Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rhaegar » 03 ное 2024 09:31

Drunken_Master написа:
rhaegar написа:Бди, я. :lol: Така трябва, да не се разпищолвате много, току виж сте повели виртуална революция и после България на три морета. Поне. :lol:

И ти ще се съгласиш, че се прекалява с цялата тая простотия. Ние сме си българи...

Ще ти кажа какво мисля аз. Първо, мен тоя празник не ме влече, не съм го отбелязвал, но никога не бих спрял други хора да се забавляват като се маскират, още по-малко пък деца.
Второ, ако на следващия ден не беше наш и то сериозно контрастиращ празник, на никого нямаше да му пука дали някой си празнува Хелоуин и се е маскирал на лански козунак.
Трето, не е проблемът че хората му се радват, а че не се прави достатъчно да се почита празникът на следващия ден от родители, учители и държава.
Четвърто "ние сме си българи" е фрапиращо тъп аргумент, особено идващ от човек, който не е казал добра дума за българския народ почти. Ми слушай Славка Калчева, а не Тупак или Еминем, като си българин. Или някакъв друг подобен тъп пример, ти си избери.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 03 ное 2024 10:02

И аз нямам нищо против Хелоуин.

Изображение

Изображение
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 ное 2024 10:21

Всяка година едно и също.
"Що празнуваме чужди празници/обичаи"... Казано от хора, де си хвърлят боклуците от балконите и фасовете на улицата ...
И същите, даже немат грам идея, кой е последният ни Владетел от Родът Дуло.

Другият любим мой аргумент срещу "Хелоуин" - "Ние сме православна страна, а тоА празник е сатанински".
Мда, те кукерите представляват Исус ... :lol: :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 ное 2024 11:38

rhaegar написа:Четвърто "ние сме си българи" е фрапиращо тъп аргумент, особено идващ от човек, който не е казал добра дума за българския народ почти. Ми слушай Славка Калчева, а не Тупак или Еминем, като си българин. Или някакъв друг подобен тъп пример, ти си избери.

Моя пример е тъп? А ти как навърза слушането на чуждестранни изпълнители с таченето на Хелоуин? Кво общо има едното с другото? Казвам, че супер много ни натрапват тия западни извращения, буквално отвсякъде. То не е точно до Хелоуин май, проблема е, че от тоя запад, почти нищо хубаво вече не идва. Едно време, пропагандата е удряла особено силно чрез филми и музика. Сега дори и филмите им са смотани. В 60% от новите им такива има поне един педал и двама репресирани негри.
Както и да е, говорим за Хелоуин. Навсякъде го виждаме, дори и софийският зоопарк бил празнувал. В любимата ни столица имало и друго извращение тия дни - Хелоуин парти. Само да ти напомня, какво чувахме на Йордановден преди няколко години, когато калоферци изпънаха хорото в ледените води на Тунджа. Помниш ли как ги наричаха? Идиоти, примати... имало било КоВид, как не се спазвали мерките... По Нова, Виктор Николаев съветваше юначагите от хорото, да не се хващали за ръце, щото трябвало да се спазват противоепидемичните мерки. Патрашкова и тя виеше на умряло при Гала. Оня кавал Бебо Халваджиян пък ги громеше от социалните мрежи. За "Колът" на Рожен? Там какви чудесии чувахме? Псевдопатриоти, парите трябвало да се дадат за образование. Било абсолютно безсмислено и т.н. Идеята ми е, че изключително много се прекалява с цялата тая мега простотия, естествено идваща от запада.
А за българският народ, няма как да кажа добра дума, при положение, че е тъпкан и мъчкан сума ти време. Умен народ няма да гласува за партията на Светльо Витков и да даде толкова много гласове за пеперастите. Примери - бол. Точно щото обичам родината си, затова и гледам да съм обективен, а не да плещя глупости за велик ген и прочее. Аз се гордея с природата ни, гордея се с културата ни, гордея се с историята ни... не се гордея с дебилите, които ме заобикалят.
THE G.A.M.E написа:И същите, даже немат грам идея, кой е последният ни Владетел от Родът Дуло.

