efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), 19 октомври от 15:45 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Вълчан

Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), 19 октомври от 15:45 часа

Мнениеот Вълчан » 15 окт 2024 18:14

MASTER_COOL написа:И аз мисля, че си подценявате отбора. За мен твърдо сте фаворит в този мач и абсолютно всичко е на ваша страна без една октомврийска статистика, но тя е такава защото в последните години през Октомври ние бяхме доста по-добре от вас. Сега е обратното. Излиза втория срещу двайнастия ! Ако бием за мен ще е огромна изненада ! Нищо не играем в момента и е прав колегата , че към днешна дата сме сбирщайн ! Загубата от Септември ни върна в детската градина

Малко го играеш хитра лисица......Гостите имат потенциала да се изстрелят нагоре до края на полусезона. Дано началото не е срещу Левски. Аз лично се притеснявам от червени картони за Левски. Има 3ма много рискови играчи.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), 19 октомври от 15:45 часа

Мнениеот metodito » 15 окт 2024 19:27

ikar написа:Понякога във футбола логиката липсва. Какво показаха последните три мача ? И със Славия и с Арда владеехме топката и контролирахме играта но липсваха чисто футболните и голови атаки? Въпреки това и двата ги спачелихме? В мача на Колежа, отново владеехме изцяло мача - за разлика от предните два отправихме 14удара по посока на вратата от които 6 в очертанията ? Срещу тази убийствена статистика допуснахме загуба при един точен удар на противника? Това не говори добре за отбора като цяло.
Може би са прави онези, които смятат че Генчев сгреши фатално, когато реши да ползваСангаре и Колев заедно като титуляри. Стара максима е че когато отбора върви, не се правят промени.
Този мач ще се реши от хората в средата на терена, а там има толкова много проблеми. Смятам че този който вкара първи гол, той ще спечели.

Относно това как да го спечелим... Най-сладко е грозно. В 89-тата.
Другото... ако ще използва тази схема, по-добре сър Мустафа да е тарана, а "втория нападател". Според мен.

kostko
Контакти:

Мнениеот kostko » 15 окт 2024 20:30

Резултата е ясен 0:2 последните три мача при драганов.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 окт 2024 22:28

Осъзнават ли, че не помагат.
https://www.youtube.com/watch?v=1p_PuhqEaMM

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 окт 2024 22:43

Знаете ли, че България е, ако не първата, то една от първите площадки на woke и cancel културата. Още от 90-те. Ей такива като това пухестото момче, Карбовски и някакви такива помияри, провокират разделение и отричане на България като държава, като символ, като история.
Представяте ли си канадците как си затриват държавата защото тя до края на 70-те извършва геноцид над индианците чрез стерилизация? Как американците сриват държавата си заради геноцида на над 100 000 000 индианци. Или Великобритания се разпада заради геноцида над 160 млн. индийци. Зверствата на Белгия в Конго... А ние не сме правили нищо от това. Както България хем е България, хем няма нищо общо с товаа по време на социализма и царско време, така и ЦСКА не може да се нарече онзи клуб. Но той си е той, И не може просто така да канселирате привържениците им, на които едва ли им е лесно. Много падна айкюто на българина.
П.С. Всички много добре знаете, че можеше да сме на тяхно място.
Последна промяна от metodito на 15 окт 2024 22:53, променено общо 1 път.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 окт 2024 22:51

Привърженици, които са си канселирали клуба с удоволствие и ръкопляскане заради обещани купи и титли са канселирали като фенове. Припощината и най - голямата лъжа във футбола започва да се промъква по терлици и в нашия форум.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 окт 2024 22:58

realno написа:Привърженици, които са си канселирали клуба с удоволствие и ръкопляскане заради обещани купи и титли са канселирали като фенове. Припощината и най - голямата лъжа във футбола започва да се промъква по терлици и в нашия форум.

Нищо не схващаш. Прочети пост скриптума. Кеф ли ти е "Левски" да е в плен на Шиши. Ми палачинката като се обърне?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 окт 2024 23:01

metodito написа:
realno написа:Привърженици, които са си канселирали клуба с удоволствие и ръкопляскане заради обещани купи и титли са канселирали като фенове. Припощината и най - голямата лъжа във футбола започва да се промъква по терлици и в нашия форум.

Нищо не схващаш. Прочети пост скриптума. Кеф ли ти е "Левски" да е в плен на Шиши. Ми палачинката като се обърне?

Ти можеше да и на тяхно място, но не и аз.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 окт 2024 23:03

realno написа:
metodito написа:

Ти можеше да и на тяхно място, но не и аз.

Какво рече, не разбрах.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 окт 2024 08:13

metodito написа:Осъзнават ли, че не помагат.
https://www.youtube.com/watch?v=1p_PuhqEaMM

Осъзнаването като цяло не им е силна черта.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”