Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 25 окт 2024 08:15

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
miro_rz написа:
1914.1902 написа:Изображение

Баси, как хорицата играят мачове през седмицата. Тези в ШЛ също!
Кор за Гонзо!

Не се говори за средата на седмицата, а за средата на работния ден.Все пак футболни срещи в 13-15 ч. през работно време са отбиване на номера.

Как ме е яд, че съм изпуснал мачовете от ШЛ от 13-15ч :)
То мачове едно време се играеха и от 10ч. сутринта, ама в неделя :idea:

В събота и неделя може да се играят по всяко време, щом почиваш ако имаш интерес ще намериш начин да гледаш.Вчера Славия - Локомотив съм го гледал по телефона си, аз имам възможност да гледам, но много други нямат възможност.Как ти се вижда Добруджа - ЦСКА вторник 13.30 ч., късмет е, че съм на почивка и ще го гледам нормално, но много хора ще нямат моят шанс.Знам, че стадиона на Добруджа няма осветление, но ако БФС и ПЛ наистина мислят за феновете ще намерят начини.Какво пречи като има срещи през седмицата да се играят след 17.00 ч.,дори да са по едно и също време, Диема имат възможност да предават поне 3-4 мача директно по едно и също време, всеки ще гледа каквото го интересува.

От където и да го погледнеш си е подигравка с феновете.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 окт 2024 09:26

zieek91 написа:Изображение

егати якия фотошоп - от 3 километра си личи - по къси ръкави на това време, че единият май е и по къси гащи :) Не че не са прави, но хем е фотошоп, хем е тотално граматически неграмотно
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 окт 2024 09:38

tmanolov написа:
zieek91 написа:Изображение

егати якия фотошоп - от 3 километра си личи - по къси ръкави на това време, че единият май е и по къси гащи :) Не че не са прави, но хем е фотошоп, хем е тотално граматически неграмотно

Той зиекито с тия фотоШопи е като в приказката за лъжливото овчарче :)
Последна промяна от damyanov1963 на 25 окт 2024 10:17, променено общо 1 път.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 25 окт 2024 09:57

Като погледнеш надписа, че няма една гънка в буквите, а е като изгладен с ютия и приключват коментарите по тази кривоскалъпена снимка.

П.П, за капак въпросната снимка дори може да не е от мача снощи.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 окт 2024 11:33

Лудогорец снощи не играха зле, но прекалено нервни бяха, не са свикнали да са строги съдиите към тях.Ще коментирам две ситуации, при червения картон съдията първо изчака да види дали Видал ще продължи атаката и тогава свири фаул в полза на Лудогорец, признавам си, че ми убягна на кой вдигна жълт картон, на Видал за удара или на футболиста на Андерлехт за задържането.Червеният картон си беше заслужен и ако футболистът на Андерлехт е получил жълт картон значи решенията са точни.Нареси не отиде при съдията и като капитан да поиска обяснение за ж.к. на Чочев, а започна да крещи и ръкомаха на няколко метра от него.Като му вдигнаха картона се сети, че е капитан, заслужен картон.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 25 окт 2024 11:47

Съдията реши да се прави на съдия. Остри реакции от резервни скамейки има постоянно на мачове, но съдиите не търчат да вадят картони за същото. Предупредят и ако не се спре тогава.

Напрежението дойде от едно нарушение в което съдията не показа нарисуван жълт картон за играч на Андерлехт.

Всичко това неоправдава играчите на Лудогорец, че не могат да владеят емоциите си.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 25 окт 2024 13:05

Олигархичния отбор се държаха като индийски шофьор попаднал с колата си на оживено кръстовище в Европа или като банкянски бай Ганьо на Европейски съвет без преводач. Когато си свикнал да няма правила или правилата да се определят от теб и попаднеш на място където правилата се спазват се оказва, че си неадекватен на обстановката. Явно срещат затруднения с превключването от арогантната олигархична действителност в страната ни към европейската реалност на спазване на правилата.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 25 окт 2024 13:59

Dust написа:Съдията какъв фал пък свири сега за Лудогорвц не е истина.

Не го мисли, ако знаеш с/у вас как ще свири...
Do Something Different!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 окт 2024 14:52

Дамянов,
Новите белгийчета се оказаха крехки създания, нямащи нищо общо с оня Андерлехт с Ван дер Елст, унижил големия отбор на Бате Начко преди повече от 46 години. Напомпаните фармацевти от Разград блъскаха постоянно и цинично отигралия футболист от домакините. Съдията ги усети и си вдигаше картоните нормално. Много слаби белгийци, но технични като Шифо.
Този мач с български съдия и Вар си беше 2:0 за фармацевтите без ЧК и без отменен гол. Този мач го гледаме вече 13 години.

Този коментар няма нищо с изборите и политическата партия, управляваща точно по това време и явяваща се политическото крило на една трибуквена силова групировка, направила и пеперутките шампиони. Лафчис знае повече.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 окт 2024 15:03

NOMER14 написа:Дамянов,
Новите белгийчета се оказаха крехки създания, нямащи нищо общо с оня Андерлехт с Ван дер Елст, унижил големия отбор на Бате Начко преди повече от 46 години. Напомпаните фармацевти от Разград блъскаха постоянно и цинично отигралия футболист от домакините. Съдията ги усети и си вдигаше картоните нормално. Много слаби белгийци, но технични като Шифо.
Този мач с български съдия и Вар си беше 2:0 за фармацевтите без ЧК и без отменен гол. Този мач го гледаме вече 13 години.

Този коментар няма нищо с изборите и политическата партия, управляваща точно по това време и явяваща се политическото крило на една трибуквена силова групировка, направила и пеперутките шампиони. Лафчис знае повече.

Аз бях на мача с Локото, когато ги унижиха с 6:1 на В. Левски и Ван дер Елст им вкара 4 гола. Тогава агитките на Левски и ЦСКА бяхме там за да подкрепяме Локото и стадиона да изглежда поне наполовина пълен :) Начко изпусна дузпа и беше много слаб през целия мач, а Трайчо Соколов, дето писах че вкара на Стайков от 40 метра им нацели напречната греда, горе-долу от същото разстояние и вратата им вибрира няколко секунди. Е, в Брюксел се отърваха само с 0:2.
Но Андерлехт тогава бяха паднали на финала за КНК от Хамбургер с 0:2, а предишната година я бяха спечелили.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”