Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 31 окт 2024 22:24

koisa написа:
„Да гледаш Арсенал е все едно да гледаш Netflix – все чакаш следващия сезон” - Патрис Евра

Интересното е, че можем спокойно да заменим Арсенал с Левски и пак ще е също толкова вярно...

И както "Левски", Арсенал имаше един треньор, който ги качи на следващия левъл. С който Арсенал играеше направо извъннземен футбол. Макар че Арсенал за Англия не е точно това, което е "Левски" за България. Преди Венгер Арсенал си приличаше с нас, което винаги ми е печелил симпатиите. Биткаджии и непримирими. Както беше и "Левски". Франсето качи Арсенал на следващия левъл. Както го направи или щеше да го направи рибарят.
Много харесвах един техен червенокос дефанзивен халф от края на 90-те. Не помня как се казваше. Такива футболисти няма в съвременния футбол. И в "Левски" отдавна няма. "Кучета" в най-добрия смисъл. Един Цунами и това е. Генчев между другото беше "куче".

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 окт 2024 22:52

metodito написа:
koisa написа:
„Да гледаш Арсенал е все едно да гледаш Netflix – все чакаш следващия сезон” - Патрис Евра

Интересното е, че можем спокойно да заменим Арсенал с Левски и пак ще е също толкова вярно...

И както "Левски", Арсенал имаше един треньор, който ги качи на следващия левъл. С който Арсенал играеше направо извъннземен футбол. Макар че Арсенал за Англия не е точно това, което е "Левски" за България. Преди Венгер Арсенал си приличаше с нас, което винаги ми е печелил симпатиите. Биткаджии и непримирими. Както беше и "Левски". Франсето качи Арсенал на следващия левъл. Както го направи или щеше да го направи рибарят.
Много харесвах един техен червенокос дефанзивен халф от края на 90-те. Не помня как се казваше. Такива футболисти няма в съвременния футбол. И в "Левски" отдавна няма. "Кучета" в най-добрия смисъл. Един Цунами и това е. Генчев между другото беше "куче".

Рей Парлър.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 окт 2024 23:11

rhaegar написа:
metodito написа:
koisa написа:

Рей Парлър.

Мисля, че друго му беше името. Не знам дали не беше ирландец. С един остър нос и сурова, сипаничава физиономия. Приличаше на Шон Бийн.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 окт 2024 23:32

Рей Парлър може би е всъщност.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 01 ное 2024 10:38

И за какво бре ,недраги сини порчета, им е нужно на ония в ДС да вербуват за агенти двамата футболисти,всенародни любимци?
За какво бре олигофрени политкоректни, как ще ги ползват?
Ама ходете и гледайте ,че ония чакат кинти...........
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 01 ное 2024 10:49

Детско-юношеската на школа на Левски попадна в престижната класация на швейцарската футболна обсерватория CIES. Академията на „сините“ е сред Топ 50 на Европа.

В проучването участват футболисти, които са били част поне три години в академията на даден клуб между 15 и 21 години. Въз основа на броя изиграни минути в мъжкия футбол на тези играчи е създаден тренировъчен индекс, който да отчита качеството им на реализация. Самите участия се оценяват чрез специална методология за коефициента на престижност на дадените мачове и първенства.

С индекс 29.4 Левски е на 49-то място в Европа от 30 разгледани клубни шампионати. Начело в проучването е нидерландският гранд Аякс с индекс 94.5, пред португалския Бенфика с 92.2 и Барселона с 81.3, които са в Топ 3.

Академия Левски е създала 33-ма футболисти, които са играли на професионално ниво през изминалата година, с което клубът заема 38-мо място в Европа. Аякс отново оглавява класацията с 85 футболисти.

Левски заема 24-то място сред въпросните 30 първенства по брой юноши в настоящия състав – 8. Лидер е Динамо Киев с 19 от общо 74, които се състезават на професионално ниво.

Според показателя средна възраст на футболистите, излезли от школата на даден клуб, „синята“ Академия е на 12-то място в разглежданите първенства. Тя е точно 25 години. Водач в тази класация е датския Копенхаген със средна възраст 23.6 години.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 01 ное 2024 12:20

teerr написа:И за какво бре ,недраги сини порчета, им е нужно на ония в ДС да вербуват за агенти двамата футболисти,всенародни любимци?
За какво бре олигофрени политкоректни, как ще ги ползват?
Ама ходете и гледайте ,че ония чакат кинти...........

Принципно са се вербували агенти за да пеят. Още не съм гледал филма, но съм сигурен, че са пресолили манджата с ДС. Но и друго е сигурно, че когато са загинали е имало слухове, че ДС имат пръст в тая работа. Въпреки че, като се замисля реално няма особен смисъл от това. Защо им е на ДС да ги ликвидират при положение, че не правят нещо срещу държавата и са в края на кариерата си. По това време футболистите са играли до 30-32 максимум.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 01 ное 2024 18:53

Serafim написа:Абе Евра направи кариера в най-силния отбор на Юнайтед. А на Челси им трябваха стотици милиони да се борят за титлата с тях всяка година. И ако не бе Моуриньо, можеше и да не станат шампиони.
Вини Джоунс е по-известен, като актьор, отколкото като футболист. А Гаскойн е синоним за пропилян талант и липса на професионализъм

Това са натурални Англичани играещи типично техен си футбол за 90те. Винаги бяха готови да те сгазят ако нараниш или обидиш техен съотборник. Може би Гаскойн бе малко по техничен за това време. Но като разсъждения винаги са били искрени. Да не забравяме и Рой Кийн. Той никога не си поплюва. Мани го този Евра....Един Джон Фашаню и Дениз Уайз ще останат винаги в историята. Кой ще го помни оня

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 ное 2024 21:56

С мнения трудно можеш да спориш, но Евра има 20-на титли и купи с клубни отбори и е шампион в ШЛ, както и над 80 мача за националния на Франция. А AFC Уимбълдън са една сладка история, подобна на Лестър...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 ное 2024 07:23

Малко хумор.
"Само Левски, сините...". :)))))
https://www.facebook.com/share/v/1As6RWcekH/
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”