или топката трябваше да е 5 см по ниско или той беше отскочил предварително. Положения за Морето освен първия гол не се сещам. Та за игра трудно може да се говори тоя мач. Но много хора се упражняват по темата.