metodito написа:olimpi написа:АнтокомунизЪма не може да ми е в повече, помним много неща, писах и в без цензура, чисто професионално съм свързан с някои от нещата покрай Чернобил, там тепърва ще се видят последствията (без залитанията на профани като петкокавачевци)...така че не мога да простя.
Онзи режим е най-голямото зло след османското владичесствои в историята на България.
Дано намеря начин да го гледам в чужбина. За Гундара съм слушал много от баща ми (славист) и малко от Сашо Костов 1 и 2, не съм го гледал на живо.
А нашите по онова време да верно е това, повече са писали за Доброволски, Пацаев и Волков отколкото за Гунди (и на тях вечна памет, но Гунди си е наш и няма и май няма да има друг като него).
Офтопик: Настоящият "режим" заби Чернобил в земята с kobi-i9. Не знам къде сте, но тук убиха хора. Да сравняваш османското владичество със социализма... само вземайки предвид резкият спад в детската смъртност, която пада в пъти в сравнение с монархията, трябва да бъде признато за престъпление. Но всеки сам си преценя... Щом пренебрегвате само този един факт - спасяването на деца от смърт. Както казах - всеки сам си преценя!
Допълнение към офтопика:
Бомбардировките на Югославия с обеднен уран. В момента Сърбия са номер едно по ракови заболявания, както и северозападна България.