Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 22 окт 2024 21:24

teerr написа:
TristaNNN написа:Припоците повдигат дух с... Барбука?! :o

Накрая го нарекоха вървящия футбол.

Когато някой,и анонимник,ци се подиграват на футболисти играли в Барселона и Манчестър Юнайтед, печелили почти всичко във футбола само защото не са играли в отбора на Боко и Шиши не трябва да им се обръща внимание, просто тези хора са с тежки увреждания, трябва да ги съжаляваме.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 22 окт 2024 21:25

Bukay написа:
peliforewer написа:
Dani Kiki написа:Припоци, гледате ли как бе изгонен играча на Брюж в мача срещу Милан? А на вашите 60 000 евро даже фаул не свириха за същото нарушение....

Не се излагай, тук му усукаха глезена.Първо искахте ч.к. за спиране на голова атака, оказа се, че атаката не е голова, после за много груба игра, никой от компетентните коментиращи не каза, че това нарушение е за ч.к..Аз доколкото можах показах гиф с неотсъдената дузпа за ЦСКА, след тази брилятна намеса на Маркович Есека е с контузия в коляното и не се знае кога ще е готов за игра.Покажете гиф с нарушението на Купър и ако видя, че глезенът на Сангаре е така усукан като на футболиста на Милан ще съм първи който ще те подкрепи.Досега видяхме от 1914 една неясна снимка която въобще не може да ни докаже претенциите Ви.

Е ти искаш да му счупи крака ли, че Драганчо да свири опасна игра. Влизане с бутоните в глезена си е за гонене отвсякъде.

На мача Ботев - Левски за по малко нарушение дадоха директен червен картон , а тука бат Драго даже и не свири фал ... Големия експерт да свали оранЖевите очила и пак да прегледа ситуацията при дузпата........
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 22 окт 2024 21:26

vlong написа:То и Купър чо имаше пет скъсани мускула и умираше ,ама заради брилянтния треньор се напрегна и оздравя.Тея литексарски номера са банални и изтъркани

Като Кристиан Димитров :) , само дето Купър не го викнаха в националния отбор на Шотландия.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 22 окт 2024 21:27

peliforewer написа:
teerr написа:

Когато някой,и анонимник,ци се подиграват на футболисти играли в Барселона и Манчестър Юнайтед, печелили почти всичко във футбола само защото не са играли в отбора на Боко и Шиши не трябва да им се обръща внимание, просто тези хора са с тежки увреждания, трябва да ги съжаляваме.

Може да се свържеш с ББС или Гари Линекер,Алан Ширър и да подадеш оплакване.
Последна промяна от teerr на 22 окт 2024 21:31, променено общо 2 пъти.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 окт 2024 21:27

teerr написа:

Вървящ.... пълзящ, това е !
Факт е че никога не сте имали и никога няма да имате футболисти на такова ниво като Стоичков, Бербатов Стилян и т.н.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 22 окт 2024 21:30

gihuelo написа:
teerr написа:

Факт е че никога не сте имали и никога няма да имате футболисти на такова ниво като Стоичков, Бербатов Стилян и т.н.

Ама и Вие сте Литекс и стойкас ви годи за Цска.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 22 окт 2024 21:31

teerr написа:
Bukay написа:
peliforewer написа:
Dani Kiki написа:Припоци, гледате ли как бе изгонен играча на Брюж в мача срещу Милан? А на вашите 60 000 евро даже фаул не свириха за същото нарушение....

Не се излагай, тук му усукаха глезена.Първо искахте ч.к. за спиране на голова атака, оказа се, че атаката не е голова, после за много груба игра, никой от компетентните коментиращи не каза, че това нарушение е за ч.к..Аз доколкото можах показах гиф с неотсъдената дузпа за ЦСКА, след тази брилятна намеса на Маркович Есека е с контузия в коляното и не се знае кога ще е готов за игра.Покажете гиф с нарушението на Купър и ако видя, че глезенът на Сангаре е така усукан като на футболиста на Милан ще съм първи който ще те подкрепи.Досега видяхме от 1914 една неясна снимка която въобще не може да ни докаже претенциите Ви.

Е ти искаш да му счупи крака ли, че Драганчо да свири опасна игра. Влизане с бутоните в глезена си е за гонене отвсякъде.

На мача Ботев - Левски за по малко нарушение дадоха директен червен картон , а тука бат Драго даже и не свири фал ... Големия експерт да свали оранЖевите очила и пак да прегледа ситуацията при дузпата........

Дай видео за да видим дали е ч.к., ако това не е дузпа значи инструкторът на съдиите в България Баялцалиев го разбира футбола по-малко от теб.Питай Блатер това дузпа ли е или не.
W84me ( Блатер) ..

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 22 окт 2024 21:31

peliforewer написа:
Bukay написа:
Ozzimozzi написа:
ugly bug написа:
Ozzimozzi написа:https://www.youtube.com/watch?v=Be8nbt8PqIU&t=904s

Страхотна кариера...
Красиви голове..
Дай Боже някой да постигне неговите резултати..
200 и няколко мача с 92 гола... Повече от прекрасно.

След Перуката и сега с Гонзо Промяната, не виждам как ще се случи това. Поколението на Бербатов бяха последните бели лястовички, така че който гледал - гледал.

Човекът, който се изниза от националния като пръдня из гащи пред цяла България?!

Бербатов стана футболистът вкарал най-много голове за българският национален отбор и обясни много ясно защо не желае да играе повече в националния отбор.Ако феновете се бяха вслушали в неговите думи още тогава и бяха скочили срещу Боби и компания може би нямаше да я има тази агония която продължава и сега с наследника и протеже на Боби Гонзо.
"Каква чест! Да мога да играя за своята страна и да представям нейния пръв отбор, беше една от най-високите награди, които можех да получа в кариерата си! Да водя отбора като негов капитан, и да оглавя класацията на голмайсторите за всички времена е едно от постиженията в моята кариера, с което най-много се гордея! Нямаше значение дали печелим или губим - всеки път, когато съм стъпвал на терена с националната фланелка, ме изпълваха радост и гордост!"

Димитър Бербатов дебютира за мъжкия национален отбор на България през 1999 г., когато е едва 18-годишен. Налага се като ключов играч и от 2006 до 2010 г. е негов капитан. До оттеглянето си през 2010 година Бербатов изиграва 78 мача, в които отбелязва 48 гола. С тях оглавява вечната ранглиста на голмайсторите на А националния тим. Държи рекорда и за „Футболист на годината“ – печели отличието седем пъти.

Имам впечатление, че си човек на години видял много. Помниш ли колко мача със слабаци организираха Боби и Ко, само и само Барбито да подобри рекорда на Бонев? Нима може да сравняваш головете на Зума, с които ни е класирал на големи първенства, с тези на сърдиткото? Кажи поне един мач с решаващи голове на Бербатов?! Когато ставаше напечено той просто се скриваше и само си оправяше диадемката, разхождайки се по терена....
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 22 окт 2024 21:32

teerr написа:
gihuelo написа:
teerr написа:

Даже и спор не можеш да водиш, къде се събирате все такива :) .
W84me ( Блатер) ..

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 окт 2024 21:36

teerr написа:
gihuelo написа:
teerr написа:

Говоря ти за ЦСКА до 2016 година. Никога няма да имате такива играчи :) Сега върха ви е Алекс Колев , които е пасял крави в чужбина и овчата глава го взел в Ботев.
Рен, Сарагоса .... После се сърдите като един бивш ваш треньор ви каза че сте горе долу нещо като Райо Валекано :)

Върни се в “Левски”