Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 19 окт 2024 20:54

А за умрелите навремето, беше Павел Дочев... немски възпитаник не вирее по нашите ширини.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 окт 2024 22:11

Kotooshu написа:А за умрелите навремето, беше Павел Дочев... немски възпитаник не вирее по нашите ширини.

Тоз ли беше дето каза, че са "интелигентно недостатъчни" след един мач? Какъв "немски възпитаник", това че е работил там не го прави твърде културен за средата ни, нема нужда.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 19 окт 2024 23:01

rhaegar написа:
Kotooshu написа:А за умрелите навремето, беше Павел Дочев... немски възпитаник не вирее по нашите ширини.

Тоз ли беше дето каза, че са "интелигентно недостатъчни" след един мач? Какъв "немски възпитаник", това че е работил там не го прави твърде културен за средата ни, нема нужда.

Точно той е, преди 14-15 години.
Изкара и преди умрелите и след тях дълги години у немция, аз съм останал с добри впечатления от него(все пак по негово време бяха пред изпадане :mrgreen: ), говоря за възпитанието му ... не мога за понасям, директиви, тропане по масата, кур за този и прочее..
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 окт 2024 09:02

olimpi написа:АнтокомунизЪма не може да ми е в повече, помним много неща, писах и в без цензура, чисто професионално съм свързан с някои от нещата покрай Чернобил, там тепърва ще се видят последствията (без залитанията на профани като петкокавачевци)...така че не мога да простя.

Онзи режим е най-голямото зло след османското владичесствои в историята на България.

Дано намеря начин да го гледам в чужбина. За Гундара съм слушал много от баща ми (славист) и малко от Сашо Костов 1 и 2, не съм го гледал на живо.

А нашите по онова време да верно е това, повече са писали за Доброволски, Пацаев и Волков отколкото за Гунди (и на тях вечна памет, но Гунди си е наш и няма и май няма да има друг като него).

Офтопик: Настоящият "режим" заби Чернобил в земята с kobi-i9. Не знам къде сте, но тук убиха хора. Да сравняваш османското владичество със социализма... само вземайки предвид резкият спад в детската смъртност, която пада в пъти в сравнение с монархията, трябва да бъде признато за престъпление. Но всеки сам си преценя... Щом пренебрегвате само този един факт - спасяването на деца от смърт. Както казах - всеки сам си преценя!
Последна промяна от metodito на 20 окт 2024 10:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 окт 2024 10:03

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 20 окт 2024 22:32

Прочетох нещо за стадиона
"Имаме ясен план". "Левски" и общината още преговарят за бъдещето на "Георги Аспарухов"

Източник: Mediapool.bg
https://search.app/?link=https://www.me ... cover/m1/4
САМО ЛЕВСКИ!

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 21 окт 2024 12:05

Междудругото успехът в събота не трябва да ни заблуждава. Левски разполага със силно лимитирани играчи, чиито възможности се простират до попадане в първите четири отбора. Реално нивото на тези играчи се вижда в мачовете с Лудогорец, Ботев и Черно море, които в момента са най-силните отбори в първенството. Победата над отбора с тире беше задължителна с оглед на тяхното моментно състояние, но въпреки всичко дойде изключително трудно. Истината е, че този отбор трябваше да бъде разгромен, но такива са ни възможностите. Генчев върши чудеса с наличните играчи, но ако искаме да се борим с Лудогорец, Ботев и Черно море, ще ни трябват поне няколко сериозни попълнения.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 21 окт 2024 12:28

Тея не побеждават щото в нападение са гола вода,все още,иначе в средата са добре,а отзад за Бг стандартите са пак добре.Томаш им разбута отбора според мен ,с тримата норвежци бяха по-силни.
Ботев и Ч.море какво им е силното?
Клатят ,докато,ако им се получи.
Само на Ботев последните три победи погледни,абсолютен късмет,с по един удар и вратарски гол.Ч.море са си все същите ,даже сега им е паднал Гарда.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 21 окт 2024 12:37

Aronaks написа:Междудругото успехът в събота не трябва да ни заблуждава. Левски разполага със силно лимитирани играчи, чиито възможности се простират до попадане в първите четири отбора. Реално нивото на тези играчи се вижда в мачовете с Лудогорец, Ботев и Черно море, които в момента са най-силните отбори в първенството. Победата над отбора с тире беше задължителна с оглед на тяхното моментно състояние, но въпреки всичко дойде изключително трудно. Истината е, че този отбор трябваше да бъде разгромен, но такива са ни възможностите. Генчев върши чудеса с наличните играчи, но ако искаме да се борим с Лудогорец, Ботев и Черно море, ще ни трябват поне няколко сериозни попълнения.

