ЛН /България - Люксембург - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЛН: България - Люксембург 12.10 събота
Слаб мач наистина. Нападението бе трагедия.
- barca4ever
- Контакти:
Престижен х, все пак гостите само преди 6 месеца бяха на 2 мача от Еврото, ние толкова близо не сме били от 15г :D, така че възхода е видим :D
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
TheSailor написа:Жалко за всички протести през зимата. Уж се протестираше за промяна, такава не получихме, продължаваме да копаем дъното, ще треперим от Люксембург и тепърва още, в същото време стадионът е пълен, явно всички сте доволни и сме тръгнали по правилния път. Какво подкрепяте всички на стадиона, да ви попитам нали щяха да се искат оставки? БФС започнаха да вдигат футбола ли, какво? Тотално дъно сме по всички параграфи, тревната настилка едвам издържа до края на мача. Първенството ни е под всякаква критика, пълно с чернилки и така нататък. За някой лев повече, тарторите на феновете си затвориха очите и всичко изглежда цветя и рози. Трагедия.
Тотален измекяр си! Когато и индиректно плюеш Илиан, стана ли ти хубаво? Интересно ми е в твоята работа перфектен ли си? Мишка! Плазмодий! Комплексар! Само когато Илиан с националния, и с Черно море стъпи накриво, излизаш от дупката си и плюеш... Поплювко!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
-
- Контакти:
То да си ходят на мач - няма лошо. Ама при положение, че има 15 000 на стадиона, не е нормално да няма поне едно скандирапе против гаврата с всички футболни фенове и заменянето на Перуката с Гонзо. И това при положение, че 99% от хората сме единодушни за нивото на националния ни отбор, за "промяната" в бфс, за състоянието на първенството ни, за "развитието" ни и тн. ... Не мога да си го обясня просто?
За мача няма много какво да се каже.Теренът и съдията отлично отговаряха на качеството на двубоя.
За мача няма много какво да се каже.Теренът и съдията отлично отговаряха на качеството на двубоя.
Има индивидуални проблясъци, желание има, но още много работа трябва. Издишахме в средата на терена според мен, няма човек сигурно да овладее топката и точно да я разпределя. Кръстев - ОК, има качества, но някой трябва да му каже да не се увлича в индивидуални действия, и да се старае повече при пасовете. Не му е за първи път да губи топката в опасна зона и да създава напрежение пред нашата врата. Не знам и каква беше идеята да се започне с Антов.
Нападателите се стараха, но бяха доста припряни. Добро включване на Здравко Димитров, ако той е човекът във форма, да се започва с него като титуляр.
Нападателите се стараха, но бяха доста припряни. Добро включване на Здравко Димитров, ако той е човекът във форма, да се започва с него като титуляр.
-
- Контакти:
Люксембург реално имат най-добрите играчи в нашата група, които дефакто нулирахме. Имате прекалени очаквания към тоя отбор. Факт е че 3 мача не сме допуснали гол, няма нищо общо с хаоса при Кръстаич, с когото тоя мач го губехме с 0-2 минимум. А и по-важни са квалификациите. ЛН реално се създаде да замени контролните мачове.
Рашка капут, Буданов салют ! 

KIL написа:TheSailor написа:Жалко за всички протести през зимата. Уж се протестираше за промяна, такава не получихме, продължаваме да копаем дъното, ще треперим от Люксембург и тепърва още, в същото време стадионът е пълен, явно всички сте доволни и сме тръгнали по правилния път. Какво подкрепяте всички на стадиона, да ви попитам нали щяха да се искат оставки? БФС започнаха да вдигат футбола ли, какво? Тотално дъно сме по всички параграфи, тревната настилка едвам издържа до края на мача. Първенството ни е под всякаква критика, пълно с чернилки и така нататък. За някой лев повече, тарторите на феновете си затвориха очите и всичко изглежда цветя и рози. Трагедия.
Тотален измекяр си! Когато и индиректно плюеш Илиан, стана ли ти хубаво? Интересно ми е в твоята работа перфектен ли си? Мишка! Плазмодий! Комплексар! Само когато Илиан с националния, и с Черно море стъпи накриво, излизаш от дупката си и плюеш... Поплювко!
Първо, недей да ми лепваш някакви епитети, защото изобщо не ме познаваш и съм много здраво стъпил на земята да правя адекватни анализи на ситуацията заразлика от повечето тук, които гледате с розовите очила. Второ, ще ми кажеш ли къде точно съм "плюл" по Илиан Илиев? Давам ти неограничено свободно време, да тръгнеш да ровиш из форумите, ако намериш на едно място, където съм оплюл треньора, ще си изтрия профила!! Трето, тъй като явно не ти е станало ясно, атаката ми е насочена към задкулисието, което продължава да "управлява" ~~ убива футбола ни, а през същото това време, всички весели на стадиона, снимчици, ново начало, оптимизъм, 8 мача не сме паднали и поредния прах в очите. Без коментари просто. Мисли, преди да ме нападаш малко. Аз постоянно си коментирам и не "излизам от дупки" и прочие. Хайде лека вечер!!
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“
Търпение. Илиян ще напипа състава. Няма как с 5-6 мача да се налучка потенциала. Една следваща победа ще оправи нещата. Все пак Люксенбург не са ни претенденти за класиране по нататък.
Вълчан написа:Търпение. Илиян ще напипа състава. Няма как с 5-6 мача да се налучка потенциала. Една следваща победа ще оправи нещата. Все пак Люксенбург не са ни претенденти за класиране по нататък.
Ще напипа дедовия.
Другия мач в Белфаст очаквам да излезе с 10 защитника.
Където и да им играят тия дърводелци, отбора с повече класа(силно казано)сме ние.
Ама да излезеш с този мишкарски стил при това домакин на колоса Люксембург си е трагедия.
Че те тези в началото стояха в пъти по-добре от нас.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Определено най-слабият ни мач от трите досега. Не може да се търси победа, а да излизаме с двама дефанзивни полузащитници, при това с Антов, който не играе обичайно на тази позиция и очаквано не се справи добре. Да не говорим за закъснелите смени през второто полувреме. Без поне още един креативен халф, който да партнира на Кръстев (напр. Ковачев, Доминик Янков или Г. Миланов), много трудно ще се създават положения, респ. бележат голове. Дано Илиян Илиев коригира избранниците си за следващите мачове и нещата може и да се получат. Желая от сърце успех на националния отбор!