Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 23 окт 2024 10:57

Muaddib написа:
peliforewer написа:
tmanolov написа:
CapitanePuyol написа:
Томаш, подобно на телефонните измамници успя да омае и излъже новите собственици
и да ги накара да хвърлят през прозореца, дето се казва милиони левове за нищо. :)
Ако тези печални резултати от последните два месеца, когато Томаш е Старши Треньор на МЕНТЕТО - ЛИТЕКС,
бяха постигнати от Стипич, щеше да има порой от ругатни, клетви, псувни и прочее.
Сега всички се правят на ощипани и повтарят идиотизми като този, че това било правилният път
и оттук нататък МЕНТЕТО щяло да върви нагоре. :)
Блаженство е човек да гледа агонията в която си отива МЕНТЕТО "отбор" начело с МЕНТЕТО си "треньор".
Още един сезон без Евротурнири и Папазки сами ще бият шута на ЛОВЕШКОТО недоразумение.

Какво мислите за това твърдение ? Наподобява ли ви Томаш наистина на телефонните измамници и докъде ще ги докара ако не го уволнят ?

Томаш си е платил където трябва сред фен средите от Кюстендил - не го мисли, даже издигнаха хореография в негова чест, при тов аслед загуба от Ники Жадното и Септември :geek: Иначе камионите освинват Бойко Борисовата градина, а по Ситняково и Драган Цанков е ад сутрин от задръствания, предизвикани от тях. ЧУдя се кога ли сините фенове "милиони" ще решат поне едно протестче да направят - баси, в нашия град не просто настаниха един ловешки тумор, ами и осраха основния парк в града, за да му правят стадион. Или БХ не дава, щото е взел някое леФче - кампания иде (поредна), та си требе кешец :oops:

Преди да започне строежът на Армията сутрин в София нямаше задръствания, сега е Ад :) .Колко ли още можеш да дълбаеш дъното, чак и на бунт призоваваш :) . Защо е всичко това, ами защото ЦСКА въпреки вашите пророчества и жалби (сте) ще има стадион, а Вие търсите няКОЙ да Ви го построи.Институциите Ви оформят документите за дни, а Насо благодари.

Литекс от Ловеч не строи стадиона си със собствени средства. Дружеството е съвместно ( държавно-частно ). Борисовата градина Е НА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ, не е само ваша. Беше абсолютно необходимо да се дадат гаранции за парка, за деижението и пр. "дребнотемия" така щото да не се създава този ад за всички ни.
Левски, подобно на Литекс, ще строи стадион по абсолютно същата схема, измислена от Асен Василев и ББ.
И внимавай с ентусиазма, пели, защото имам огромни съмнения за сроковете, както и завършване на целия проект, защото подобно на вас, аз бях изпадал в същия телешки възторг преди доста години, заради Родоско-непомашките празнословия за нов стадион ; ) Най-чистосърдечно ви пожелавам да го завършите! Остани със здраве.

Дано наистина го желаеш това за стадиона, досега няма отбор в България който да е извадил толкова пари за да си прави стадион, както няма и друг клуб който да е плащал толкова години такъв висок наем за да си ползва базите.За Пловдив се знае как си направиха стадионите.Държавата участва със земята и затова притежава 50% от дружеството, но всичко друго се плаща от собственика на ЦСКА.За това как Левски си ползват базите и какво са платили да коментират други.Ако бяха такъв голям проблем камионите вярвате ли, че медиите нямаше да го отразят или някое гражданско движение нямаше да вземе отношение.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 23 окт 2024 11:05

CapitanePuyol написа:Колко е играл Бербатов за вас бе ? Кво си го присвоявате мама ви оранджава припошка...юноша е на Пирин, и е много повече легенда на Леверкузен и Ман. Ю където прекарва по 4 сезона, с вторите печели и куп трофеи. С вашия бивш умрел 2016г клуб какво е постигнал ? Едни пропуски 1 на 1 срещу вратарите и напуска януари 2001г едва ненавършил 20 години.

Браво, най-накрая някой да им го каже. Първо тези са Литекс или там нещо си, което НЕ Е цска.

Второ, Бербатов при цялото ми уважение към него, малко са такива футболисти, както и Стилиян и даже Мартин Петрови, си тръгнаха млади млади на по 20г, НЕ са юнуши на онова цска и имат успехи и повече мачове за други отбори и с изкл. на последния не са казвали ,че са цднвисти.

Та тъй, шумкарският манталитет си остава шумкарски. Те цял отбор откраднаха, та за няколко легенди ли ще се притесняват.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 23 окт 2024 11:08

Олимпи
Тук си показа "рогцата".
В темата на общия ни отбор спазваш добрия тон ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 окт 2024 11:27

olimpi написа:
CapitanePuyol написа:Колко е играл Бербатов за вас бе ? Кво си го присвоявате мама ви оранджава припошка...юноша е на Пирин, и е много повече легенда на Леверкузен и Ман. Ю където прекарва по 4 сезона, с вторите печели и куп трофеи. С вашия бивш умрел 2016г клуб какво е постигнал ? Едни пропуски 1 на 1 срещу вратарите и напуска януари 2001г едва ненавършил 20 години.

Браво, най-накрая някой да им го каже. Първо тези са Литекс или там нещо си, което НЕ Е цска.

Второ, Бербатов при цялото ми уважение към него, малко са такива футболисти, както и Стилиян и даже Мартин Петрови, си тръгнаха млади млади на по 20г, НЕ са юнуши на онова цска и имат успехи и повече мачове за други отбори и с изкл. на последния не са казвали ,че са цднвисти.

Та тъй, шумкарският манталитет си остава шумкарски. Те цял отбор откраднаха, та за няколко легенди ли ще се притесняват.

Олимпи, Олимпи работата отива на зле щом пасквилите на този капитан те радват.Да знаеш какъв Капитан имаше във форума, да ти е кеф да спориш с него, не знам къде изчезна, дано да е добре.Този просто не си заслужава да го коментираме.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 23 окт 2024 11:31

peliforewer написа:

Олимпи, Олимпи работата отива на зле щом пасквилите на този капитан те радват.Да знаеш какъв Капитан имаше във форума, да ти е кеф да спориш с него, не знам къде изчезна, дано да е добре.Този просто не си заслужава да го коментираме.[/quote]

В случая не е ли прав...а че е дразнител с манталитет и изказ на 14 макс 16г е отделен дълъг и напоителен въпрос.

Капитана си беше класа, но май от всички тук беше най на възраст, дано да е добре.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 окт 2024 11:33

peliforewer написа:Ако бяха такъв голям проблем камионите вярвате ли, че медиите нямаше да го отразят или някое гражданско движение нямаше да вземе отношение.

Задръстванията сутрин почват от мола на Ситняково, а откъм Цариградско - почти от пробива. След Тв кула ситуацията се разрежда. Не мрънкат, ащото изкараха, че основният проблем бил по Черни връх, затова се отразявало и тук - явно са единици тези, които знаят чий го търсят въпросните камиони и закъде са се запътили.

Колкото до Барбукоглу - познавам него и семейството му лично - никога не е бил фен на умрялото дружество. А и помним как му се молехте да не вкарва, като играеше с Леверкузен срещу вас, точно както му викахте чехльо, като за малко да отиде в бироята, при приятеля си Томаш :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 окт 2024 12:11

olimpi написа:
peliforewer написа:

Олимпи, Олимпи работата отива на зле щом пасквилите на този капитан те радват.Да знаеш какъв Капитан имаше във форума, да ти е кеф да спориш с него, не знам къде изчезна, дано да е добре.Този просто не си заслужава да го коментираме.

В случая не е ли прав...а че е дразнител с манталитет и изказ на 14 макс 16г е отделен дълъг и напоителен въпрос.