Това никой не го отрича, поне трезвомислещите тук във форума.

По същество имаме ЕДИН портиере, а за резерва имаме доста разколебан младок. След контузията на ван Дайк сме на една контузия + картон от тотален разпад на защитата, напред се мъчим, но трупаме точки, а това ни дава някаква надежда за нещо повече от миналата година (поне ЕКТ) + криле на играчите.

С Нани + едно две попълнения ще сме друг отбор.

Морето също се мъчи и те буксуват, ще се види скоро къде сме спрямо тях, но не мисля че ще паднем във Варна.

Единственото каузата ни надигра в определени периоди от мача, но се забравя порязването от съдиите, мачът можеше и да е равен.

С Ботев Пд сами се бихме, да си бяхме вкарали положенията друго щяхме да говорим.

Мачът с тирето е друг. Колкото и да си говорим че са Литекс, а тев СА, имайки пред вид ширещата се припощина, Генчо се беше гипсирал и презастраховал, все пак му е първо "дерби" с ония, и една загуба можеше то ни смаже психически.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 окт 2024 13:43

olimpi написа:
Aronaks написа:Междудругото успехът в събота не трябва да ни заблуждава. Левски разполага със силно лимитирани играчи, чиито възможности се простират до попадане в първите четири отбора. Реално нивото на тези играчи се вижда в мачовете с Лудогорец, Ботев и Черно море, които в момента са най-силните отбори в първенството. Победата над отбора с тире беше задължителна с оглед на тяхното моментно състояние, но въпреки всичко дойде изключително трудно. Истината е, че този отбор трябваше да бъде разгромен, но такива са ни възможностите. Генчев върши чудеса с наличните играчи, но ако искаме да се борим с Лудогорец, Ботев и Черно море, ще ни трябват поне няколко сериозни попълнения.

Това никой не го отрича, поне трезвомислещите тук във форума.

По същество имаме ЕДИН портиере, а за резерва имаме доста разколебан младок. След контузията на ван Дайк сме на една контузия + картон от тотален разпад на защитата, напред се мъчим, но трупаме точки, а това ни дава някаква надежда за нещо повече от миналата година (поне ЕКТ) + криле на играчите.

С Нани + едно две попълнения ще сме друг отбор.

Морето също се мъчи и те буксуват, ще се види скоро къде сме спрямо тях, но не мисля че ще паднем във Варна.

Единственото каузата ни надигра в определени периоди от мача, но се забравя порязването от съдиите, мачът можеше и да е равен.

С Ботев Пд сами се бихме, да си бяхме вкарали положенията друго щяхме да говорим.

Мачът с тирето е друг. Колкото и да си говорим че са Литекс, а тев СА, имайки пред вид ширещата се припощина, Генчо се беше гипсирал и презастраховал, все пак му е първо "дерби" с ония, и една загуба можеше то ни смаже психически.

Генчев прави същата грешка като Мъри - налага само една схема на игра, която, когато срещу него е средняк тип БотевЪ, води до игра на контра, при която, ако имат късмет, ни вкарват. През другото време са в тяхното наказателно. Снощи такива мачове бяха Уулвс с Ман Сити и Ливера с Челси - нашият мач с БотевЪ беше нещо средно между тези два мача. Та ако ЧМоре ни играят, както те си играят, а именно плътно в защита, то Генчев, без да искам да му давам акъл, ще се прибере и той и ще си добута мача до 0:0, както можеше да го направи и с БотевЪ, и с делиорманци. Ако тръгне да ги надиграва, то ще се случи това, което се случи в Пловдив. Дори делиорманци биха губили много точки срещу подредени отзад дървари, ако ги нямаше вторите начини. Ние пари за втори начини нямаме
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”