Защо трябва да сте като щраусите, а сте се окичили с името на Апостола? Трябва ли да ви изреждам последните собственици и критичните моменти за клуба в които те се появиха (бяха назначени)?
Призивите на Насо и организираните случайни ли са според теб? Дадените ви лицензии против правилата на БФС случакни ли са? ;)
Помниш сли Крушарски с тестето (дарителски билети), случайно ли е ? Айде имайте поне малко чест!
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Последна промяна от dedko2022 на 20 окт 2024 23:07, променено общо 1 път.
На горния припок, комуто очевидно още щипИ на дупИтУ от вчера, ще припомня, че след всеки син "спасител", дълговете на Левски се увеличаваха с по няколко милиона, а насреща имаше нула (зеро, нада, найн, нуль или голям геврек) резултати.
На останалите припоци пък ще напомня, че синьото БФС, понеже нали е синьо, направи каквото можа, че и отвъд познатото нам, та мача с Измамата-София да се отложи, белким новите негри, шиптери и свя другая оранжева небългарска сволоч, воглаве с треньорчето-въздухар, си научат имената. Което за мен прави вчерашното тирееване по-сладко, де. :)
На останалите припоци пък ще напомня, че синьото БФС, понеже нали е синьо, направи каквото можа, че и отвъд познатото нам, та мача с Измамата-София да се отложи, белким новите негри, шиптери и свя другая оранжева небългарска сволоч, воглаве с треньорчето-въздухар, си научат имената. Което за мен прави вчерашното тирееване по-сладко, де. :)
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
- Контакти:
Pavel Makedonski
Това нарушение го прави последния в отбраната на ЦСКА-София! Едва ли трябва да казвам, че е адски болезнен удар в тази област, и че има опасност за ужасяваща контузия.
5h
Отговор
Detelin Baialtzaliev
Pavel Makedonski , във футбола има доста болезнени нарушения, но не всички са ч.к. Това нарушение на Купър е също толкова болезнено, колкото онова на Сангаре, за което той получи ж.к.. Разликата е, че тук съдията сгреши и не отсъди нарушение, придружено с ж.к. на Купър. Последен в защитата не е достатъчно условие за ч.к.. В този случай Сангаре не владее и няма възможност да овладее топката, която , след като той играе с нея, отива директно в Бусато. Тази подробност изключва определянето на ситуацията като "предотвратяване на ОЧЕВИДНА възможност за отбелязване на гол".
4h
Отговор
Pavel Makedonski
А според вас този шпагат е дузпа, още повече, че нападателя прескача с единия си крак крака на Маркович... И с другия се сблъсква в крака на вратаря на Левски... Като как може да си премахне крака или инерцията "синия" вратар, за да не се сблъска с крака на червения играч?
5h
Отговор
Detelin Baialtzaliev
Отговорът на последния Ви въпрос е "...като излезе навреме и играе с топката". Всичко останало е предприет риск от вратаря, който носи съответните последствия.
4h
Отговор
Valentin Stoev
Detelin Baialtzaliev ДА ПОПИТАМ. СПОРЕД ТЕБ ЗА ЦСКА ИМАШЕ ЛИ ДУСПА???
3h
Отговор
Detelin Baialtzaliev
Valentin Stoev да
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
TristaNNN написа:На горния припок, комуто очевидно още щипИ на дупИтУ от вчера, ще припомня, че след всеки син "спасител", дълговете на Левски се увеличаваха с по няколко милиона, а насреща имаше нула (зеро, нада, найн, нуль или голям геврек) резултати.
