Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот vlong » 23 окт 2024 09:20

tmanolov написа:
CapitanePuyol написа:
Томаш, подобно на телефонните измамници успя да омае и излъже новите собственици
и да ги накара да хвърлят през прозореца, дето се казва милиони левове за нищо. :)
Ако тези печални резултати от последните два месеца, когато Томаш е Старши Треньор на МЕНТЕТО - ЛИТЕКС,
бяха постигнати от Стипич, щеше да има порой от ругатни, клетви, псувни и прочее.
Сега всички се правят на ощипани и повтарят идиотизми като този, че това било правилният път
и оттук нататък МЕНТЕТО щяло да върви нагоре. :)
Блаженство е човек да гледа агонията в която си отива МЕНТЕТО "отбор" начело с МЕНТЕТО си "треньор".
Още един сезон без Евротурнири и Папазки сами ще бият шута на ЛОВЕШКОТО недоразумение.

Какво мислите за това твърдение ? Наподобява ли ви Томаш наистина на телефонните измамници и докъде ще ги докара ако не го уволнят ?

Томаш си е платил където трябва сред фен средите от Кюстендил - не го мисли, даже издигнаха хореография в негова чест, при тов аслед загуба от Ники Жадното и Септември :geek: Иначе камионите освинват Бойко Борисовата градина, а по Ситняково и Драган Цанков е ад сутрин от задръствания, предизвикани от тях. ЧУдя се кога ли сините фенове "милиони" ще решат поне едно протестче да направят - баси, в нашия град не просто настаниха един ловешки тумор, ами и осраха основния парк в града, за да му правят стадион. Или БХ не дава, щото е взел някое леФче - кампания иде (поредна), та си требе кешец :oops:

Скоро писаха,че всеки ден машина миела след машините и аз като знам големите камиони как разбиват пътищата,че се чудя как издържат алеите.Някой здраво си затваря очите
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 окт 2024 09:32

peliforewer написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:Отсъди нарушение, Драганов даже и това не даде, а ситуациите със сигурност не са еднакви, че да ги даваш за пример.

Твърдя, че даже това на Винисиус е по-грубо, ако искаш да ме опровергаеш вместо каки пусни видеа от двете ситуации.

Всеки сам може да прецени дали са еднакви положенията и кое е по-грубо.

Изображение

Изображение

Не знам как по снимка разбираш кое нарушение е по-грубо, това не е засада, че стоп кадъра да е достатъчен.

Не се хаби повече, тъй като твоето мнение го разбрахме. Остави останалите да преценят дали има логика да се търси сравнение на двете ситуации или ще го сметнат за ненужно за коментиране. Всеки сам може да си намери видеа и снимки на ситуациите, ако са му толкова нужни.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 окт 2024 09:46

tmanolov написа:
CapitanePuyol написа:
Томаш, подобно на телефонните измамници успя да омае и излъже новите собственици
и да ги накара да хвърлят през прозореца, дето се казва милиони левове за нищо. :)
Ако тези печални резултати от последните два месеца, когато Томаш е Старши Треньор на МЕНТЕТО - ЛИТЕКС,
бяха постигнати от Стипич, щеше да има порой от ругатни, клетви, псувни и прочее.
Сега всички се правят на ощипани и повтарят идиотизми като този, че това било правилният път
Блаженство е човек да гледа агонията в която си отива МЕНТЕТО "отбор" начело с МЕНТЕТО си "треньор".
Още един сезон без Евротурнири и Папазки сами ще бият шута на ЛОВЕШКОТО недоразумение.

Какво мислите за това твърдение ? Наподобява ли ви Томаш наистина на телефонните измамници и докъде ще ги докара ако не го уволнят ?

