13 кръг Ефбет лига /Ботев Пд - Черно море/ 25.10.24 петък 16.30ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 13 кръг Ефбет лига /Ботев Пд - Черно море/ 25.10.24 петък 16.30ч.
Брено изобщо не трябваше да го вземаме. За 3 години има един гол. Преди да дойде при нас нямаше гол една година и бе контузен. Този надмина и Вилела. Цял живот сме приют за тотални некадърници в атака. На един добър 5 куфара.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Този тъй наречен терен на този тъй наречен Колеж е една идея по-добър от терена на стадион Народна армия в момента :lol: :lol:
1) Терена няма да го коментирам. Срам и позор като за стадион-бижу.
2)И 1000 минути да беше мача, ние гол нямаше да вкараме. Тотални некадърници сме в атака. Иса, Брено и Кешеру играят ли, ние играем с човек по-малко. Второто полувреме с Иса и Кешеру в нападение, та ние си играхме с 9 човека. То е чудо, че паднахме само с един гол. Не знам докога ще търпим такива туристи в отбора, тези пари вместо за заплати, за нещо полезно може да ги дадат, я за благотворителност, я за стадион, бази или нещо каквото решат. Те цял мач нямат нито пас, нито удар, кръгла нула са по всички показатели. Кешеру от 5 метра направи пародия на удар, не знам дори във В група дали правят такива изпълнения. Някой фен, ако слезе да играе на тяхно място, ще е също толкова ефективен като тях. Как може да се дават такива големи заплати на такива хора-статисти, тотално безполезни. Всичките ни офанзивни играчи са с показатели 30 мача и 2 гола. Срамота. Като ще го играят така ганкиното, Илиан да пуска само юноши в атака и да си доиграваме сезона.
3)В този мач бих отличил само Росен Стефанов и донякъде Ренан. Тези двамата направиха много ключови намеси, които ако не бяха те, можеше и с повече от 1 гол да паднем. Останалите не знам кой игра най-зле от всички.
4)Нещо положително е, че Калкан се завърна.
2)И 1000 минути да беше мача, ние гол нямаше да вкараме. Тотални некадърници сме в атака. Иса, Брено и Кешеру играят ли, ние играем с човек по-малко. Второто полувреме с Иса и Кешеру в нападение, та ние си играхме с 9 човека. То е чудо, че паднахме само с един гол. Не знам докога ще търпим такива туристи в отбора, тези пари вместо за заплати, за нещо полезно може да ги дадат, я за благотворителност, я за стадион, бази или нещо каквото решат. Те цял мач нямат нито пас, нито удар, кръгла нула са по всички показатели. Кешеру от 5 метра направи пародия на удар, не знам дори във В група дали правят такива изпълнения. Някой фен, ако слезе да играе на тяхно място, ще е също толкова ефективен като тях. Как може да се дават такива големи заплати на такива хора-статисти, тотално безполезни. Всичките ни офанзивни играчи са с показатели 30 мача и 2 гола. Срамота. Като ще го играят така ганкиното, Илиан да пуска само юноши в атака и да си доиграваме сезона.
3)В този мач бих отличил само Росен Стефанов и донякъде Ренан. Тези двамата направиха много ключови намеси, които ако не бяха те, можеше и с повече от 1 гол да паднем. Останалите не знам кой игра най-зле от всички.
4)Нещо положително е, че Калкан се завърна.
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“
Абсолютно слаб мач от два т.нар водещи отбора в страната.Първенството и футбола ни е тотал щета.Безумно слабо първо полувреме.Второто в последните двайсетина минути добре че се разтичахме в опит да търсим някак си гол,но без креативни футболисти,щеше да е плод на някоя грешка ,но и въпреки това два добри шанса пред Уеслен и Кешеру.А Ботев освен да чакаха отзад ,друго смислено не видях.
От тези два отбора и слаба игра , единствено терена беше по-зле.Не знам как е възможно това,но този терен на уж най новия модерен стадион е олицетворение на цялото ни безумно първенство.
От тези два отбора и слаба игра , единствено терена беше по-зле.Не знам как е възможно това,но този терен на уж най новия модерен стадион е олицетворение на цялото ни безумно първенство.
За вас моряци ний живеем...
Още един слаб мач за Илиан...закъснели смени...проспано първо полувреме. Брено,Уеслен и Димов въобще какво правиха на терена?Но въпреки това останалите играчи се раздадоха! Както винаги пресираме чак последните 10 минути когато губим. Много силен мач за Виктор,Росен и Марто Милушев. Подарените точки на Локо Сф и Славия ще тежат до края на първенството и никъде не може да ги избият!
От пансион и туристическа агенция какво може да се очаква? Важното е, че налагаме юноши.... уж де....
Димов ще умре на терена, но ще е титуляр. Това е явно юношата на когото залагаме. По принцип е трагичен, а след 60-та минута е пълен статист. Илиан разчита на максимум двама кадърни в атакуващ аспект. Всичко друг е плява. Видя се, че без Дуду и Сула и за Б група не ставаме.
да да, с оглед играчите, които липсваха не бяхме толкова зле. Ботев нищо не показаха с по-скъпи футболисти. В нападение нещата са вече трагикомични. Брено е за гонене, обаче с тия заплатки дето даваме, няма голяма вероятност да го заменим качествено. И аз искам да ги заменим с "юноши" - 23-24 годишни пергиши, само че те пък съвсем не могат да ритнат топката до вратата мамините.
'enki' написа:да да, с оглед играчите, които липсваха не бяхме толкова зле. Ботев нищо не показаха с по-скъпи футболисти. В нападение нещата са вече трагикомични. Брено е за гонене, обаче с тия заплатки дето даваме, няма голяма вероятност да го заменим качествено. И аз искам да ги заменим с "юноши" - 23-24 годишни пергиши, само че те пък съвсем не могат да ритнат топката до вратата мамините.
Айде вечната опорка, че юншите били по-зле. Ники Златев за 4 мач вкара два уникални гола в Словения. Милушев днес бе най-добър в атака. Росен най-добър в защита. Берк има и удар и всичко. Ако играе всеки мач, както е халф, ще има повече голове от Иса, Брено, Уеслен и Пашеко взети заедно, Просто от юношите не се вземат комисионни, а при нас тва е проблемът още от Божо Колев. Всеки треньор налага всичко друго, но не и юноши.
Те на мамините един шанс им се дава... Берк без записани минути, Росен с втори мач от началото на сезона, Милушев по 5-6 минутки през 3 мача, Велислав и той така. Ама разни Пашековци, Дончевци, Бреновци абонирани за минути всеки мач плюс 2/3 от състава ни, който е на 30 плюс. Ама заплатките вървят, после на 22 казваме, че юношите не стават с общо изиграни 5 мача за 2 сезона.