Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dedko2022
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот dedko2022 » 21 окт 2024 00:00

NOMER14 написа:Все пак размяната на кръговете си струваше от гледна точка на припоците и припяващите им журналя-мисирки, цитиращи нищо незначеща наредба.
Вместо да получат 4 и повече голове получиха само един, но в края и може да не го броят.

Факт е, че бяхте по-добри, но също е факт, че се нуждаехте от съдийско рамо за да останете в борбата за калъфките. Дано тази година ги спечелите и да се приключи с тази 10 годишна мъка.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 21 окт 2024 01:47

dedko2022 написа:
teerr написа:
TristaNNN написа:На горния припок, комуто очевидно още щипИ на дупИтУ от вчера, ще припомня, че след всеки син "спасител", дълговете на Левски се увеличаваха с по няколко милиона, а насреща имаше нула (зеро, нада, найн, нуль или голям геврек) резултати.
На останалите припоци пък ще напомня, че синьото БФС, понеже нали е синьо, направи каквото можа, че и отвъд познатото нам, та мача с Измамата-София да се отложи, белким новите негри, шиптери и свя другая оранжева небългарска сволоч, воглаве с треньорчето-въздухар, си научат имената. Което за мен прави вчерашното тирееване по-сладко, де. :)

Стара ловешка поговорка гласи, че можеш да отложиш мач, но загуба - не.

Помним преди две години как се направихте на болно. Помним и резултата. :)

И ние помним кой ви сгоди за Литекс,и как му откраднах те маратонката,мискини неблагодарни.......
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 окт 2024 06:56

peliforewer написа:
Pavel Makedonski
Това нарушение го прави последния в отбраната на ЦСКА-София! Едва ли трябва да казвам, че е адски болезнен удар в тази област, и че има опасност за ужасяваща контузия.
5h
Отговор
Detelin Baialtzaliev
Pavel Makedonski , във футбола има доста болезнени нарушения, но не всички са ч.к. Това нарушение на Купър е също толкова болезнено, колкото онова на Сангаре, за което той получи ж.к.. Разликата е, че тук съдията сгреши и не отсъди нарушение, придружено с ж.к. на Купър. Последен в защитата не е достатъчно условие за ч.к.. В този случай Сангаре не владее и няма възможност да овладее топката, която , след като той играе с нея, отива директно в Бусато. Тази подробност изключва определянето на ситуацията като "предотвратяване на ОЧЕВИДНА възможност за отбелязване на гол".
4h
Отговор
Pavel Makedonski
А според вас този шпагат е дузпа, още повече, че нападателя прескача с единия си крак крака на Маркович... И с другия се сблъсква в крака на вратаря на Левски... Като как може да си премахне крака или инерцията "синия" вратар, за да не се сблъска с крака на червения играч?
5h
Отговор
Detelin Baialtzaliev
Отговорът на последния Ви въпрос е "...като излезе навреме и играе с топката". Всичко останало е предприет риск от вратаря, който носи съответните последствия.
4h
Отговор
Valentin Stoev
Detelin Baialtzaliev ДА ПОПИТАМ. СПОРЕД ТЕБ ЗА ЦСКА ИМАШЕ ЛИ ДУСПА???
3h
Отговор
Detelin Baialtzaliev
Valentin Stoev да

Детелин Баялцалиев...
Pavel Makedonski , всеки има право на мнение. Аз коментирам ситуациите, познавайки и използвайки критериите, с които се обучават съдиите, нещо, което самият аз правя. Старая се да влагам по-малко лично мнение, защото целта ми е да запознавам хората с неща, които те не могат или не знаят от къде да прочетат и научат. Обясненията, които аз давам са формирани на базата на критериите на ФИФА и УЕФА. Понякога и на мен не ми харесват заключенията, но се старая да минимализирам пристрастията си. На много хора моите анализи им харесват и ги оценяват. Разбирам и техните пристрастия, мнения и упреци. Не искам да споря. Който разбере защо го правя, разбере, който не, няма нищо лошо да си остане с неговото мнение. Обучавал съм се във FA и UEFA, общувам с много бивши и действащи съдии от водещи футболни държави, старая се да следя новостите и да ги предавам на хората. В България никой не го прави, журналистите не са компетентни, специалистите в БФС са страхливи и зависими, съдийството не се управлява правилно и честно, съдиите не са смели и безпристрастни. Във всичко, което сте написал,извън някои Ваши мнения по конкретните ситуации, съм напълно съгласен. Съдийството у нас също допринася за плачевните резултати навън - много картони, неадекватно разбиране на правилата на играта, слабо представяне.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 окт 2024 07:14

На господина който се интересува кога Левски е получавал неправомерно лиценз отговарям, по времето на Спас Русев, това го твърди Павел Колев който пое с Васил Божков Левски след Русев.След оттеглянето на Божков Левски получи от БФС лиценз под условие, такава благинка друг клуб не е ползвал.Може само да гадаем кой се грижише тогава за Левски, Бойко, Делян или Боби, все пак синчето му получаваше заплата от Левски за да стои на пейката или и тримата :) .Сега хората са същите без Боби, но с Гонзо.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 окт 2024 07:19

Номера с дузпата тоя път не им мина. Оная вечер по-тихи от водата, сега за дузпа се сетили.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 21 окт 2024 07:34

dedko2022 написа:Защо трябва да сте като щраусите, а сте се окичили с името на Апостола? Трябва ли да ви изреждам последните собственици и критичните моменти за клуба в които те се появиха (бяха назначени)?
Призивите на Насо и организираните случайни ли са според теб? Дадените ви лицензии против правилата на БФС случакни ли са? ;)
Помниш сли Крушарски с тестето (дарителски билети), случайно ли е ? Айде имайте поне малко чест!

Нищо от изреденото от теб не е било спасяване на Левски, а само и единствено допълнителни кражби и далавери на гърба на отбора.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 21 окт 2024 07:40

Насо ще излезе прав, че сте неблагодарници.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 21 окт 2024 07:57

Изображение

Изображение

Изображение

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 21 окт 2024 08:48

dedko2022 написа:Насо ще излезе прав, че сте неблагодарници.

Насо е най-големия припознавач, комарджие и подлога на ББ. Той и жена му от години лижат гъза на Тиквата само и само да са в далаверите. Цялото си семейство уреди покрай Левски.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 21 окт 2024 09:10

teerr написа:Стара ловешка поговорка гласи, че можеш да отложиш мач, но загуба - не.

Да се вижда и на тази страница.

Върни се в “Левски”