Томаш си е платил където трябва сред фен средите от Кюстендил - не го мисли, даже издигнаха хореография в негова чест, при тов аслед загуба от Ники Жадното и Септември :geek: Иначе камионите освинват Бойко Борисовата градина, а по Ситняково и Драган Цанков е ад сутрин от задръствания, предизвикани от тях. ЧУдя се кога ли сините фенове "милиони" ще решат поне едно протестче да направят - баси, в нашия град не просто настаниха един ловешки тумор, ами и осраха основния парк в града, за да му правят стадион. Или БХ не дава, щото е взел някое леФче - кампания иде (поредна), та си требе кешец :oops:

Преди да започне строежът на Армията сутрин в София нямаше задръствания, сега е Ад :) .Колко ли още можеш да дълбаеш дъното, чак и на бунт призоваваш :) . Защо е всичко това, ами защото ЦСКА въпреки вашите пророчества и жалби (сте) ще има стадион, а Вие търсите няКОЙ да Ви го построи.Институциите Ви оформят документите за дни, а Насо благодари.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 окт 2024 09:53

peliforewer написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:Отсъди нарушение, Драганов даже и това не даде, а ситуациите със сигурност не са еднакви, че да ги даваш за пример.

Твърдя, че даже това на Винисиус е по-грубо, ако искаш да ме опровергаеш вместо каки пусни видеа от двете ситуации.

Изображение

Изображение

Не знам как по снимка разбираш кое нарушение е по-грубо, това не е засада, че стоп кадъра да е достатъчен.

Ми то се вижда бе Пели, стига с твойте конспирации, вчера сам си призна, че се правиш на "умряла лисица" за това което не ти изнася.
А, щях да "забравя", защо далия толкоз за България Бербатов избяга от националния.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 окт 2024 09:55

peliforewer написа:Преди да започне строежът на Армията сутрин в София нямаше задръствания, сега е Ад :) .Колко ли още можеш да дълбаеш дъното, чак и на бунт призоваваш :) . Защо е всичко това, ами защото ЦСКА въпреки вашите пророчества и жалби (сте) ще има стадион, а Вие търсите няКОЙ да Ви го построи.Институциите Ви оформят документите за дни, а Насо благодари.

Пели, седи си на село и я махни тая София-та - да, всеки ден минавам по абсолютно един и същи маршрут от парк Гео Милев през Ситняково, покрай Тв кула и надолу по Драган Цанков - ползвай гугъл мапс, за да се ориентираш :mrgreen: Да, от около 2месеца, а особено от 2 седмици е тотален ад и кочина от камиони - днес имаше опашка от над 10 и всички влизаха в Бойко Борисовата градина. Такива задръствания не помня от периода, в който нямаше изградено новото кръстовище на Тв кула! Да, осират ни града, но БХ явно не дава да има протести в момента, защото някой някъде е шарил сериозно - щом и жената днес ме пита кой е разрешил толкова много камиони да влизат в центъра и защо са подобни задръстванията....

Влонг, не нищо не чистят - тотална кочина е. Хич не е случайно, че стадионът се казва Кочинпарк Екотой арена :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 23 окт 2024 10:17

Манолов, новини по тв почти не гледам, щото са мисирки. Чета новинарски сайтове, но никъде не се коментират камионите за НОВИЯ строеж на НОВИЯ стадион. Нещо линкче, зелени протести. Има протести срещу някакъв министър, но не си го причинявам да разбера защо...Дай картинки от мръсотията.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 окт 2024 10:18

damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:

Изображение

Изображение

Ми то се вижда бе Пели, стига с твойте конспирации, вчера сам си призна, че се правиш на "умряла лисица" за това което не ти изнася.
А, щях да "забравя", защо далия толкоз за България Бербатов избяга от националния.

