Aronaks написа:metodito написа:Не съм гледал противника, но ми звучат като някакъв сбирщайн, Треньорът им ми е супер досаден. За мен резултата от този мач ще подскаже има ли нещо в съблекалнята. Според мен нещо са се изпокарали след Лудогорец. В събота победата е по-маловажна от евентуална загуба. В първия случай, няма да сме станали шампиони. Вторият може обаче да доведе до сътресения.
Ако Генчев излезе с 4-4-2, препоръчвам да си заложите спестяванията на единица. С 3-5-2, не знам.
Тази сутрин се събудих с усещането, че ще направим мач подобен на този с числото. Не знам защо, но усещам, че е време отново да избухнем със силна игра и 3-4 гола във вратата на противника. Точно с 3-5-2 ще ги победим.
За мен не е това постройката на "Левски". За някои мачове, за някои съперници - да, но не за всички. Много ми липсва играта по крилата например - нещо, в което сме силни в последните... не знам колко години. Играем с двама дефанзивни в средата, пък халфовата линия на моменти я няма. На Генчев бих му припомнил един основен принцип, който е приложим навсякъде: K.I.S.S. - Keep it simple, stupid. Както сър Мустафа, така и Алекс играят добре с глава. В този смисъл едни рейдове по крилата (от крила, не бекове) и центриране към дузпата изглеждат най-логични. Просто, но ще работи.