Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 22 окт 2024 23:40

В 75 минута на мача Реал Мадрид - Борусия Дортмунд Винисиус фаулира Бранд подобно като Купър Сангаре, вижте какво отсъди съдията.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 окт 2024 23:47

Отсъди нарушение, Драганов даже и това не даде, а ситуациите със сигурност не са еднакви, че да ги даваш за пример.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 22 окт 2024 23:51

1914.1902 написа:Отсъди нарушение, Драганов даже и това не даде, а ситуациите със сигурност не са еднакви, че да ги даваш за пример.

Твърдя, че даже това на Винисиус е по-грубо, ако искаш да ме опровергаеш вместо каки пусни видеа от двете ситуации.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 окт 2024 23:58

NOMER14 написа:Голмайстори за националния са Ицата и Наско - вкарвали са голове на световни първенства и на световни шампиони.
Бербо не е играл на световно и не е вкарвал гол на световен шампион.
Ако Бербо бе в състава ни от САЩ94, щеше да е в положението на Андонов - да пее македонски песни на старите кучета, къпещи се с дрехите в басейна.

Е, Гунди вкара първите два гола за България на първите и две СП, вкара гол и на СШ Англия и то насред Уембли и то такъв, който поне аз друг българин не съм виждал да вкарва, вкара два гола и на Белгия с които ни класира на С
П в Англия, а беше близо и до трети, като нацели напречната греда след плонж и удар с глава. Головете му с Левскис/у Бенфика и Милан, общо пет няма да ги броя, а щях да забравя и трите му гола с/у Португалия, а тези с/у Полша, Италия и колко още бяха, пак няма да ги броя. Колко ли още щеше да вкара, ако не беше загинал толкова млад след удара в СЛУЧАЙНО ЗАКЪСАЛИЯ ЗИЛ на Витиня?!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 23 окт 2024 00:08

peliforewer написа:
teerr написа:
gihuelo написа:
teerr написа:
TristaNNN написа:Припоците повдигат дух с... Барбука?! :o

Накрая го нарекоха вървящия футбол.

Вървящ.... пълзящ, това е !
Факт е че никога не сте имали и никога няма да имате футболисти на такова ниво като Стоичков, Бербатов Стилян и т.н.

Ама и Вие сте Литекс и стойкас ви годи за Цска.

Даже и спор не можеш да водиш, къде се събирате все такива :) .

Къв спор ,кви пет лева,слабо ме интересуват твойте въжделения,вървящия футбол не съм го измислил аз.Доколкото си спомням ,Вие го изгониххъе от армията,та майка му го прибра разреван след един подарък на Пажин .
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 23 окт 2024 00:11

teerr написа:
peliforewer написа:
teerr написа:
gihuelo написа:
teerr написа:
TristaNNN написа:Припоците повдигат дух с... Барбука?! :o

Накрая го нарекоха вървящия футбол.

Факт е че никога не сте имали и никога няма да имате футболисти на такова ниво като Стоичков, Бербатов Стилян и т.н.

Къв спор ,кви пет лева,слабо ме интересуват твойте въжделения,вървящия футбол не съм го измислил аз.Доколкото си спомням ,Вие го изгониххъе от армията,та майка му го прибра разреван след един подарък на Пажин .

Неумен, кажи за юношите , бе ? :)

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 23 окт 2024 00:13

peliforewer написа:
teerr написа:
Bukay написа:
peliforewer написа:
Dani Kiki написа:Припоци, гледате ли как бе изгонен играча на Брюж в мача срещу Милан? А на вашите 60 000 евро даже фаул не свириха за същото нарушение....

Не се излагай, тук му усукаха глезена.Първо искахте ч.к. за спиране на голова атака, оказа се, че атаката не е голова, после за много груба игра, никой от компетентните коментиращи не каза, че това нарушение е за ч.к..Аз доколкото можах показах гиф с неотсъдената дузпа за ЦСКА, след тази брилятна намеса на Маркович Есека е с контузия в коляното и не се знае кога ще е готов за игра.Покажете гиф с нарушението на Купър и ако видя, че глезенът на Сангаре е така усукан като на футболиста на Милан ще съм първи който ще те подкрепи.Досега видяхме от 1914 една неясна снимка която въобще не може да ни докаже претенциите Ви.

Е ти искаш да му счупи крака ли, че Драганчо да свири опасна игра. Влизане с бутоните в глезена си е за гонене отвсякъде.

На мача Ботев - Левски за по малко нарушение дадоха директен червен картон , а тука бат Драго даже и не свири фал ... Големия експерт да свали оранЖевите очила и пак да прегледа ситуацията при дузпата........

Дай видео за да видим дали е ч.к., ако това не е дузпа значи инструкторът на съдиите в България Баялцалиев го разбира футбола по-малко от теб.Питай Блатер това дузпа ли е или не.

Защо не пита Баялцалиев за Благоевград.....
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 23 окт 2024 00:15

gihuelo написа:
teerr написа:
peliforewer написа:
teerr написа:
gihuelo написа:
teerr написа:Накрая го нарекоха вървящия футбол.

Какво да ти каже бе ,бедна реч.Слабо ме интересуват и твойте припошки въжделенията.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 23 окт 2024 00:18

teerr написа:
gihuelo написа:
teerr написа:
peliforewer написа:
teerr написа:
gihuelo написа:

Какво да ти каже бе ,бедна реч.Слабо ме интересуват и твойте припошки въжделенията.

Ти ли питаше кой е Муслин и на кой е бил треньор?
Айде тогава влизай в дупката и се покривай. :)

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 окт 2024 00:27

peliforewer написа:
1914.1902 написа:Отсъди нарушение, Драганов даже и това не даде, а ситуациите със сигурност не са еднакви, че да ги даваш за пример.

Твърдя, че даже това на Винисиус е по-грубо, ако искаш да ме опровергаеш вместо каки пусни видеа от двете ситуации.

Има ли смисъл да те опровергавам за нещо, след като вече си си наумил какво ще говориш и цял ден ще говорим празни приказки? Абсолютно губене на време, а аз нямам нужда от това. Все едно да тръгнем да спорим дали ПФК ЦСКА - София ЕАД е ЦСКА, нов отбор или Литекс. И 10000 страници няма да стигнат, защото всеки ще си повтаря своята версия.

Само да припомня кой беше този съдия на мача между Реал и Дортмунд, като виждаш тези снимки и смяташ ли, че трябва чак толкова да му се доверяваш, че да го изтъкваш тука какво точно бил отсъдил? Барселона също имаше претенции от него след двубоя срещу ПСЖ миналия сезон.

Изображение

Изображение

Върни се в “Левски”