efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Петък от 19:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Петък от 19:00 ч.

Мнениеот W84me » 28 окт 2024 10:16

metodito написа:
W84me написа:Абе те миналата година футболистите бяха дори по-зле ама Костов го гониха още от Септември месец. Не искам Генчев да се сменя, да му се даде шанс поне до края на сезона.

W84me, миналата година завършихме на 5-то място със селекция, оценена на 22 000 000 лева. Как имаш очи да отваряш уста за Костов?

Глупости са това. Тая селекция беше скопосана още зимата и пролетта играехме с един десен бек, един ляв, един централен нападател, половин крило и т.н.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 28 окт 2024 10:18

По всичко личи и този мач ще мине в графата - има и такива мачове. Повечето от нас се питат - не станаха ли много тези мачове. Все пак трябва да признаем че това не се отнася само за загубените мачове, но и за тези с Славия, Хебър и Арда ?
Силно притеснително в случея е че за разлика от миналата година, при Генчев във всички тези мачове статистиката е доста по добра за Левски отколкото за техните противници. Ето в този мач Берое с четири точни удара вкараха два гола? Левски при двойно повече не успява да се разпише, при това е отбора с най-добро нападение. Тук причините са в няколко направления:
- подценяване на елементарни ситуации и в двете фази на играта.
- липса на концентрация.
- третата, която е доста съществена - болшинството от футболистите не показват постоянство. След един добре изигран мач , следва поредица от посредствени. И всичко това при отбор в който ротациите са силно лимитирани.
Натоварихме с големи очаквания и Алекс Колев и Сангаре - последните мачове доказаха че по скоро си пречат отколкото си помагат, когато са заедно на терена.
Не по различно е и при останалите нови футболисти.
Не знам до колко съм обективен, но лично смятам - единственият футболист при който няма колебания в представянето до този момен , напротив - дори постоянно повишава своята форма това е Майкон.
Нека не забравяме, че точно той е единственият, който не бе привлечен със съдействието и одобрението на Генчев.
И сега всички ние се питаме, след като треньора каза : "всички входящи тронсфери са със мое одобрение" ?
Дано в последствие не се окаже че повече от 50% от тях не са ефективни, не се вписват и са бреме за клуба?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 28 окт 2024 17:17

За нерегламентирано използване на факли и димки, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. А от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 300 лева.

За използване на факли и димки довели до спиране на играта, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. З от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26, б. А от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 28 окт 2024 20:57

ikar един от малкото гледащи реално. Това да се вземат 5-6 нови е смешно. Откъде финанси. Може би ще се разделим с 2ма и ще вземат 3ма. Това е на този етап. До онзи ден се борехме с задължения, а сега вече много дръпнахме според някой. Генчев инат или с по различно дълновидно мнение явно никои не го интересува. Давай да се нижат победи независимо от матряла....Аиде стига фенски глупости. Отбор не се гради за 5 месеца.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 окт 2024 21:25

Вълчан написа:ikar един от малкото гледащи реално. Това да се вземат 5-6 нови е смешно. Откъде финанси. Може би ще се разделим с 2ма и ще вземат 3ма. Това е на този етап. До онзи ден се борехме с задължения, а сега вече много дръпнахме според някой. Генчев инат или с по различно дълновидно мнение явно никои не го интересува. Давай да се нижат победи независимо от матряла....Аиде стига фенски глупости. Отбор не се гради за 5 месеца.

И кое е смешното? Сами виждате, че отбори като Берое, Локо Пд, Арда, Крумовград, Черно море, Ботев Пд и т.н. намират играчи, които после ние искаме или се питаме защо не са при нас. Само някои тук си мислите, че трябват милиони, за да се намерят добри играчи. Но с мислене като твоето и на ръководството ще са нужни не 5 месеца, а 50 години и пак нищо няма да се изгради.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 окт 2024 23:10

Мигача миналата година по това време цивреше за оставка, сега мълчи. Гьозтепар пълен.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 окт 2024 14:49

koisa написа:
metodito написа:Доообре. Как се наричаше човек, правещ едно и също действие и очакващ различен резултат?
Напълно безполезни. Кои визираш? Икена, който си му гледал два часа? Мустафа? Един футболист ще играе при един треньор по един начин, при друг - по друг. Имаш период на адаптация, имаш установяване на връзки между звена, между футболисти.

