Мачът на истината: ЦСКА - Локомотив Пловдив (официална тема)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Мачът на истината: ЦСКА - Локомотив Пловдив (официална тема)
Синя лавино , втората дузпа не я ли направи Панку? 

- blue avalanche
- Контакти:
L0rDa написа:Синя лавино , втората дузпа не я ли направи Панку?
Още при първата дузпа,щом съдията е решил,че Митрески заслужава картон,при положение,че е ПОСЛЕДЕН в защита-какво се полага?А,ако Панку е направил втората дузпа-за него защо нямаше картон?Много странен критерий.
blue avalanche написа:L0rDa написа:Синя лавино , втората дузпа не я ли направи Панку?
Още при първата дузпа,щом съдията е решил,че Митрески заслужава картон,при положение,че е ПОСЛЕДЕН в защита-какво се полага?А,ако Панку е направил втората дузпа-за него защо нямаше картон?Много странен критерий.
Мисля,че пак Митрески я направи.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
В грешка съм бил,сега прочетох,че Панку е направил втората дузпа.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- blue avalanche
- Контакти:
acmilan написа:В грешка съм бил,сега прочетох,че Панку е направил втората дузпа.
Предполагам,че по Канал 3 ще видим достатъчно повторения,но пак казвам:още при първата-последен в защита,нарушение,червен картон.Дузпата е просто стечение на обстоятелствата(нарушението е в нак.поле).Справка-мача Челси-Ман Сити:дузпа и червен картон на Белети.Гледах по Канал 3-втората дузпа е на Панку.за него картон,обаче-няма.
Без да съм гледал мача,мога да поздравя съдията на двубоя,че е посмял да свири две дузпи срещу ЦСКА,въпреки че първата дузпа ми изглежда спорна.Като дано това е положителна промяна в съдийството и да не е както преди,да не смееят да свирят срещу грандовете..
- lokomotiv4o
- Контакти:
ЦСКА - Локомотив Пловдив 3:2
Какво мислите за този мач? Според мен е горе - долу добро начало на полусезона предвид сегашната ни позиция. Момчетата се бореха, но се видяха и доста слабости. Трябва да се сработят много бързо, и да не допускат толкова много грешки колкото допуснаха днес. И най - важното може би - по - смело в атака.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Re: ЦСКА - Локомотив Пловдив 3:2
lokomotiv4o написа:Какво мислите за този мач? Според мен е горе - долу добро начало на полусезона предвид сегашната ни позиция. Момчетата се бореха, но се видяха и доста слабости. Трябва да се сработят много бързо, и да не допускат толкова много грешки колкото допуснаха днес. И най - важното може би - по - смело в атака.
Аз лично съм оптимист.Видя се,че имаме отбор,който може да е конкурентно способен.Личи си обаче,че тези футболисти не са играли заедно и ще трябва време.А и Даксон последните 30 минути го "нямаше".Като прибавим и двете грешки на Киро /които не мога да си обясня

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- blue avalanche
- Контакти:
Re: ЦСКА - Локомотив Пловдив 3:2
Модератор ЛокоПД написа:lokomotiv4o написа:Какво мислите за този мач? Според мен е горе - долу добро начало на полусезона предвид сегашната ни позиция. Момчетата се бореха, но се видяха и доста слабости. Трябва да се сработят много бързо, и да не допускат толкова много грешки колкото допуснаха днес. И най - важното може би - по - смело в атака.
Аз лично съм оптимист.Видя се,че имаме отбор,който може да е конкурентно способен.Личи си обаче,че тези футболисти не са играли заедно и ще трябва време.А и Даксон последните 30 минути го "нямаше".Като прибавим и двете грешки на Киро /които не мога да си обясня/...
Дембеле-фигурант.
- локофанатик
- Контакти:
Киро - много слаб... Защитата - много зле по бековете, единствен Котев игра на ниво, в средата - гола вода, всички до един... Хубавото е в нападение - Гара-та е машина, има футбол в този човек, Чиликов и Електричката показаха, че са класа за нашия си футбол... В заключение - има потенциал в този отбор, само трябва време да се обиграят... И да не забравя - Шансой сгреши състава и трябваше да прави смени в 20-тата минута та да се пооправят нещата... САМО ЛОКО!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!