Висша лига - сезон 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2024/25
Като цяло приятен мач се получи, а аз съм леко раздвоен. От една страна съм доволен от победата и от това, че Ливърпул започва да се оформя като фаворит за титлата, с оглед нивото на конкуренцията - и Сити и Арсенал изобщо не впечатляват дотук с изявите си.. От друга съм разочарован от чисто игровото представяне на мърсисайдци, защото отборът, който игра така, както аз искам да виждам Ливърпул беше всъщност Челси ;) Слот засега го покрива факта, че инстинктът на убиец във финалната третина, наследен от времето на Клоп все още работи.. Всъщност доста автоматизми от времето на германеца са си в игра и в момента, което е подпомагано от това, че играчите са си същите.. Ако холандецът успее да стане шампион по инерция, както се казва, браво на него, но все пак очаквам постепенно да видим неговата визия за игра на Ливърпул..

- slash1912
- Контакти:
Съдиите постоянно грешат,а вара в никакъв случай не им помага както се очаква.Различното четене на правилата дразни най-много.Както и факта,че има един отбор,срещу който спорни положения никога не се отсъждат :oops:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Както казва Пепо това не са нашите мачове които сме свикнали да гледаме и да ги печелим след обрати и в последните минути. Това е запазена марка на ония неудачници от доковете.
Доста тегаво първенство се очертава с липсата на Родри, честите контузии на КДБ и нищо общо с формата на Фил от миналото първенство.
Добре, че е Йошко :lol:
Пп. Не трябваше да им триете мненията на разбирачите. Нека им се смеят хората, засади, пречил на вратаря, бутал го....
Още нещо?
Доста тегаво първенство се очертава с липсата на Родри, честите контузии на КДБ и нищо общо с формата на Фил от миналото първенство.
Добре, че е Йошко :lol:
Пп. Не трябваше да им триете мненията на разбирачите. Нека им се смеят хората, засади, пречил на вратаря, бутал го....
Още нещо?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
Определено заклаха Челси. Ясно е че бутат пулята към титлата, щото 5ти пореден път един и същ шампион удря по репутацията на ВЛ и се вземат мерки. Пред това никой в историята на английския шампионат от 19в. насам не беше печелил повече от 3 поредни титли. Даже се чудя дали да не прасна един тлъст залог докато коефициентите са изгодни.
Рашка капут, Буданов салют ! 

До преди 2 кръга пишеше как Арсенал щели да правят шампио. Аре няма нужда от такива разбирачи!
CapitanePuyol написа:Съдийска подкрепа за Арсенал...тоя сезон е ясна директивата на ФА - трябва да има нов шампион, щото интереса към първенството съвсем ще увяхне... Преди 4те на Ман. Сити, никога в историята на английския футбол отбор не беше правил повече от 3 поредни титли. Сега Ман. Сити ако направи 5, ще е удар по репутацията на ВЛ, затова се вземат мерки.
И сега кого ще бутат!? Ливърпул или Арсенал?
Не мисля че целенасочено бутат някого, просто са фрапиращо некадърни и нямат еднакъв критерий за нищо. Вчера и двата отбора могат да имат претенции към съдията, но поне аз не чух някой да се оправдава с него, което е добре. Те вече свикнаха че няма логика в чернодрешковците, а от оплаквания никой не е видял добро след това.
Както можеше да изгонят Тосин, така можеше и да ни дадат дузпа, никакво постоянство в това, какво е нарушение и какво не е, въобще пълна съдийска некомпетентност.
Колкото до играта, гледах изцяло само второто полувреме, но ще си споделя впечатленията. Ливърпул определено не игра на нивоо от предишните мачове, може би защото това им беше най-трудният съперник до сега, но както се каза по-горе инерцията ги доведе до победата, а и най-вече чисто индивидуалната класа на Салах.
Челси показа не лоши неща, но поредната нестабилност в защита (тоя хубавец Тосин става макс за резерва, в никакъв случай титуляр за отбор, борещ се за топ 4) коства много. Определено трябва стабилен човек до Колуил, такива като гореспоменатия, Бадиашил (въпреки че вчера не се включи толкова лошо) и Дисаси просто нямат класата. Влизането на Енцо в средата на мястото на Лавия пък разби баланса там, Кайседо просто не можеше да смогне да обира всяка топка. Но явно белгиеца не е готов още за цял мач и нямаше как да издържи. Определено не ми хареса и решението на Мареска да смени фланга на Нето при влизането на Нкунку, по-скоро трябваше да извади Джаксън и французина да е нападател, или дори Палмър, който направи доста слаб мач за стандартите си в последната година. Дано и някой от 89241642836-те вратаря в състава се окаже читав, защото Санчез прави добри спасявания, но всичко останало му е майка плаче.
Както можеше да изгонят Тосин, така можеше и да ни дадат дузпа, никакво постоянство в това, какво е нарушение и какво не е, въобще пълна съдийска некомпетентност.
Колкото до играта, гледах изцяло само второто полувреме, но ще си споделя впечатленията. Ливърпул определено не игра на нивоо от предишните мачове, може би защото това им беше най-трудният съперник до сега, но както се каза по-горе инерцията ги доведе до победата, а и най-вече чисто индивидуалната класа на Салах.
Челси показа не лоши неща, но поредната нестабилност в защита (тоя хубавец Тосин става макс за резерва, в никакъв случай титуляр за отбор, борещ се за топ 4) коства много. Определено трябва стабилен човек до Колуил, такива като гореспоменатия, Бадиашил (въпреки че вчера не се включи толкова лошо) и Дисаси просто нямат класата. Влизането на Енцо в средата на мястото на Лавия пък разби баланса там, Кайседо просто не можеше да смогне да обира всяка топка. Но явно белгиеца не е готов още за цял мач и нямаше как да издържи. Определено не ми хареса и решението на Мареска да смени фланга на Нето при влизането на Нкунку, по-скоро трябваше да извади Джаксън и французина да е нападател, или дори Палмър, който направи доста слаб мач за стандартите си в последната година. Дано и някой от 89241642836-те вратаря в състава се окаже читав, защото Санчез прави добри спасявания, но всичко останало му е майка плаче.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
miro_rz написа:До преди 2 кръга пишеше как Арсенал щели да правят шампио. Аре няма нужда от такива разбирачи!
Прав си, бях забравил. Тука леко се оплетох...

Но като цяло мнението ми е, че ще се направи нужното Ман. Сити да не е шампион, по горепосочените от мен причини.

Рашка капут, Буданов салют ! 

CapitanePuyol написа:miro_rz написа:До преди 2 кръга пишеше как Арсенал щели да правят шампио. Аре няма нужда от такива разбирачи!
Прав си, бях забравил. Тука леко се оплетох...
Но като цяло мнението ми е, че ще се направи нужното Ман. Сити да не е шампион, по горепосочените от мен причини.
Как точно?
Да бяха свирили фал преди гола а!? Ама явно не се иска!
Не знам какво сме видели в Лавия, беше мъка да организира центъра ни. Иначе липсваше избухването на Палмър, затова и загубихме
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen: