8/12/ кръг Ефбет лига /Черно море - Хебър 1918/ 20.10.24 неделя 16.45ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
8/12/ кръг Ефбет лига /Черно море - Хебър 1918/ 20.10.24 неделя 16.45ч.
Задължителни 3 точки! Без подценяване, без изхвърляния разни или притеснения - излизат, показват това, което могат, нанизват 3 гола, отсрамват се, ако въобще може така да се приеме и без глупости по-нататък!!! Има време да поработят сега, да си кажат каквото има /защото явно има/, да изчистят проблема и да показват занапред това, което могат! Успех от мен!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Re: 8/12/ кръг Ефбет лига /Черно море - Хебър 1918/ 20.10.24 неделя 16.45ч.
Срещу Славия Живко и Виктор бяха мъка, сега като ги гледам направо ми се реве. Та и срещу тези изпадналяци не знам.
Vladislav написа:Срещу Славия Живко и Виктор бяха мъка, сега като ги гледам направо ми се реве. Та и срещу тези изпадналяци не знам.
Не само Живко и Виктор, а почти целият отбор!Тези 6 подарени/продадени/ точки на Славия и Локо Сф ни изхвърлят от 4ката! След като спасяваме умрелите шопски отбори после да не ревем,че пътуваме всяка седмица до София. Всички шопски отбори успяха да ги набутат в А група,че да си играят само в София.
Няма да се връщам назад. Лично аз щях да бъда разочарован много повече, ако загубите ни бяха от Лудогорец, тирето и на Коритото, т.е. във важните моменти показахме мъжество, сбераздаване и характер. Загубите от по-слабите съперници са признак на непостоянство, което е предизвикателство, с което треньорите убеден съм ще се справят.
Време си е да навлизаме във форма, защото след Хебър ни очакват два особено тежки двубоя - гостуване на Ботев и домакинство на Левски. Дойде времето отново лидерите ни (Дани, Васката, Живко, Виктор, Цецо и Влатко) да си поемат отговорността и покрай тях всички да заиграят стабилно и солидно... както си ги знаем. Като отбор и колектив да заиграят!!!
Мача с Хебър е прелюдия за двата трудни следващи мача и в неделя ни е шанса да се вкараме във форма. Да се изчистят главите им от всичко... и да заиграят отново така както знаем, че могат. От нас - подкрепата на "Тича". Ние сме отбора на Варна.
Успех, моряци!
Време си е да навлизаме във форма, защото след Хебър ни очакват два особено тежки двубоя - гостуване на Ботев и домакинство на Левски. Дойде времето отново лидерите ни (Дани, Васката, Живко, Виктор, Цецо и Влатко) да си поемат отговорността и покрай тях всички да заиграят стабилно и солидно... както си ги знаем. Като отбор и колектив да заиграят!!!
Мача с Хебър е прелюдия за двата трудни следващи мача и в неделя ни е шанса да се вкараме във форма. Да се изчистят главите им от всичко... и да заиграят отново така както знаем, че могат. От нас - подкрепата на "Тича". Ние сме отбора на Варна.
Успех, моряци!
Nobody007 написа:Няма да се връщам назад. Лично аз щях да бъда разочарован много повече, ако загубите ни бяха от Лудогорец, тирето и на Коритото, т.е. във важните моменти показахме мъжество, сбераздаване и характер. Загубите от по-слабите съперници са признак на непостоянство, което е предизвикателство, с което треньорите убеден съм ще се справят.
Успех, моряци!
На половината от тези дето си посочил заедно с треньорите не знам как ще им се изчистят главите след това фиаско. Тежък мач срещу слаб отбор, но пък с нов треньор. Междувпрочем продължавам да смятам че и Северна Ирландия са слаб отбор, а виж какво ни се случи.
Vladislav написа:Nobody007 написа:Няма да се връщам назад. Лично аз щях да бъда разочарован много повече, ако загубите ни бяха от Лудогорец, тирето и на Коритото, т.е. във важните моменти показахме мъжество, сбераздаване и характер. Загубите от по-слабите съперници са признак на непостоянство, което е предизвикателство, с което треньорите убеден съм ще се справят.
Успех, моряци!
На половината от тези дето си посочил заедно с треньорите не знам как ще им се изчистят главите след това фиаско. Тежък мач срещу слаб отбор, но пък с нов треньор. Междувпрочем продължавам да смятам че и Северна Ирландия са слаб отбор, а виж какво ни се случи.
Неприятен удар по самочувствието бе това, което се случи, но те си знаят как и какво се прави, за да изчистят главите от емоциите. Ще 'преболедуват' бързо това състояние, точно защото знаем, че са изключително силни характери. Всички изброени. Без изключение!
А от нас ще получат подкрепата. "Тича" е единственият стадион у нас, на който за всеки мач пълните седалки са повече от празните!!!
- Ron Jeremy
- Контакти:
Vladislav написа:Nobody007 написа:Няма да се връщам назад. Лично аз щях да бъда разочарован много повече, ако загубите ни бяха от Лудогорец, тирето и на Коритото, т.е. във важните моменти показахме мъжество, сбераздаване и характер. Загубите от по-слабите съперници са признак на непостоянство, което е предизвикателство, с което треньорите убеден съм ще се справят.
Успех, моряци!
Северна Ирландия според трансфермарк струват 57милиона евро срещу 34 милиона за нашите звезди , виж играчите им в какви отбори са и виж нашите и тогава дрънкай празни приказки
ex Popeye
Дано почивката им се е отразила добре и да си вземем 3-те точки, да се връщаме в релси. Дробаров и Уеслен се завръщат, скоро Калкан ще започне да тренира, явно контузията му се е разминала с това да е много тежка.
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“
"Моряците" понесоха тежък удар пред предстоящия им мач.
Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 21 футболисти за домакинството на Хебър от 8-ия отложен кръг на efbet Лига. От нея заради контузия отпадна Живко Атанасов, който получи травмата по време на мача на националния тим на България със Северна Ирландия, пише chernomorepfc.bg.
Мачът на „моряците“ с Хебър е в неделя, 20 октомври от 16:45 часа на стадион „Тича“ във Варна. Цената на билетите за двубоя е 15 лева и ще се продават освен в мрежата на Ивентин и на касите на стадиона, които отварят в 14:15 часа.
Групата: Пламен Илиев, Християн Славков, Цветомир Панов, Виктор Попов, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Дани Мартин, Васил Панайотов, Мазир Сула, Ренан, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Начо, Велислав Василев, Дуду, Асен Дончев, Исмаил Иса, Уеслен Жуниор, Брено Тейшейра, Клаудио Кешеру.
Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 21 футболисти за домакинството на Хебър от 8-ия отложен кръг на efbet Лига. От нея заради контузия отпадна Живко Атанасов, който получи травмата по време на мача на националния тим на България със Северна Ирландия, пише chernomorepfc.bg.
Мачът на „моряците“ с Хебър е в неделя, 20 октомври от 16:45 часа на стадион „Тича“ във Варна. Цената на билетите за двубоя е 15 лева и ще се продават освен в мрежата на Ивентин и на касите на стадиона, които отварят в 14:15 часа.
Групата: Пламен Илиев, Християн Славков, Цветомир Панов, Виктор Попов, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Дани Мартин, Васил Панайотов, Мазир Сула, Ренан, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Начо, Велислав Василев, Дуду, Асен Дончев, Исмаил Иса, Уеслен Жуниор, Брено Тейшейра, Клаудио Кешеру.
Добре е да видим Кешеру от 1ва минута заедно с Иса или Уеслен. Т.е. райно време е да видим един по офанзивен състав и да НЕ видим пак проспано първо полувреме и юруш последните 10мин за гол!