Той не е избягал, даде изявление, че се отказва и дава път на младите.Всички разбраха и заради кого напусна, що си пропуснал не знам.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 23 окт 2024 10:23

peliforewer написа:
tmanolov написа:
CapitanePuyol написа:

Преди да започне строежът на Армията сутрин в София нямаше задръствания, сега е Ад :) .Колко ли още можеш да дълбаеш дъното, чак и на бунт призоваваш :) . Защо е всичко това, ами защото ЦСКА въпреки вашите пророчества и жалби (сте) ще има стадион, а Вие търсите няКОЙ да Ви го построи.Институциите Ви оформят документите за дни, а Насо благодари.

Литекс от Ловеч не строи стадиона си със собствени средства. Дружеството е съвместно ( държавно-частно ). Борисовата градина Е НА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ, не е само ваша. Беше абсолютно необходимо да се дадат гаранции за парка, за деижението и пр. "дребнотемия" така щото да не се създава този ад за всички ни.
Левски, подобно на Литекс, ще строи стадион по абсолютно същата схема, измислена от Асен Василев и ББ.
И внимавай с ентусиазма, пели, защото имам огромни съмнения за сроковете, както и завършване на целия проект, защото подобно на вас, аз бях изпадал в същия телешки възторг преди доста години, заради Родоско-непомашките празнословия за нов стадион ; ) Най-чистосърдечно ви пожелавам да го завършите! Остани със здраве.
Последна промяна от Muaddib на 23 окт 2024 10:24, променено общо 1 път.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 окт 2024 10:33

tmanolov написа:
peliforewer написа:Преди да започне строежът на Армията сутрин в София нямаше задръствания, сега е Ад :) .Колко ли още можеш да дълбаеш дъното, чак и на бунт призоваваш :) . Защо е всичко това, ами защото ЦСКА въпреки вашите пророчества и жалби (сте) ще има стадион, а Вие търсите няКОЙ да Ви го построи.Институциите Ви оформят документите за дни, а Насо благодари.

Пели, седи си на село и я махни тая София-та - да, всеки ден минавам по абсолютно един и същи маршрут от парк Гео Милев през Ситняково, покрай Тв кула и надолу по Драган Цанков - ползвай гугъл мапс, за да се ориентираш :mrgreen: Да, от около 2месеца, а особено от 2 седмици е тотален ад и кочина от камиони - днес имаше опашка от над 10 и всички влизаха в Бойко Борисовата градина. Такива задръствания не помня от периода, в който нямаше изградено новото кръстовище на Тв кула! Да, осират ни града, но БХ явно не дава да има протести в момента, защото някой някъде е шарил сериозно - щом и жената днес ме пита кой е разрешил толкова много камиони да влизат в центъра и защо са подобни задръстванията....

Влонг, не нищо не чистят - тотална кочина е. Хич не е случайно, че стадионът се казва Кочинпарк Екотой арена :mrgreen:

На село никога не съм живял въпреки, че по едно време имах мерак да купя нещо.Досега нямало ли е строежи в изброените от теб райони, че точно сега с Армията е големият проблем.Колко камиона отиват сутрин на Армията 50-100, че да блокират цялото движение.Оценявам труда ти да ни пришиеш към Бойко и Пеевски, но няма как да успееш.Те са ваши, единият Ви е вкарал в предизборната си агитация, а другият го молите за среща дни преди изборите за да си говорите за нов стадион.
W84me ( Блатер) ..

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 окт 2024 10:39

CapitanePuyol написа:Колко е играл Бербатов за вас бе ? Кво си го присвоявате мама ви оранджава припошка...юноша е на Пирин, и е много повече легенда на Леверкузен и Ман. Ю където прекарва по 4 сезона, с вторите печели и куп трофеи. С вашия бивш умрел 2016г клуб какво е постигнал ? Едни пропуски 1 на 1 срещу вратарите и напуска януари 2001г едва ненавършил 20 години.

Предполагам, че си млад, за жалост и не много умен, с този език си за съжаление.Ако Бербатов не беше минал през ЦСКА разни глупаци нямаше да го обиждат по форумите.Единствената вина на Бербатов е, че от ЦСКА отиде в големи европейски отбори.
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “Левски”