Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 14 окт 2024 20:57

Току що Радослав Златков каза по БНТ - Това не е генетиката на ЦСКА.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 окт 2024 21:30

Не съм слушал пресконференцията му, но чета, че казал, че се надява с новия стадион ЦСКА-София да спечели първата титла.
Бая сериозен лапсус е направил ако е така.
Последна промяна от Dust на 14 окт 2024 21:46, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

CapitanePuyol

Мнениеот CapitanePuyol » 14 окт 2024 21:44

Е, те все някога ще спечелят титлата, въпроса е че това не е умрялото дружество 2016г., а нов клуб асемблиран от други 3 преди това, нямащи нищо общо с оригиналното ЦСКА. Изображение
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 окт 2024 22:12

CapitanePuyol написа:Е, те все някога ще спечелят титлата, въпроса е че това не е умрялото дружество 2016г., а нов клуб асемблиран от други 3 преди това, нямащи нищо общо с оригиналното ЦСКА. Изображение

Три клуба съставляват Тирето ли? Кои са те, би ли ни споделил?
Фактите и уравнението на ла*нарщината говорят, че:
Чавдар(Етрополе) + Литекс(Ловеч) = ЦСКА-София(София)
= > Само два клуба са кръвосмесени в уродливото зачатие на болнороденото Тире.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 окт 2024 22:59

damyanov1963 написа:Току що Радослав Златков каза по БНТ - Това не е генетиката на ЦСКА.

И на тебе припоците да ти опикаят звездата на Алеята, и ти няма да имаш съмнение, че генетиката на ловешката селяндурщина е заменила и малкото чест и моралец на умрялото четирибуквие. :)))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 окт 2024 23:50

honda,
Забравил си Жанвион с буйната грива.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 окт 2024 00:02

Като чета сивито на някого и като видя, че е лашкан по различни места, се сещам за различни какинки, прехвърчели и в нашата фирма само за едната биография.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 окт 2024 09:40

Dust написа:Не съм слушал пресконференцията му, но чета, че казал, че се надява с новия стадион ЦСКА-София да спечели първата титла.

Оранжеви припок - джихадисти. Най - крайни са еничарите отказали се от най - любимото. Промити мозъци по подобие на съвремените копейки путинофили или българите мислещи се за македонци, а са сръбски мекерета.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 окт 2024 10:00

Dust написа:Не съм слушал пресконференцията му, но чета, че казал, че се надява с новия стадион ЦСКА-София да спечели първата титла.

И аз не съм гледал пресконференцията, но прочетох в двата най-четени спортни сайта това..
..Мечтата ми е с новия стадион да спечелим титлата....
Пак се опитваш да манипулираш.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 окт 2024 10:01

realno написа:

Оранжеви припок - джихадисти. Най - крайни са еничарите отказали се от най - любимото. Промити мозъци по подобие на съвремените копейки путинофили или българите мислещи се за македонци, а са сръбски мекерета.

Колко трябва да си увреден за да измислиш това.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Левски”