Тогава защо се оплакваме, че националите ни лупат като брашнян чувал? Защо хулим БФС за същото? Май искаме и душа в рая, и кур до края.
На мен това не ми пречи, каквото, такова. На 23.10.2024 почва младежката шампионска лига... дано няма срамни резултати.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
И при съседите някои съдии не знаят елементарните футболни правила
https://www.facebook.com/reel/1060946275317674
https://www.facebook.com/reel/1060946275317674
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Явор не е зомбирам като Александров. Директно си каза, че е ЧК.
W84me написа:Това не е ЧК само в Лоич!
Жълт за симулация!
Dust написа:Явор не е зомбирам като Александров. Директно си каза, че е ЧК.
Никиту бил много зле. Левски били, щото Кр.Димитров се скатал и не отишъл в С.Ирландия, за да играе Илиан с 4 централни защитници
Dust написа:Тогава защо се оплакваме, че националите ни лупат като брашнян чувал? Защо хулим БФС за същото? Май искаме и душа в рая, и кур до края.
На мен това не ми пречи, каквото, такова. На 23.10.2024 почва младежката шампионска лига... дано няма срамни резултати.
Не ние вкупом. Обикновено това хулене идва от страна на слабоумните припоци-ганьовци, които по навик търсят проблемите там, където не са съвсем. Така им е по-лесно - не се налага да мислят, не се налага да се вгледат в себе си, не се налага да анализират, сочиш там някого с пръста и това е. Национална черта, особено характерна за припоците.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

1914.1902 написа:W84me написа:Това не е ЧК само в Лоич!
Жълт за симулация!
Класически жълт картон в ситуацията. Съдията явно не я видя, защото нямаше да пропусне да го покаже. Вече за дузпата нещата стоят по коренно различен начин - просто вараджиите покриха съдията, като поеха групова отговорност, а чернодрешкото има удобно извинение. Ще отбележа, че все пак бяхте по-добри и ви желая успех в борбата за калъфката, с Гонзо-промяната, няма как да ви избяга!
Ако по време на Гонзовата власт Тирето отиде при ЦесИкато, или още по-сладко - преди да теглят ножа на Измамата да ги разходят малко до Б група, ще си сложа снимка на легендарния син нападател-чорбароеб в рамка, редом до семейните снимки на холната секция. 8-)
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Другото хубаво е, че по време на Гонзовата власт, Насо ще се бетонира като "спасител" на клуба от Подуене и ще се наложи на клетите динамовци още дълги години да поемат това, което им подава БХ с любезното съдействие на Гъза.
Сигурен съм, че ви харесва! :)
Сигурен съм, че ви харесва! :)