Щипи ви на вас, защото Насо ви го навря в приказливите устенцата и сега може само да мълчите и да благодарите на Тиквата! ;)
Забрави ли ка се появи Черепа, когато имахте спешна нужда да платите няколко милиона за да спасите лиценза? Феновете ли помогнаха тогава, или Фена? Помниш ли когато се появи Спас, как брандирахте Вивакмарена Георги Аспарухов, за да вземете едни къси 12 милиона "спонсорски"? А когато бяхте пак закъсали и скъсани помниш ли как се пови Шиши, Крушарски и цялата Бокова свита, за да налива в клуба? Помниш ли колко години ви даваха незаконно лиценз, само за да останете в професионалния футбол, защото обратното значеше пълен крах и фалит? Така че най-добре замълчете и преглъщайте това, което Насо и Тиквата ви подават, защото освен, че сте загубили всякакво достойнство, ставате и смешни. Марш в дупката на Гъза! ;)
dedko2022 написа:TristaNNN написа:На горния припок, комуто очевидно още щипИ на дупИтУ от вчера, ще припомня, че след всеки син "спасител", дълговете на Левски се увеличаваха с по няколко милиона, а насреща имаше нула (зеро, нада, найн, нуль или голям геврек) резултати.
Щипи ви на вас, защото Насо ви го навря в приказливите устенцата и сега може само да мълчите и да благодарите на Тиквата! ;)
Забрави ли ка се появи Черепа, когато имахте спешна нужда да платите няколко милиона за да спасите лиценза? Феновете ли помогнаха тогава, или Фена? Помниш ли когато се появи Спас, как брандирахте Вивакмарена Георги Аспарухов, за да вземете едни къси 12 милиона "спонсорски"? А когато бяхте пак закъсали и скъсани помниш ли как се пови Шиши, Крушарски и цялата Бокова свита, за да налива в клуба? Помниш ли колко години ви даваха незаконно лиценз, само за да останете в професионалния футбол, защото обратното значеше пълен крах и фалит? Така че най-добре замълчете и преглъщайте това, което Насо и Тиквата ви подават, защото освен, че сте загубили всякакво достойнство, ставате и смешни. Марш в дупката на Гъза! ;)
Много наизустени глупости от притчите на оранжевата пропаганда, а припошката главица не може да даде и простичък, кратък отговор на удебеления текст. Крушарски наливал в Левски? Колко години незаконен лиценз са ни давали, през кои години? Ти в ред ли си, бре?
Разбирам, че много ви боли, че теглиха ножа на ЦесИкату, домъкнаха ви Литекс и селяндурите за пълен позор, а ние ви жигосахМЕ с доживотния белег "припок", но това значи ли, че покрай мечтите ви за син фалит трябва чак толкова да изплисквате легенЯ?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:На горния припок, комуто очевидно още щипИ на дупИтУ от вчера, ще припомня, че след всеки син "спасител", дълговете на Левски се увеличаваха с по няколко милиона, а насреща имаше нула (зеро, нада, найн, нуль или голям геврек) резултати.
Стара ловешка поговорка гласи, че можеш да отложиш мач, но загуба - не.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
Харесва ли ти или не, това са фактите. За динамовци остава да благодарят на Тиквата и да преглъщайт това, което Гъза ви подава. Марш по дупките и мислете кого ще подкрепите - Шиши, или Тиквата. Дори през комунима не сте били толкова крещящо държавно зависим отбор. :)
Все пак размяната на кръговете си струваше от гледна точка на припоците и припяващите им журналя-мисирки, цитиращи нищо незначеща наредба.
Вместо да получат 4 и повече голове получиха само един, но в края и може да не го броят.
Вместо да получат 4 и повече голове получиха само един, но в края и може да не го броят.
teerr написа:TristaNNN написа:На горния припок, комуто очевидно още щипИ на дупИтУ от вчера, ще припомня, че след всеки син "спасител", дълговете на Левски се увеличаваха с по няколко милиона, а насреща имаше нула (зеро, нада, найн, нуль или голям геврек) резултати.
Стара ловешка поговорка гласи, че можеш да отложиш мач, но загуба - не.
Помним преди две години как се направихте на болни. Помним и резултата. :)
Последна промяна от dedko2022 на 21 окт 2024 06:26, променено общо 1 път.