miro_rz написа:Е Антов сменя Груев, а там Чочев е бетон и класа спрямо Антов.
Тези ако ги бием, трябва телето да заколя.
Утре телето с усмивка до уши ще изрови с копито LUX(emburg) . :)))
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
miro_rz написа:Е Антов сменя Груев, а там Чочев е бетон и класа спрямо Антов.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
bubka написа:damyanov1963 написа:bubka написа:damyanov1963 написа:bubka написа:miro_rz написа:Е Антов сменя Груев, а там Чочев е бетон и класа спрямо Антов.
Защо телето? Нещо за подуенци ли намекваш :lol: ? Остави животното на мира.
Аз съм жертвал цели 10 евро за наште да бият в едно с Хърватия и Испания.
А някой те беше определил, като интелигентните припоци :)
Не можеш да ми стъпиш и на малкия пръст.
Аз НАстъпвам само големи, кой беше ти?
В такъв случай не отговаряй на постове на такива, които не считаш за големи, особено, ако не са насочени към теб и не си споменат по някакъв начин.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Dust написа:peliforewer написа:откъде си сигурен, че не ги е гледал на живо.
Ако напънеш малко сивото вещество може и да се сетиш от къде съм сигурен.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Потребители, разглеждащи този форум: alexdb, AntonToni, blue avalanche, Cooler, Elliah, gdlk, helic, Highlander, jusi, k20dan4o, kolokolo, mrw8, nikiobicata, olimpi, orlando7, rasputin_nk, ReBorn1982, sokoleto46, sss1912, tmanolov, W84me и 86 госта