Капитана си беше класа, но май от всички тук беше най на възраст, дано да е добре.[/quote]
Беше по-голям от мен ако се не лъжа с 2-3 години, аз съм с 5 години по- голям от Дамянов.Спорът не е легенда ли е Бербатов за ЦСКА, бил е три години и не това е важно, важното е, че след Стоичков е най- успешният български футболист.България вече не разполага с толкова много големи спортисти, че да позволяваме Сульо и Пульо да ги обиждат.
W84me ( Блатер) ..

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 окт 2024 12:53

https://dsport.bg/karaivanov-napadna-bf ... 79608.html.
Президентът на БПФЛ Атанас Караиванов нападна БФС, заради санкциите, които ДК наложи след дербито между Левски и ЦСКА, играно в събота (1:0). Караиванов пусна гневен пост на своя Фейсбук профил по повод глобите на двата отбора.

„След безупречното поведение на феновете на дербито Левски – ЦСКА, наложена от Дисциплинарната комисия на БФС обща глоба от 16 900 лева на двата клуба си е чист рекет по измислени правила. Колко пари е осигурил като възнаграждение за дербито на сини и червени БФС, за да си позволи да налага санкции с подобен размер? Мирното и почти образцово протичане на този двубой е заслуга на клубовете, органите на реда и организираните фенклубове. И вместо да получат поощрение и подкрепа за усилията, последва пореден финансов рекет! Крайно време е глобите и съдийските такси да са съобразени с приходите, които БФС осигурява на клубовете. Отборите от Първа лига плащат за съдийски такси и глоби над 2 600 000 лева, добавете към тях комисионната на БФС от над 700 000 лева за тв права – над 3,3 милиона лева. Бъркането в джоба на отборите в турнира за Купата на България и Втора лига е само лек „бонус“…“, пише Караиванов.
Последна промяна от peliforewer на 23 окт 2024 13:04, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 23 окт 2024 13:02

Много ме кефи като се тупат в гърдичките -Ние си строим стадион,държавата не ни помага.
Ма точно вие си съроите стадион и кои сте вие.Тея имената на петте си директор чета и собственици не знаят ,ама иначе те си строили стадион.Затова и 800 х. за лиценза събрахте,и 57,60 лв за автобус.
Ма не ви помага държавата,ама изобщо.Пет пъти оценяваха имотите,докато намерят подкупен оценител оценил на баснословна сума.Ма държавата няма да плаща 6млн.евра за далаверата с джипките.Ма фирменото адвокат че Меч и Щит не ви отлагаше едни наеми,на държавата не си плати всички нотариални такси по прехвърлянията,пък уж било 50/50,ит н,и т.н
САМО ЛЕВСКИ!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 окт 2024 13:33

vlong написа:Много ме кефи като се тупат в гърдичките -Ние си строим стадион,държавата не ни помага.
Ма точно вие си съроите стадион и кои сте вие.Тея имената на петте си директор чета и собственици не знаят ,ама иначе те си строили стадион.Затова и 800 х. за лиценза събрахте,и 57,60 лв за автобус.
Ма не ви помага държавата,ама изобщо.Пет пъти оценяваха имотите,докато намерят подкупен оценител оценил на баснословна сума.Ма държавата няма да плаща 6млн.евра за далаверата с джипките.Ма фирменото адвокат че Меч и Щит не ви отлагаше едни наеми,на държавата не си плати всички нотариални такси по прехвърлянията,пък уж било 50/50,ит н,и т.н

През 2020г базите са оценени на 23 млн. и 300 хил.лв, през 2023 г. предвид инфлацията Държавата направи нова оценка която е 28 млн.лв 498 хиляди лева, какви подкупни оценители, какви ниски оценки.Очакваме с интерес оценките на базата на Левски и бързо внасяне сумата от клуба за да могат да започнат строеж на нов стадион.
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “Левски”