Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Ozzimozzi » 22 окт 2024 20:36

ugly bug написа:
Ozzimozzi написа:https://www.youtube.com/watch?v=Be8nbt8PqIU&t=904s

Страхотна кариера...
Красиви голове..
Дай Боже някой да постигне неговите резултати..
200 и няколко мача с 92 гола... Повече от прекрасно.

След Перуката и сега с Гонзо Промяната, не виждам как ще се случи това. Поколението на Бербатов бяха последните бели лястовички, така че който гледал - гледал.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 окт 2024 20:46

Припоците повдигат дух с... Барбука?! :o
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Bukay
Контакти:

Мнениеот Bukay » 22 окт 2024 20:55

Ozzimozzi написа:
ugly bug написа:

Страхотна кариера...
Красиви голове..

След Перуката и сега с Гонзо Промяната, не виждам как ще се случи това. Поколението на Бербатов бяха последните бели лястовички, така че който гледал - гледал.

Човекът, който се изниза от националния като пръдня из гащи пред цяла България?!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 22 окт 2024 20:57

Dani Kiki написа:Припоци, гледате ли как бе изгонен играча на Брюж в мача срещу Милан? А на вашите 60 000 евро даже фаул не свириха за същото нарушение....

Не се излагай, тук му усукаха глезена.Първо искахте ч.к. за спиране на голова атака, оказа се, че атаката не е голова, после за много груба игра, никой от компетентните коментиращи не каза, че това нарушение е за ч.к..Аз доколкото можах показах гиф с неотсъдената дузпа за ЦСКА, след тази брилятна намеса на Маркович Есека е с контузия в коляното и не се знае кога ще е готов за игра.Покажете гиф с нарушението на Купър и ако видя, че глезенът на Сангаре е така усукан като на футболиста на Милан ще съм първи който ще те подкрепи.Досега видяхме от 1914 една неясна снимка която въобще не може да ни докаже претенциите Ви.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 22 окт 2024 21:04

Не трябва да имаш много големи очаквания от колегата 1914. Силата му е в задниците. :)
П.П Преди пускаше и хубави препечатки за Лудогорец...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 22 окт 2024 21:09

Bukay написа:
Ozzimozzi написа:
ugly bug написа:

Страхотна кариера...
Красиви голове..

Човекът, който се изниза от националния като пръдня из гащи пред цяла България?!

Бербатов стана футболистът вкарал най-много голове за българският национален отбор и обясни много ясно защо не желае да играе повече в националния отбор.Ако феновете се бяха вслушали в неговите думи още тогава и бяха скочили срещу Боби и компания може би нямаше да я има тази агония която продължава и сега с наследника и протеже на Боби Гонзо.
"Каква чест! Да мога да играя за своята страна и да представям нейния пръв отбор, беше една от най-високите награди, които можех да получа в кариерата си! Да водя отбора като негов капитан, и да оглавя класацията на голмайсторите за всички времена е едно от постиженията в моята кариера, с което най-много се гордея! Нямаше значение дали печелим или губим - всеки път, когато съм стъпвал на терена с националната фланелка, ме изпълваха радост и гордост!"

Димитър Бербатов дебютира за мъжкия национален отбор на България през 1999 г., когато е едва 18-годишен. Налага се като ключов играч и от 2006 до 2010 г. е негов капитан. До оттеглянето си през 2010 година Бербатов изиграва 78 мача, в които отбелязва 48 гола. С тях оглавява вечната ранглиста на голмайсторите на А националния тим. Държи рекорда и за „Футболист на годината“ – печели отличието седем пъти.

W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Bukay
Контакти:

Мнениеот Bukay » 22 окт 2024 21:13

peliforewer написа:
Dani Kiki написа:Припоци, гледате ли как бе изгонен играча на Брюж в мача срещу Милан? А на вашите 60 000 евро даже фаул не свириха за същото нарушение....

Не се излагай, тук му усукаха глезена.Първо искахте ч.к. за спиране на голова атака, оказа се, че атаката не е голова, после за много груба игра, никой от компетентните коментиращи не каза, че това нарушение е за ч.к..Аз доколкото можах показах гиф с неотсъдената дузпа за ЦСКА, след тази брилятна намеса на Маркович Есека е с контузия в коляното и не се знае кога ще е готов за игра.Покажете гиф с нарушението на Купър и ако видя, че глезенът на Сангаре е така усукан като на футболиста на Милан ще съм първи който ще те подкрепи.Досега видяхме от 1914 една неясна снимка която въобще не може да ни докаже претенциите Ви.

Е ти искаш да му счупи крака ли, че Драганчо да свири опасна игра. Влизане с бутоните в глезена си е за гонене отвсякъде.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 22 окт 2024 21:16

TristaNNN написа:Припоците повдигат дух с... Барбука?! :o

Накрая го нарекоха вървящия футбол.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 22 окт 2024 21:18

Bukay написа:
peliforewer написа:

Е ти искаш да му счупи крака ли, че Драганчо да свири опасна игра. Влизане с бутоните в глезена си е за гонене отвсякъде.

Дай гиф с нарушението за да коментираме.Дузпа за ЦСКА имаше ли.
W84me ( Блатер) ..

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 окт 2024 21:20

То и Купър чо имаше пет скъсани мускула и умираше ,ама заради брилянтния треньор се напрегна и оздравя.Тея литексарски номера са банални и изтъркани
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”