efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), 19 октомври от 15:45 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), 19 октомври от 15:45 часа

Мнениеот tmanolov » 11 окт 2024 13:47

Aronaks написа:В Ивентим показват, че са налични 11 000 билета за сектор Б, а уж имаме три затворени блока. Да не би да е грешка или Б е по-голям?

Що да е грешка? Б е 14 302 места, лъвчето, което се води към Б, е 3100 горе-долу, слагаш някоя карта (щото в Б картите са много малко) и виждаш, че остават около 11 000 броя - никаква грешка не е. В Г пак са горе-долу толкова (той е една идея по-малък, за ради входа за пожарната). В А места за продажба почти няма да има - около 2000-2500 бройки макс, като сложиш навлеците, дето се водят леганди, джурналястите, виповете и картите за А
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Aronaks
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), 19 октомври от 15:45 часа

Мнениеот Aronaks » 11 окт 2024 14:24

tmanolov написа:
Aronaks написа:В Ивентим показват, че са налични 11 000 билета за сектор Б, а уж имаме три затворени блока. Да не би да е грешка или Б е по-голям?

Що да е грешка? Б е 14 302 места, лъвчето, което се води към Б, е 3100 горе-долу, слагаш някоя карта (щото в Б картите са много малко) и виждаш, че остават около 11 000 броя - никаква грешка не е. В Г пак са горе-долу толкова (той е една идея по-малък, за ради входа за пожарната). В А места за продажба почти няма да има - около 2000-2500 бройки макс, като сложиш навлеците, дето се водят леганди, джурналястите, виповете и картите за А

Благодаря за уточнението, винаги съм мислел,че Б е 11 500.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 12 окт 2024 07:31

В този мач който влезе по мотивиран ще спечели.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 12 окт 2024 08:13

amoros написа:В този мач който влезе по мотивиран ще спечели.

Малко напомня на онзи мач , когато ви бихме 2:0. Нашата настройка бе за задължителна победа, а за Левски мача беше без значение. Първенството за нас реално е приключило. Борим се да не изпаднем :mrgreen: . И всичко за Купата
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 12 окт 2024 17:45

MASTER_COOL написа:
amoros написа:В този мач който влезе по мотивиран ще спечели.

Малко напомня на онзи мач , когато ви бихме 2:0. Нашата настройка бе за задължителна победа, а за Левски мача беше без значение. Първенството за нас реално е приключило. Борим се да не изпаднем :mrgreen: . И всичко за Купата

Никакъв шанс Томаш да не излезе за победа. Като му гледах последните изявление съм сигурен, че изоре земята само и само да ни биете.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 12 окт 2024 18:26

Томаш избра много остър подход спрямо всички в отбора. Това винаги води до леко саботиране от страна на футболисти. Въпрос на време е да го сготвят. Все пак е никой все още.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 12 окт 2024 23:19

За нас е по-добре Томаш да излезе за победа. Играем трудно срещу по-затворени отбори. Пример от последните мачове този с числото и този с Ботев.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 13 окт 2024 10:07

Само ще кажа, че силната страна ви е играта в центъра на атаката и то на втория етаж. Нашата най-слаба страна е двойката централни защитници. Което е голямо предимство за Левски. И е прав , че ако тръгнем прекалено офанзивно е добре дошло за вас. Впечатлен съм от ефективността ви. С каква лекота бихте числата като гост. Не помня, някои друг да го е правил.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 окт 2024 10:51

Аз пък не съм оптимист за този мач и ще прогнозирам победа за превъплъщението на всичко гнусно и мутренско в родния футбол.
Не защото имат много класни футболисти, не защото играят добър футбол, не защото имат по-обигран състав или по-можещ треньор. Просто съм забелязал, че почти винаги в моментите от първенството, в които сме имали възможност да ги върнем задълго по дупките, им правим подаръци и ги реанимираме. Ще кажат някои припоци - ама то е дерби, ама трябва да са в играта, за да е по-интересна лигата и по-гледаемо извращението на играта у нас, незнайно защо наричано "футболен продукт", ама никой няма полза от слабо ЦесИка на дъното в класирането, ама това, ама онова. Разбира се, бих бил най-щастлив ако прогнозата ми е грешна.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 окт 2024 11:36

TristaNNN написа:Аз пък не съм оптимист за този мач и ще прогнозирам победа за превъплъщението на всичко гнусно и мутренско в родния футбол.

Не играем с Разград.
Иначе за мача... минимална победа, но по-скоро 0-0. Генчев - дебелоглав, самочувствен. Техният треньор, глупав, самочувствен.
Ако Генчо промени схема и тактика, бием. Ако ли не - хикс.

Върни се в “Левски”