Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот MASTER_COOL » 15 окт 2024 09:49

danko_sot написа:И скоро ще разбере, че най-важното нещо за функционирането на клуба в чисто спортен аспект е длъжността на спортния директор.

Абсолютно подкрепям. Имам странното предчувствие, че следващото назначение ще е точно на този пост и по конкретно човека от аватара ти :P
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 15 окт 2024 09:50

Няма ли да правим тема за мача в Събота ?
Всички очакваме този мач със свито сърце , заради катастрофата срещу Септември. Предвид и продадените билети към момента влизаме като аутсайдер. Това са реалностите към момента за огромно съжаление.
Но нямаме право на излагации ! Много е важно, ако губим да го направим с високо вдигната глава !

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 15 окт 2024 10:06

ivo55 написа:
gihuelo написа:
ivo55 написа:Нито са изгонени, нито Наместникът е човекът с парите.
Забавно е да гледам как продължавате да кадрувате наужким :)
А уж големи хора ...

Никой не кадрува.
Като фенове си казваме какво не ни харесва.
Ти малко ставаш като тези които не даваха да се критикува ГГ , защото нямало кой друг да дойде.
Прави ли ти впечатление, че от 20 човека в този форум, само ти ги защитаваш тези двете недуразумения ?
Е как пък 19 човека нищо не разбираме от ЦСКА а само ти разбираш?

И кога съм Ви казвал да не критикувате? Напротив, критикувайте всеки път, когато нещо не Ви харесва.
Отборът, играта, тактиката, условията на стадиона след време. Всичко, което следва да вълнува един нормален фен като мен.
А да даваш оценки на директорите в клуба - твое право е, колкото и да е нелепо. Но това е форум, то може да дадеш и оценки на Путин, Тръмп, Камала Харис ... не че твоите оценки значат нещото. Аз лично го приемам като някакъв твой способ да изхвърлиш някаква отрицателна енергия. Нещо като някое детенце което казва на родителите си, че говорят глупости като му се карат. Да се чудиш да се смееш ли или да му се ядосаш :)

Ако правилно съм те разбрал, може да критикуваме от директор надолу ?
Треньора разрешено ли е да критикуваме?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 15 окт 2024 10:07

MASTER_COOL написа:Няма ли да правим тема за мача в Събота ?
Всички очакваме този мач със свито сърце , заради катастрофата срещу Септември. Предвид и продадените билети към момента влизаме като аутсайдер. Това са реалностите към момента за огромно съжаление.
Но нямаме право на излагации ! Много е важно, ако губим да го направим с високо вдигната глава !

Днес или утре ще я направя.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 15 окт 2024 11:58

Любимата ми част от пресконференцията вчера бе, когато каза, че най обичал да ходи до подчинените си и да ги пита: " До къде стигна"? или "Какво направи"? и някви такива от тоя сорт. Преса, преса, преса. :)))))

Мистър Цербер ще ги оправи!

Сега ще видите Фичо- Мичо , Тената-Мената всички ще станат като моторетки. Ама то трябва и акъл!

Ако има залози за първи напускащ бих дал най-ниска ставка за Фичо, разбира се.

Отделно тоя Славов и той малко висящ ми се вижда. Особено ако тоя Исека не покаже потенциал скоро.

И аз съм за Стан- спортен директор, Томанов- главен скаут.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 15 окт 2024 13:08

Ми пожелавам на Златков успех. Едва ли ще го оставят да си избере целия екип, но дано сложат читави хора, които да вършат работа.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 15 окт 2024 13:19

gihuelo написа:
ivo55 написа:
gihuelo написа:
ivo55 написа:Нито са изгонени, нито Наместникът е човекът с парите.
Забавно е да гледам как продължавате да кадрувате наужким :)
А уж големи хора ...

Никой не кадрува.
Като фенове си казваме какво не ни харесва.
Ти малко ставаш като тези които не даваха да се критикува ГГ , защото нямало кой друг да дойде.
Прави ли ти впечатление, че от 20 човека в този форум, само ти ги защитаваш тези двете недуразумения ?
Е как пък 19 човека нищо не разбираме от ЦСКА а само ти разбираш?

И кога съм Ви казвал да не критикувате? Напротив, критикувайте всеки път, когато нещо не Ви харесва.
Отборът, играта, тактиката, условията на стадиона след време. Всичко, което следва да вълнува един нормален фен като мен.
А да даваш оценки на директорите в клуба - твое право е, колкото и да е нелепо. Но това е форум, то може да дадеш и оценки на Путин, Тръмп, Камала Харис ... не че твоите оценки значат нещото. Аз лично го приемам като някакъв твой способ да изхвърлиш някаква отрицателна енергия. Нещо като някое детенце което казва на родителите си, че говорят глупости като му се карат. Да се чудиш да се смееш ли или да му се ядосаш :)

Ако правилно съм те разбрал, може да критикуваме от директор надолу ?
Треньора разрешено ли е да критикуваме?

Ми трудно ти е това с разбирането явно.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 15 окт 2024 15:01

Спекулира се, че акцента на зимната селекция ще е Южна Америка и по-конкретно Бразилия. Одобрявам !
Бюджета пък щял да бъде 3 млн. евро

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 15 окт 2024 19:05

Той Златков го каза много ясно и точно: "Не търсим най-добрите, а най-подходящите за отбора. Тези, които ще паснат най-добре, включително и в съблекалнята". Цитирам го по памет.

Изобщо като представяне, като изказ, като излъчване, ако щеш, новият шеф е бетон отвсякъде. От времето на Лупи не сме имали такъв оратор :).

Сега много е важно всички тези приказки да се подплатят с действия. Аз лично имам доверие и вяра в този Златков по простата причина, че той самият ще си пази хляба максимално оттук насетне. Предполагам, че и неговата заплата ще е космическа, а и той идва с една добра репутация и визитка, които трябва да защити.

Сега много ми е интересно как човек като него ще се справи с управлението на спортно-техническата част. Всички други отрасли в клуба като Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и т.н. ги е имало макар и в по-различни измерения и в другите компании, в които е работил досега.

Спортно-техническите процеси в един спортен отбор обаче са особен случай. Тук книгите по право, мениджмънт или икономика и други подобни няма как да помогнат.

Абсолютно логично е според мен Златков да се довери в най-голяма степен на екип от хора, които да отговорят за тази част. Но как ще подбере той този екип, след като не му е позната тази материя и няма ли да изгуби време при неправилен избор и подбор?

Мисля обаче че той ще се справи и с тази задача. Умен е и ми изглежда доста напред с материала. Дано да не греша ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 15 окт 2024 21:47

Християн започва титуляр срещу Северна Ирландия. В същото време "Тема спорт" пишат, че го даваме в комплект с Шопов на Ботев зимата. Това хич не ми харесва, имам предвид за Християн. Ако стане, задължително трябва да е под наем той, за Шопов твърдо продажба.

Като цяло ме е яд за Петров. Пътят му беше изключително възходящ в последните 2-3 сезона и смятах, че може дори да е първи капитан този сезон. Не знам какво точно се случи с него.

Върни се в “ЦСКА”