Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот BRF » 31 окт 2024 10:13

tmanolov написа:
BRF написа:
tmanolov написа:
pomiqrat написа:Представяте ли си Пеевским да е от добрите и да се е внедрил сред лошите, за да ги унищожи с цената всички да го мразят и всички негативи да са върху него и това да е заветът му от Илия Павлов?

Не, но е американски агент и магнитски е за парлама.

Де да знам,извъртя сумати далавери с руснаците покрай ктб,булгартабак ,втб!Дпс също беше с руснаци,Илия Павлов също,явно с магнитски го хванаха за топките!

Ми истински агент така се създава, сещай се :lol: Причините могат да са две:
- или да се разбие турско-сиганския вот, за да не изглежда страшно за раята, щото току виж на раята ѝ просветне какво се случва в колонията - все пак едно е две партии по 10%, друго е една партия с 20%, нали? Ще се появят разни сили на хоризонта като противовес, дето няма хич да са приятни за статуквото
- или да се гарантира, че няма да има прекалено голяма, неумнокрасива, неевроатлантическа и прокопейкина фракция в НС. Щото като сложиш Израждане, дупясе (докато беше единно и със сополя начело) и комунетата и ей ти ги едни 50% копейки. А това не е демократично, сам знаеш :mrgreen:

По-скоро при тая дебела свиня си върви лафа,че няма вечни приятели,а има вечни интереси!Лошото е че е на наш гръб и един ден ще си платим всичкото това безразличие към случващото се!

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 31 окт 2024 11:04

Drunken_Master написа:
България е сред лидерите сред страните, предали най-голям дял от своята бронирана техника, извън танковете, в помощ на Украйна. Това показват изчисленията на Telegram канала uawarinfopraphics.

ПрЪви евроатлантици сме .....

Uncle Sam likes this.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 31 окт 2024 11:15

ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:
България е сред лидерите сред страните, предали най-голям дял от своята бронирана техника, извън танковете, в помощ на Украйна. Това показват изчисленията на Telegram канала uawarinfopraphics.

Uncle Sam likes this.

Kлючовата дума тук е "прЕдали", а не "прОдали"... Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 31 окт 2024 11:29

Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:

Uncle Sam likes this.

Kлючовата дума тук е "прЕдали", а не "прОдали"... Изображение

Ключовото е да се научиш да четеш.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 31 окт 2024 11:58

BRF написа:Защото се подменя вота на гласувалите хора!
Ако питаш и за това дали е факт,разбира се че е факт!

https://www.youtube.com/watch?v=kHPHah1V-ug&list=PLmqx2WeZfk_aSzGqnKtTsC-1O9xP2LFeR ето плейлист по въпроса, че се изнервих с всякаквите внушения дето статуквото се опитва да направи :)

Освен половин милион купен вот имаме и много подменен вот както ще видите от плейлиста! Като особено интересно за мен е "Кражба на избори 6", което май говори достатъчно само по себе си....
ИзображениеИзображениеИзображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 31 окт 2024 11:59

Според мен всичко това има много общо с тоталното разпищолване на Пеевски, който вече съвсем показно си купува 200 - 300 хиляди цигани, използвайки дори МВР и прокуратурата за целта (акциите в циганските махали преди изборите) ..... САЩ и ЕС, които иначе много бдят колко са честни изборите в Грузия, Венецуела и т.н., изобщо не им пука, че в държава от ЕС се случва такова брутално беззаконие, затварят си очите, щото пеевска България слушка и чинно слугува по всички въпроси.

Пеевски преди години ги вършеше същите неща, но беше далеч по-прикрит и внимателен, сега го прави съвсем показно .... и очевидно става с одобрението на "евроатлантическите ни партньори" ....

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 31 окт 2024 12:06

Drunken_Master написа:Сополите е ясно кой ги ближе, оня ден понеже пак те гаврех, та и затова си пощурял да ме цитираш по всички теми. Още повече ме мотивираш, да те слагам на оная си работа... Изображение

Делужънал

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 31 окт 2024 12:07

ogrizko написа:
BRF написа:Защото се подменя вота на гласувалите хора!
Ако питаш и за това дали е факт,разбира се че е факт!

https://www.youtube.com/watch?v=kHPHah1V-ug&list=PLmqx2WeZfk_aSzGqnKtTsC-1O9xP2LFeR ето плейлист по въпроса, че се изнервих с всякаквите внушения дето статуквото се опитва да направи :)

Освен половин милион купен вот имаме и много подменен вот както ще видите от плейлиста! Като особено интересно за мен е "Кражба на избори 6", което май говори достатъчно само по себе си....

И сега само срещу 10 лв. ще преборите мафията :lol: Нашите финансови експерти ще ви научат как да направите 30 пъти печалба.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 окт 2024 13:07

ReBorn1982 написа:Според мен всичко това има много общо с тоталното разпищолване на Пеевски, който вече съвсем показно си купува 200 - 300 хиляди цигани, използвайки дори МВР и прокуратурата за целта (акциите в циганските махали преди изборите) ..... САЩ и ЕС, които иначе много бдят колко са честни изборите в Грузия, Венецуела и т.н., изобщо не им пука, че в държава от ЕС се случва такова брутално беззаконие, затварят си очите, щото пеевска България слушка и чинно слугува по всички въпроси.

Пеевски преди години ги вършеше същите неща, но беше далеч по-прикрит и внимателен, сега го прави съвсем показно .... и очевидно става с одобрението на "евроатлантическите ни партньори" ....

Ами аз сега като видях тия клипчета и като гледах обясненията на онази лелка по тв която драскаше бюлетинити,че какво са ни виновни ЕС и САЩ ,като не МВР а целия ни народ участва в това манипулиране на изборите!Защото това си е манипулиране отвсякъде и даже въобще не знам защо е нужно това видеоизлъчвне като то нищо не означава!

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 31 окт 2024 13:11

https://blitz.bg/kriminalni/chista-reklama-pokazvat-v-neta-kak-arabi-preskachat-blgarskata-granitsa-video_news1047534.html

Освен „Емиграция с Абу Саба ал-Ираки“, свидетелства, че нелегалният мигрантски поток през турско-българската граница продължава да е пълноводен (б.а. - според родната власт имало огромно намаление на дивашкото нашествие), дава и италианската неправителствена организация „Колетиво руте Балканико Алто Вичентино“. В своите страници в социалните мрежи тя постоянно документира безбройните случаи, в които се е притекла на помощ на нелегални мигранти край границата в българската част на Странджа.

Италианците разказват, че винаги първи получават сигнали от мигрантите и се стараят да стигнат при тях преди граничните полицаи, за да им попречат да ги избутат обратно към Турция. Изображение Изображение Така на практика стават съучастници в престъпление, защото незаконното пресичане на границата се преследва от наказателния кодекс.

Активистка на „Колетиво руте…“ помага в Странджа на нелегален мигрант, току-що минал границата, да се съвземе, преди да продължи навътре в Европа.

Отделен въпрос е защо това "италианско" НПО, което очевидно се занимава с трафик на мюсюлмани към България и Европа, не е закрито, а трафикантите осъдени ....

Върни се в “Свободна зона”