Едно и също действие ще се прави, докато продължават да се водят и нискокачествени футболисти...
Под напълно безполезни визирам всички на скамейката, които като влязат не променят с нищо играта в положителна посока и дори я влошават. Например като Фадига...
На Икенна доколкото знам му търсят отбор, дали под наем или да го продадат. Мислович не искат да го ползват. Само стои за бройка в групата. Марин и Галчев са в супер трагична форма, а единия дори има над 100 мача. Но и двамата са в тотален застой, а вече не са юношки. Фадига като направи 2-3 добри мача на сезон и това му е.

Пак не разбра, нали, koisa? Обяснявам ти пак. "Левски" след 2010 (примерно) промени нормалното развитие на нормален клуб. Имаш n-футболисти, отбор. Залагаш на едни 13-14 футболисти няколко години, като сменяш треньорите. Не сменяш футболистите, а треньорите. Ти може да имаш самочувствоето да кажеш кой става и кой не, но нямаш експертизата. А не знам, може би си футболен специалист с дългогодишен опит, не знам. Аз не съм такъв. Аз гледам статистиката. Отиваш на levski.info. Цъкаш на "треньори" и искам да ми посочиш пет треньора с повече от два сезона. И глдаш съставите, към които се подхожда консервативно. И гледаш статистиката на отличията, които този клуб печели при тази стратегия. В смисъл, наистина ли не ти е ясно?

В последните 15 години стратегията в този клуб е обратната. Всеки сезон имаме нов отбор и всеки треньор, независимо от представянето му, сякаш на инат се оставя максимално дълго. Нека погледнем последният ни мач. Колко футболисти имат повече от два сезона в "Левски". Изключи Галчев. Той беше титуляр поради контузията на португалеца. Имаме четирима футболиста, които са играли повече от два пълни сезона заедно. Джими, Кристиян, Цунами, Каап. Като Кристиян и Каап принципно бяха резерви. Ти нямаш гръбнак. Кое не разбра? През годините аз можех да ти посоча 11-те, които ще започнат. Днес имената им не знам. Тук, пак ти казвам! Не става дума за единици. Кое не разбираш, брат! Помниш ли Генчев, като футболист? Той най-добрият дефанзивен халф ли е? Не. Той вършеше перфектно своята работа, благодарение на това, че имаше стиковка между съотборниците му. Те си знаеха и кътните зъби. Той беше интелигентен и трудолюбив. Аз не мога да разбера кое много от вас не разбирате. Няма значение единиците. А колектива.
П.С. Да нарочвате Маринчо, който е чисто крило, а го слагат вътрешен халф, абе, вие на какви наркотици сте?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 окт 2024 15:04

W84me написа:
metodito написа:
W84me написа:Абе те миналата година футболистите бяха дори по-зле ама Костов го гониха още от Септември месец. Не искам Генчев да се сменя, да му се даде шанс поне до края на сезона.

W84me, миналата година завършихме на 5-то място със селекция, оценена на 22 000 000 лева. Как имаш очи да отваряш уста за Костов?

Глупости са това. Тая селекция беше скопосана още зимата и пролетта играехме с един десен бек, един ляв, един централен нападател, половин крило и т.н.

Шегаджия си ти.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 окт 2024 15:46

metodito написа:
W84me написа:
metodito написа:

Шегаджия си ти.

Наистина, при Костов поне се опитвахме да играем футбол. Сега се опитваме да играем корида, не съм за оставка на Генчев, само констатирам.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 окт 2024 16:13

W84me написа:
metodito написа:
W84me написа:
metodito написа:

Шегаджия си ти.

Наистина, при Костов поне се опитвахме да играем футбол. Сега се опитваме да играем корида, не съм за оставка на Генчев, само констатирам.

Костов беше една от поредицата грешни решения на Сираков. Костоов беше избор на Гонзо, а помним думите на Пепе Мурсия. Вероятно се бъркаш с физическата прилика на Костов с Фабио Капело, имаш някаква идеиализирана визия за този човек. Каквато имах за синьор Роси аз, например. Италианец, тактик, водил Лацио. Но той е много посредствен треньор. А и изнасянето на крак от защитниците на топката като задължително условие скоро ще се забрави. Самият аз като част от "рибарската секта", признах, че като треньор Мъри не е "онзи Мъри". Гледах репортаж от последния мач на Гьозтепе. Имаше десет негъра. С какво допринася за турския футбол? Просто човек трябва да е честен. Мъри не се справи начело на "Левски" при последния му престой. Костов не е за клуб като "Левски". Два факта, които за мен са безусловни. Може да се философства много, но...

Върни се в “Левски”