голмайстори: 1:0 Марк-Емилио Папазов 55, 1:1 Йоан Йорданов 85-дузпа
Илиян Антонов отново игра макар и 10 минути .

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
CSKArforever написа:Етър - ЦСКА 2 : 3 на 2
Мачът съвпадна с мой изпит в града и реших да посетя стадион "Ивайло".
Първото полувреме поведохме, владеехме повече топката, горе дору добре си подавахме на моменти, но нямахме много голови шансове.
Етър бяха прибрани, грешаха повече пасове, но въпреки това стигнаха до повече възможности за гол, които обаче опропастиха левашки и полувремето свърши 1 на 0 за нас.
Втората част започнаха да ни натискат и пресират още от началото. Надиграха ти тотално. В рамките на около 20 минути, вкараха три гола.
Ние успяхме да върнем един гол след 80тата минута, но това ни беше, нямахме сила за повече.
Борносузов отбеляза и двата наши гола днес. Като цяло си е нападател дървенце, но има нелош завършек, добра физика и смятам, че сега като е контузен Исека, трябва да го викнем в първия
тим, защото алтернатива на Коялипу нямаме.
Направи ми впечатление, че е и абсолютно перде. Гори на терена, влива често в конфликти и с играчи, и с фенове и въпреки, че е едва на 20, не се трогна изобщо от псувните на домакинските привърженици по негов адрес, които траеха цял мач. Личи му, че има характер, а в момента ни трябват точно такива играчи!
Харесаха ми също Петко Панайотов и Юлиан Илиев.
Разочарован съм от Папазов, който трябва да бъде доста по-убедителен във втора лига от това, което показва.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта