Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 18 окт 2024 12:07

Припоците пак радват на менте фотоси. Ако поета беше жив би написал за вас: "всяко менте любя, тача и милея". :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 окт 2024 12:25

damyanov1963 написа:
pomiqrat написа:
damyanov1963 написа:
gihuelo написа:От мен две стюардеси от времето на комунизма.

Изображение

Супер, ето го опровержението на мантрата за печатите по краката на момичетата с къси поли. Не че нещо, ама много ме е яд на някои, дето след 89-а искат да печелят дивиденти, като се правят на репресирани.
През 73-та смениха някакъв шеф, или министъра направо май беше в МВР и се пусна слуха, че издал заповед да се бият печати на момичетата и да се стрижат момчетата с дълги коси. Аз не познавам такива, още повече, че на брат ми един приятел живя през 75-та с родителите си, които бяха лекари в Алжир и се върна с коса до раменете с която си ходеше спокойно, докато влезе в казармата.

Въй, да речем от възрастта и ти е позволено да не различаваш фотошоп от САЩ приравнен към Балкан.

Може и да е фотошоп, но някой от МОЯТА ВЪЗРАСТ, може ли да каже познава ли момиче на което са му били печат, или някой като тебе да пита родителите си?

Леля ми, баба ми и нейни приятелки.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 окт 2024 13:02

Дамянов, всичките тези простотии, стригане, печати, рязане на широки панталони, клош им викаха май ги имаше.В сладкарница са отказвали да ми сервират защото през лятната ваканция косата ми покривала ушите .В техникума влизахме през прозорците защото всеки ден ни проверяваха дали сме с униформа и подстригани.Веднъж зам. директорът ни изгони за да се подстрижем и 6-7 момчета от класа се остригахме 0 номер в знак на протест и снимахме пред техникума, още я пазя снимката, черно- бяла от 1976 или 77 година.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 18 окт 2024 14:01

Мале кво са ни направили испанците при U15. Добре че е било контрола!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 окт 2024 14:06

zieek91 написа:Изображение
:)

Малко си е объркал Нейма,по-скоро е тъп фен,но за припок е разбираемо покрива напълно майндкод-а
САМО ЛЕВСКИ!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 окт 2024 14:10

За Гонзо не знам, но за умрялото ЦСКА трябва да се направи сериал, за да се види как е бил репресиран от "винаги верните" му фенове. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 18 окт 2024 15:12

Ексклузивни кадри от сериала..
Част първа - малкия Гонзи тръгва от Столипиново.
Изображение

Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 окт 2024 15:16

ugly bug написа:
Изображение

Туй нящо мноу мяза на литъл КюрдЪ - на клошЪ, както се викЪ. А честиту - родил се бил новият КюрдЪ - ама как ви го наби с 200, а? Припознахте заради него, нищо че преди ви искаше да му правите паметник с 2 златни топки, щото той имал две, а не с една, а после си взе парите, би си камшика и ви остави само да преглъщате след лайнарщината. Велик КюрдЪ :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 окт 2024 16:04

pomiqrat написа:
damyanov1963 написа:
pomiqrat написа:
damyanov1963 написа:
gihuelo написа:От мен две стюардеси от времето на комунизма.

Изображение

Супер, ето го опровержението на мантрата за печатите по краката на момичетата с къси поли. Не че нещо, ама много ме е яд на някои, дето след 89-а искат да печелят дивиденти, като се правят на репресирани.
През 73-та смениха някакъв шеф, или министъра направо май беше в МВР и се пусна слуха, че издал заповед да се бият печати на момичетата и да се стрижат момчетата с дълги коси. Аз не познавам такива, още повече, че на брат ми един приятел живя през 75-та с родителите си, които бяха лекари в Алжир и се върна с коса до раменете с която си ходеше спокойно, докато влезе в казармата.

Въй, да речем от възрастта и ти е позволено да не различаваш фотошоп от САЩ приравнен към Балкан.

Може и да е фотошоп, но някой от МОЯТА ВЪЗРАСТ, може ли да каже познава ли момиче на което са му били печат, или някой като тебе да пита родителите си?

Леля ми, баба ми и нейни приятелки.

Айде бе, сигурен ли си, щото на моите братовчедки никой не им е бил печати.
Много хора тогава, особено в провинцията се вързаха на тоя слух и там местните комунистически дерибеи го използваха за да държат в страх и подчинение населението. Пусни си някой български филм от онова време и виж момичетата с какви поли са. Примерно Процесът от 67-ма, сериала Синята лампа от 74-а, да не ги изреждам всичките.
п.п. Май не се усети как изкара леля ти и баба ти на една възраст, или че баба ти в пенсионна възраст е носила минижуп и са и били печат на крачето. :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”