Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 13 окт 2024 01:10

miro_rz написа:Е Антов сменя Груев, а там Чочев е бетон и класа спрямо Антов.
Тези ако ги бием, трябва телето да заколя.

Утре телето с усмивка до уши ще изрови с копито LUX(emburg) . :)))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 окт 2024 01:12

bubka написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:
miro_rz написа:Е Антов сменя Груев, а там Чочев е бетон и класа спрямо Антов.
Тези ако ги бием, трябва телето да заколя.

Защо телето? Нещо за подуенци ли намекваш :lol: ? Остави животното на мира.

Аз съм жертвал цели 10 евро за наште да бият в едно с Хърватия и Испания.

А някой те беше определил, като интелигентните припоци :)

Не можеш да ми стъпиш и на малкия пръст Изображение.

Аз НАстъпвам само големи, кой беше ти?

В такъв случай не отговаряй на постове на такива, които не считаш за големи, особено, ако не са насочени към теб и не си споменат по някакъв начин Изображение.

А, ти дори не знаеш кой споменаваш?
Не че нещо де, ама си още млад, представям си като станеш на моите години, искаш ли да ти разкажа още нещо от време Оно?
Ако не ми вярваш, питай Пели, той помни само успехите на ЦСКА, за другото казва че не е вярно.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 окт 2024 09:53

Преди няколко седмици играхме с Чорбарите в Бистрица, в дъждовно време. Теренчето им изглеждаше като покритието на Стамфорд Бридж, в сравнение с пловдивския апотеоз на герберастката наглост, примесена с некадърност.
По едно време си мислех, че нивата ще помогне на момчетата и специално на тактическите прийоми на Илиев, все пак човекът дълги години громи противниците си с антифутбол и пехливанлък на варненското мочурище, но не би.
В началото на първото полувреме след остър пас от Десподов към Колев, нападателят бе забравен сам около точката на дузпата и пуф - секунда преди да нанесе удара топчето отскача от изринат чим. През второто полувреме, след появата в игра на Здравчето и Минчев, аха-аха да изострим някоя атака или бързо да обърнем атаката към другия фланг и пуф - топчето се спира в къртичина.
Или да играем катърски футбол в стил Тича и да се възползваме от "предимствата" на моравата в Пловдив, или мачът с Беларус да се играе в Стара Гъзора или Разград.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 окт 2024 10:16

Въпросът е двустранен и ще драсна набързо:
- от една страна имаме разкапано до под нулата обшество от оядени и разлигавани мрънкалници на всякаква възраст, на които не им пука за нищо и никого, нямат амбиции и само си търсят оправдания с турското робство, копейките, комунизма, демокрацията, Перуката, а преди това Батето и т.н. Това общество е реално сбирщина от инидивиди, а сбирщина от индивиди няма как да участва в колективен спорт. Твай
- от друга страна - пичове, ай глейте реалността, а? направих си труда да сметна колко струват Люксембург и колко ние - да кажа ли - 24 милиона са джуджетата, а 17 милиона сме ние. Добре ли е? Най-голямата ни звезда е резерва в гранда ПАОК, а те имат играч в Бенфика. Как е, добре ли е? да слагам ли кавичките, или всеки ще си ги сложи на грандове, джуджета и т.н. Ма били сме гио били през Балкнакста война - ми хубаво, и кво? Те вървят напред, ние дори не стоим на едно място, а тичаме назад. Назад, не напред. В Люксемнург не съм бил, но съм ходил в Сан Марино - като им гледам базите, скоро и те може да ни бият.

Ама нищо де, ние пък имаме медалисти от олимпиадата - е, основно са натурализирани, т.е. купени и масово в измислени спортове, като художествената гимнастика, където Дънди плащаше, ама здраве да е. Българи-юнаци - дай ракията, дай шкембето, тури и бирата, ай шъ им ивъ мамиту на тия, разсипаха България
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 окт 2024 10:24

И аз бях учуден от равната тревичка в Бистрица, То, затова и вкарахме 4 гола.

5 защитника в домакински мач срещу Люксембург - това трябва да влезе и да се изучава в школите по футбол. Генчев е същият - пуска защитника Цунами като опорен халф и нищо. Илиан не следи ли българското първенство.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 окт 2024 11:01

Не знам коя агитка е тази, но мога само да ги поздравя - 90 години от геройския подвиг на Владо! Благодаря, момчета!

Изображение
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 окт 2024 11:04

Манолов,
Писаното от теб е много гадно, но... и много вярно.
Тази години се случи така и обикалям достатъчно градове в Източна България - във ваканционно и учебно време, за да си наредя картинката. Спортните площадки в училищата празни, а дечурлигата са окупирали близките магазинчета и павилиони и ръфат яки закуски, вафли и се наливат с маркови газирани напитки. По наше време, предполагам и по твое, беше голям проблем да си запазиш игрище на площадката дори и лятото. Тогава го нямаше това изобилие от храна, а пък и джобните пари бяха жълти стотинки.
Нашият най-силен колективен спорт е волейболът. Колкото и слаби да сме сега, стоим на 19-о място при мъжете, като догодина ще сме около 15-о и скоро се завръщане в топ10. Та, на тези площадки няма опъната волейболна мрежа. Тръгва малкото да спортува нещо - волейбол, но се оказва, че имало само школа за баскетбол, черния баскетбол.

Много пъти сме повтаряли, че при комунизма единствен начин да излезеш в чужбина на екскурзия е спортът или народните танци. Сега всеки може да отиде в чужбина на екскурзия, дори и бедният инженер. Е, юристи и доктори стигат чак до Дубай, а инфлуенсърките ги водят и на по-екзотични места.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 окт 2024 11:49

Dust написа:
peliforewer написа:откъде си сигурен, че не ги е гледал на живо.

Ако напънеш малко сивото вещество може и да се сетиш от къде съм сигурен.

Не знаех, че Илиев и екипът му ти докладват къде ходят и кои футболисти гледат на живо :) .
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 13 окт 2024 11:54

Екипът на Илиев къде ще да ходи, в случая дискутирам само и единствено селекционера на националния отбор, а той от извиканите от него не е гледал никой на живо.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 13 окт 2024 12:10

Да видим какви ги свършиха комшиите в изминалите мачове
Сърбия - Швейцария 2:0
Англия - Гърция 1:2
Кипър - Румъния 0:3
Турция - Черна гора 1:0
Латвия - Северна Македония 0:3
БЪЛГАРИЯ - ЛЮКСЕМБУРГ 0:0

Пет от пет. Браво на тях и ако не ни е толкова голямо егото спокойно може да погледнем в техния двор и да ги попитаме как аджеба постигат всичко това.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”