Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
На Пловдив 80млн.на Плевен 20 млн. На Тим 30млн.,следващите са тези дето им пречи държавата -Папазян Арми
САМО ЛЕВСКИ!
Достойна е тази загуба, реформаторе
"Не мога да определя загубата чак като позорна. Резултатът не е малък, наистина. Треньора няма смисъл да го коментираме. Илиан Илиев е няколко пъти треньор на годината, имаме една загуба в десет мача. Има още два мача, в играта сме, ще имаме шансове да сме на първо място. Трябва да спечелим и двата двубоя, в битката сме", каза Гонзо.
Dust написа:tmanolov написа:не се преувеличава - днес специално отново минах - ми пак е мизерия и е пълно с камиони. Не е безумно кално само защото скоро не е валяло, но си е мизерно.
Приемам всичко, че е така, но в крайна сметка става дума за период от не повече от 2-3 месеца докато се извършват изкопни дейности, все си мисля, че един такъв период от време не е толкова болезнен за хората минаващи ежедневно от там.
Нека се има предвид, че споделям мнение като несофианец и идеално зная когато на човек му е писнало от нещо, че дори и един ден повече се струва много.
Аз принципно съм за да се направи нещо, вместо да е кочина, но всъшност искам реално да се разкара. И няма да са 2-3 месеца, за съжаление, а 2-3 години в добрия случай - всичкото това желязо и бетон как ше се озоват на място, няма как да се телепортират, а пак ше е с камиони. Ще е прахоляк, мизерия, мръсотия, шум и т.н. Как да е, чешем си езиците, големите хора вече са взели решението и твай - убеден съм, че държавата ше го довърши, точно както ще направят някоя подобна врътка и с нашия стадион
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Аз принципно съм за да се направи нещо, вместо да е кочина, но всъшност искам реално да се разкара. И няма да са 2-3 месеца, за съжаление, а 2-3 години в добрия случай - всичкото това желязо и бетон как ше се озоват на място, няма как да се телепортират, а пак ше е с камиони. Ще е прахоляк, мизерия, мръсотия, шум и т.н. Как да е, чешем си езиците, големите хора вече са взели решението и твай - убеден съм, че държавата ше го довърши, точно както ще направят някоя подобна врътка и с нашия стадион
Стадионът ще се изгражда тип ЛЕГО. Голямото движение ще е сега докато извозят пръста, а тя не е малко количество и след това излеят фундаментите. След това движението драстично ще намалее. Само изкопа под сектор е над 200 000 кубика. (дано не греша с изчислението), а това са над 20 000 курса на камионите. Като включиш другите сектори и стават двойно. След това камионите които ще докарват готовите елементи ще са десетки пъти по-малко.
Другите неща времето ще ги покаже.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
vlong написа:На Пловдив 80млн.на Плевен 20 млн. На Тим 30млн.,следващите са тези дето им пречи държавата -Папазян Арми
Аз съм твърдо ЗА държавата да построи спортни съоръжение. Така или иначе крадат като за световно поне нещо ще има черно на бяло.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Жалко за Бусато, много нелепа контузия получи
Dust написа:vlong написа:На Пловдив 80млн.на Плевен 20 млн. На Тим 30млн.,следващите са тези дето им пречи държавата -Папазян Арми
Аз съм твърдо ЗА държавата да построи спортни съоръжение. Така или иначе крадат като за световно поне нещо ще има черно на бяло.
Да строи но на този ,който е беден,а не на най-големите разбойници и на нямащите по равно.Като плоския данък
САМО ЛЕВСКИ!
Горките Врачанци, ще ги принудят автогол да си вкарат,иначе няма как.
Ааа,за дузпата забравих
Ааа,за дузпата забравих
САМО ЛЕВСКИ!