Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот danko_sot » 12 окт 2024 20:03

Ама позна, пак съм малко повече канар, отколкото буфер :mrgreen:

Иначе първото е леш. Тука един малоумник само вика да викаме и тва е. Сега второто ще нападат нашите към моята страна и Пинто ми е под око точно.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 13 окт 2024 09:55

danko_sot написа:Ама позна, пак съм малко повече канар, отколкото буфер :mrgreen:

Иначе първото е леш. Тука един малоумник само вика да викаме и тва е. Сега второто ще нападат нашите към моята страна и Пинто ми е под око точно.

Данко, казвай за Пинто, че не можах да гледам мача .
Само някакъв 3 минутен репортаж изгледах .

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 13 окт 2024 10:32

По-добре, че не си го гледал. 15 хиляди на стадиона си съдрахме гърлата, но файда никаква.

Пинто второто полувреме го смениха към 60-тата минута. Не разбрах да се е контузил. Не мога да му дам някакви отзиви, защото първото полувреме пък беше в най-далечната страна от мястото, на което бях аз на стадиона. Знаете как е на Тея мачове, стават, викат хора пред теб и т.н.

В дербито с Левски вече той ще бъде подложен на натиск и ще може по-адекватни коментари да се дадат на качествата му.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 13 окт 2024 16:26

gihuelo написа:
danko_sot написа:Ама позна, пак съм малко повече канар, отколкото буфер :mrgreen:

Беше доста активен първото полувреме и не се сещам да е направил някаква сериозна грешка.
Включваше се повече напред отколкото при нас, но това са си треньорски решения.
Абе качествен футболист е, особено за нашата лига.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 13 окт 2024 17:18

Sens85 написа:
gihuelo написа:

Беше доста активен първото полувреме и не се сещам да е направил някаква сериозна грешка.
Включваше се повече напред отколкото при нас, но това са си треньорски решения.
Абе качествен футболист е, особено за нашата лига.

Ако имам време ще го гледам с Беларус.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 14 окт 2024 15:06

Цялата пресконференция на новия шеф.

https://www.youtube.com/watch?v=ouLxmFFv7RE

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 14 окт 2024 17:22

ЦСКА вече има нов Съвет на директорите. В него влиза Десислава Иванова, която е най-новото лице сред шефовете на “червените”. Тя ще изпълнява длъжността заместник-председател на Съвета на директорите. Десислава Колева-Иванова понастоящем е главен маркетинг директор на компанията Winbet.

Председател на СД остава Ангел Борисов, а в него не са освободените Филип Филипов и Стоян Орманджиев. Другото ново име, което вече даде и първата си пресконференция в БТА, е Радослав Златков, който е изпълнителен директор.

Така новият СД е съставен от Ангел Борисов- председател, Десислава Иванова - зам. председател и Радослав Златков - изпълнителен директор.

ЦСКА - София пък от АД става ЕАД (еднолично акционерно дружество), тъй като досегашният миноритеран акционер Христо Стоичков официално прехвърли акциите си от клуба на “Фонд спорт”. Така въпросното дружество придобива 100% от акциите на ЦСКА - София.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 14 окт 2024 17:24

Филипов и Орманджиев понижени до пешки :mrgreen:
Вече си имаме и сайт изцяло посветен на стадиона :
stadium.cska.bg
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 окт 2024 17:37

W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 окт 2024 19:27

Филипов и Орманджиев напълно заслужиха "понижението" си, даже новите собственици много ги изтърпяха. Реално трябваше да са аут заедно със стария треньор! За мен основните проблеми в клуба бяха от управленско естество. Дано новите директори бързо влязат в час.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”