Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Винаги съм бил на мнение, че капитанът на един отбор трябва да е полеви футболист. Няма по-подходящ за тази цел от Купър.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
Бербата днес се е включи в тренировката на ЦСКА, като го гледам спокойно може да играе за ЦСКА напролет след една зимна подготовка.
Дали само тренира или го гласят за някакъв пост. Да не забравяме, че беше спряган за шеф в началото на сезона.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
„Уведомяваме ви, че Стоян Орманджиев реши да се оттегли от позицията на административен директор по собствено желание. Решението му бе взето след внимателно обмисляне и от клуба уважаваме неговото желание да се фокусира върху лични ангажименти.
ЦСКА изказва благодарност на г-н Орманджиев за неговия принос, положените усилия и отдаденост към клуба. Пожелаваме му успех и удовлетвореност във всички бъдещи начинания.
Управлението на администрацията на ЦСКА в бъдеще ще се осъществява от Изпълнителния директор г-н Радослав Златков“
ЦСКА изказва благодарност на г-н Орманджиев за неговия принос, положените усилия и отдаденост към клуба. Пожелаваме му успех и удовлетвореност във всички бъдещи начинания.
Управлението на администрацията на ЦСКА в бъдеще ще се осъществява от Изпълнителния директор г-н Радослав Златков“
За година и половина директорстване в клуба, така и не разбрах какви са му функциите. За мен не оправда доверието, което му бе гласувано. Фичо също трябва да преосмисли оставането си в клуба, защото двамата с Орманджиев носят основната вина за състоянието на отбора.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- MASTER_COOL
- Контакти:
Лека по лека, нещата си идват на мястото
Логично. Не се справи е меко казано, но всички знаем, че не е луд тоя дето яде баницата. Успех занапред все пак!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Градинаря би трябвало да последва примера. Няма да го бавят още много
- MASTER_COOL
- Контакти:
СТРАХОТНА НОВИНА !
МЕТОДИ ТОМАНОВ СЕ ЗАВЪРНА !!!!
Според мен Иван Славов също е пътник !
[offtopic]Хайде Фичо, няма да ни липсваш[/offtopic]
МЕТОДИ ТОМАНОВ СЕ ЗАВЪРНА !!!!
Според мен Иван Славов също е пътник !
[offtopic]Хайде Фичо, няма да ни липсваш[/offtopic]
Да, това се очакваше също. Човекът е на 65 г. и силата му е в селектирането на футболисти, поради което ми се струва правилно решение той да е новият шеф на скаутите, а не спортен директор, която длъжност е още по-отговорна и изисква и други качества и повече енергия.
Сега за СД ще видим, но ме съмнява, че може и да е Бербатов. Но пък може и да не е де. За мен лично СП е много по-подходящ, но е вероятно и да е трети съвсем различен, а може и още да не са намерили точния човек, но е ясно, че Фичо ще седи там, докато не обявят новия.
Сега за СД ще видим, но ме съмнява, че може и да е Бербатов. Но пък може и да не е де. За мен лично СП е много по-подходящ, но е вероятно и да е трети съвсем различен, а може и още да не са намерили точния човек, но е ясно, че Фичо ще седи там, докато не обявят новия.