Кои са същите? Тия дето са страшни патриоти, а не си познават историята на държавата, която УЖ толкова много обичат? Нали, ариецо?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 03 ное 2024 12:49

Иначе чакате подаръци от човекът на Кока Кола за Коледа :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 ное 2024 13:03

Деа, всяка година се каня да се маскирам само и само да дразня "патрЕотите" и се ме хваща мързела за костюм различен от сексуалните :lol: Трябва някоя по яростна патрЕотична кампания преди празника за да се боядисам и аз :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 03 ное 2024 15:43

Какво гледах току-що https://youtube.com/shorts/qDWsr_LZ64E? ... NBlqlhOE_C

Надявам се е да е режисирано :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 ное 2024 16:44

Drunken_Master написа:Моя пример е тъп? А ти как навърза слушането на чуждестранни изпълнители с таченето на Хелоуин? Кво общо има едното с другото? Казвам, че супер много ни натрапват тия западни извращения, буквално отвсякъде.

Ами ти каза, че все пак сме си българи. Дадох ти глупав, но елементарен пример за нещо друго традиционно българско, което много малко тачим на фона на чуждестранното, кое не е ясно?

Drunken_Master написа:Както и да е, говорим за Хелоуин. Навсякъде го виждаме, дори и софийският зоопарк бил празнувал. В любимата ни столица имало и друго извращение тия дни - Хелоуин парти.

И ти ужасно се подразни, че са облекли маймуните в костюмчета ли, що?

Drunken_Master написа:Само да ти напомня, какво чувахме на Йордановден преди няколко години, когато калоферци изпънаха хорото в ледените води на Тунджа. Помниш ли как ги наричаха? Идиоти, примати... имало било КоВид, как не се спазвали мерките... По Нова, Виктор Николаев съветваше юначагите от хорото, да не се хващали за ръце, щото трябвало да се спазват противоепидемичните мерки. Патрашкова и тя виеше на умряло при Гала. Оня кавал Бебо Халваджиян пък ги громеше от социалните мрежи. За "Колът" на Рожен? Там какви чудесии чувахме? Псевдопатриоти, парите трябвало да се дадат за образование. Било абсолютно безсмислено и т.н. Идеята ми е, че изключително много се прекалява с цялата тая мега простотия, естествено идваща от запада.

Не правиш разлика между обиждане на самия обичай и това, че се е провел въпреки всичко в условия на "епидемия". Почти съм сигурен, че никой не си е пускал децата да обикалят на Хелоуин по време на Ковид-а. На мен ми е все тая дали някакви хора играят хоро в река или не, ако ще за паламарките да са се държали.

Drunken_Master написа:А за българският народ, няма как да кажа добра дума, при положение, че е тъпкан и мъчкан сума ти време. Умен народ няма да гласува за партията на Светльо Витков и да даде толкова много гласове за пеперастите. Примери - бол. Точно щото обичам родината си, затова и гледам да съм обективен, а не да плещя глупости за велик ген и прочее. Аз се гордея с природата ни, гордея се с културата ни, гордея се с историята ни... не се гордея с дебилите, които ме заобикалят.

Като не се гордееш с дебилите, остави ги да си празнуват каквото ги влече, защо се нервираш че са се маскирали за забавление?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 ное 2024 16:52

rhaegar написа:И ти ужасно се подразни, че са облекли маймуните в костюмчета ли, що?

Именно, да. То аз и затова нададох вой..
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 03 ное 2024 18:49

Аз нямам нищо против Хелоуин. Чаветета го използват, за да се забавляват и обличат в костюми. Даже е готино. Не виждам нищо лошо, нито пък това, че не знаят, че гонят духове по тоя начин.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Върни се в “Свободна зона”