Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

4x4
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот 4x4 » 18 окт 2024 18:06

Всеки може да си пише каквото си иска ама циците са си цици
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 окт 2024 18:14

pomiqrat написа:
damyanov1963 написа:
pomiqrat написа:
damyanov1963 написа:
pomiqrat написа:
damyanov1963 написа:Може и да е фотошоп, но някой от МОЯТА ВЪЗРАСТ, може ли да каже познава ли момиче на което са му били печат, или някой като тебе да пита родителите си?

Леля ми, баба ми и нейни приятелки.

Айде бе, сигурен ли си, щото на моите братовчедки никой не им е бил печати.
Много хора тогава, особено в провинцията се вързаха на тоя слух и там местните комунистически дерибеи го използваха за да държат в страх и подчинение населението. Пусни си някой български филм от онова време и виж момичетата с какви поли са. Примерно Процесът от 67-ма, сериала Синята лампа от 74-а, да не ги изреждам всичките.
п.п. Май не се усети как изкара леля ти и баба ти на една възраст, или че баба ти в пенсионна възраст е носила минижуп и са и били печат на крачето. :)

Баба ми вече не е сред живите. Леля ми е на 63.

На колко години бяха двете, когато им биха печатите, и защо са ги били само на твоите роднини?

Да не съм бил жив тогава. Само на моите :lol:

Като не си бил жив тогава, недей да спориш за тогавашни събития. Как пък само ти реши да ме опонираш, ето и Пели и Кихчо са били свидетели на онова време. И още нещо, в началото на 70-те беше излязла модата на тесни къси дънкови панталони за момичетата изрязани почти до вагината, имаше ги в кореком, беше страхотна гледка ;)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 окт 2024 18:21

https://m.youtube.com/watch?v=qbe3WrXl5sM
Забележете как са облечени две от героините във филма, сниман през 73-та, или 74-та година.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 окт 2024 19:13

k20dan4o написа:Мале кво са ни направили испанците при U15. Добре че е било контрола!

Няма как да не е виновно БФС и който, и да му е президент.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 окт 2024 19:20

gihuelo написа:Просто сложих снимка на две много хубави жени едната от които с уникални крака.
Ама не било Балкан, ама били американки , ама били оцветени .
Боже,колко мъка има на този свят .... Не знам колегата 1402 как издържа

Това с комунизма какво общо има с тези две хубави жени?
gihuelo написа:От мен две стюардеси от времето на комунизма.

именно от там тръгна полемиката, останалото е ясно.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 окт 2024 19:43

Филм ли е, чуек :lol: Дано няма ядрена война или някакъв Апокалипсис и 100 години по-късно някой да попадне на Марвъл комикс и да си направи изводите за отминалото човечество.

pomiqrat написа:Нямаме спортни лекари и затова нямаме високи резултати в спорта. И за "треньорите" фитнес е непозната дума, а за "треньорите", за които е позната, не знаят как да го адаптират към съответния спорт, а спортистите от топ ниво по света са във фитнеса и ги тренират по съответна методика. За храненето на подрастващите спортисти също няма какво да се говори. Не сме 1980 и всички да ядат, пият, пушат и да зобят.

В наши дни без правилно хранене нивото ти е А група и републиканско. Карлос без спонсориге си, които и да са, нямаше да стане Олимпийски шампион. На месец изяжда храна за 3 000 лв.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 окт 2024 20:29

Юнга изяжда по 30 х.евра пък е в Б група.Има и някви други мигранти там
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 окт 2024 20:44

gihuelo написа:Просто сложих снимка на две много хубави жени едната от които с уникални крака.
Ама не било Балкан.... .

От мен поздравления за вкуса, сходен е с моя. Почти всички жени в моя живот са били, и сегашната разбира се е, естествено чаровни, без ремонти и тунинг.
Не разбрах само що от стотици хиляди снимки избра точно такава с колажа на БГА Балкан. :))
Тука замирисва на копейкинщина или някаква подобна червено-чугунена симпатия към тия партии, де пропагандират носталгията към соца с подобни евтини номерца - Вижте какви стюардеси имахме едно време, ехееее.... шестата икономика, ехееее...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 окт 2024 20:45

Балканкар,Лютеница,краставички,Правец Ехеее
САМО ЛЕВСКИ!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 18 окт 2024 22:12

TristaNNN написа:
Ама не било Балкан.... .

От мен поздравления за вкуса, сходен е с моя. Почти всички жени в моя живот са били, и сегашната разбира се е, естествено чаровни, без ремонти и тунинг.
Не разбрах само що от стотици хиляди снимки избра точно такава с колажа на БГА Балкан. :))
Тука замирисва на копейкинщина или някаква подобна червено-чугунена симпатия към тия партии, де пропагандират носталгията към соца с подобни евтини номерца - Вижте какви стюардеси имахме едно време, ехееее.... шестата икономика, ехееее...

Честно да ти кажа, това за Балкан изобщо не го забелязах. Аз си падам по дълги крака а на тази която е на преден план краката са убийствени.
Снимката не съм я избирал -излизат ми във фейсбук в някаква група за годините до 1990

Върни се в “Левски”