Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот miro_rz » 25 окт 2024 21:18

ivan56 написа:Големия "национал" с претенциЙ КД го направиха сам да си приказва тия латиноси. Страхотна игра на Берое. И фактите се са следните:
Колкото по-малко български дърводелци като КД,ПГ,АК толкова по добре за ефбем ти лигата.
Съдията накрая спести картони за удари без топка на кандидат щампионите.

Латиносите вкарват класа в шампионата!
Изображение

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 25 окт 2024 21:22

Евала и на Насето !
Пак майсторски пусна рогите по пързалката.
Сега и една дарителска кампания за Коледни надбавки и сем. Раеви са добре до началото на новия сезон.
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 25 окт 2024 21:25

Идва ноември и традиционно добитъка свива знамената и се прибира в обора . 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 окт 2024 21:25

DoSomethingDifferent написа:Отивам за Загорка.

Ами Наздраве, аз не съм бираджия, но сега ще ударя две Загорки.
Добре че някой играч на Левски няма до мене, че щях да му ги ударя в главата.
Май и тая година няма да се отървете от калъвките.
Успех!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 25 окт 2024 21:27

Тръмп—Мърфи
Днес китайчето направи мач, много играе момчето. Робъртсън не разба от къде му дойде.
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 25 окт 2024 21:28

miro_rz написа:
ivan56 написа:Големия "национал" с претенциЙ КД го направиха сам да си приказва тия латиноси. Страхотна игра на Берое. И фактите се са следните:
Колкото по-малко български дърводелци като КД,ПГ,АК толкова по добре за ефбем ти лигата.
Съдията накрая спести картони за удари без топка на кандидат щампионите.

Латиносите вкарват класа в шампионата!

Това, който го отрича ще го поканя да гледа в трета лига кво чудо е само с българчета.
То виж при втория гол на Берое, тоя с ква класа и самоувереност го изигра, тва ако беше някой дърводелец като АК, щеше да я мота да влиза още и накрая да го затвори вратаря.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

На линия
DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 25 окт 2024 21:32

damyanov1963 написа:
DoSomethingDifferent написа:Отивам за Загорка.

Ами Наздраве, аз не съм бираджия, но сега ще ударя две Загорки.
Добре че някой играч на Левски няма до мене, че щях да му ги ударя в главата.
Май и тая година няма да се отървете от калъвките.
Успех!

Наздраве Дамянка. Загорка, домашна създарма и Тръмп-Мърфи
Do Something Different!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 25 окт 2024 21:33

Манолов нали знаеш поговорката „Гъз глава затрива”, толкоз за вашия собственик. Стига си го подкрепял с билети във Вип—а!
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 окт 2024 21:36

Кви латиноси, кви аржентинци бе, Берое кой ги хване ги млати, само наще плужеци дето им дигнаха самочувствието. Още следващия кръг пак ще ги изгърби някой, незнам с кой играят.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 окт 2024 21:39

alexdb написа:
peliforewer написа:
alexdb написа:
peliforewer написа:
Dust написа:
peliforewer написа:Опитвам се от вчера да ти обясня, че приемаме Драганов да не е видял и двете нарушения, но при дузпата ВАР е в правото си да се намеси, а при Купър може да направи това само при съмнение за червен картон.Като доколкото виждаме само някои крайни сини фена виждат ч.к. в тази ситуация, докато 90% от коментиращите са сигурни, че това е дузпа за ЦСКА.

Ей тоя ВАР, така и не се научи, че не се ползва за да се угоди на този или онзи фен, а се ползва сно когато ВАР преценят, че главния съдия е допуснал грешка.

Нали това се опитвам да ти обясня, преди малко ми се обади един левскар играл доста години футбол и се чудеше как тази дузпа е подмината от съдия и ВАР.Противоричиш си, нали ВАР поправя грешките на съдията, защо Гидженов и Железов не поправиха грешката на Драганов.За какво угаждане на фенове говориш като с много малки изключения и червени и сини фенове барабар със специалисти, един от които съм цитирал по-горе са наясно , че това е категорично дузпа.

Какво да поправят като грешка няма? При тази ситуация да отсъдиш дузпа е безумно пресилено. Топката не е в контрола на ловчанлията и той се забива във вече плонжиралия вратар. За каква дузпа изобщо може да става дума?
По същата логика трябва да се отсъди дузпа при гредата на Алекс Колев - нанася удара след което при опита за шпагат ловешкия го спъва.

Топката дали е в контрола на Цунами, защото той е зад Есека, а играе с топката преди голлинията.Да ти обяснявам ли , че ако не беше спънат от вратаря нападателят имаше възможност да стигне до топката преди Цунами.Убегнало ти е, че Маркович връхлита с краката напред към нападателя без да гледа къде е топката.Явно някои сте ваксинирани срещу срам, положителното е, че има и нормални сини фенове във форума.https://i.ibb.co/DrQsjQS/ezgif-6-b0ef00 ... Xgj6joplZQ

Обяснявам простичко, като за припок. Това е ситуацията след нанасяне на удара. Ясно се вижда, че вратаря вече е плонжирал и удара е нанесен. Нарушение да виждаш? Ми ... няма. Следваща ситуация червеният се забива във вратаря, а не обратно просто защото вратаря вече е заел тази позиция при плонжа си и не прави нищо. Нещо неясно? Ако един футболист е заел вече определена позиция и е статичен, а друг се забие в него няма как да има нарушение ;) При гредата на Алекс Колев имаме аналогична ситуация, той нанася удара, след което е подкосен от направилия шпагат червен. Дузпа не е отсъдена. https://freeimage.host/i/2qFDahN

Ти в ред ли си, какъв плонж прави Маркович, правиш ли разлика от плонж и влизане с бутоните напред.Пуснал съм гифа , намери го, в нито един момент Маркович не е статичен, а Есека копна топката към вратата и ако не беше фаулиран можеше да я довкара.Няма да ти кажа какъв си, защото никога не обиждам опонента, но след тези коментари си за съжаление, лека вечер.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Левски”