efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:00 ч.

Мнениеот tiamat » 09 окт 2024 15:06

metodito написа:
honda написа:
metodito написа:
W84me написа:
koisa написа:
W84me написа: но мисля, че и футболистите толкова си могат.

Футболистите наистина толкова си могат. Лошото е, че Генчев не го вижда и си мисли, че могат много повече. Зимата се кани да взима двама-трима, а снощи се видя много добре, че качеството на повечето е ниско, а на скамейката потресаващо.

Кой треньор не иска това? Ние говорихме същото за Мъри, после за Костов, напълно нормално е.

Селекцията ни на хартия е много по-добра от тази на Кърджали, на Славия и на "Ботев", не си ли съгласен? И ние не убеждаваме. За миналогодишната селекция говорят парите. Футбалери, които са оценени на 20 милиона лева. Извън Лудогорец, има ли друг бг отбор, за чиито футболисти ще дадат толкова? Не е проблема във футболистите.
П.С. Ако футболът беше нещо толко просто да наринеш едни скъпи футбалери и ще печелиш, ние трябваше да бъдем на второ място. Ма бяхме на пето.

Методи, понякога говориш неща, които нямат нищо общо с реалността . Този Наумов, който споменаваш е искал някакви абсолютно нереални пари. Веднага мога да ти посоча 6-7 футболиста желани и от нас ,но играещи в Арда и Ботев , понеже оттам им дадоха по-големи заплати. Пример - Стаси Иванов, Ив.Тилев, Л.Котев, Г. Николов, Кр.Колев, В. Трибуле , Н.Илиев( хайде той е юноша на Ботев). Примерно Ботев(Пд) взеха играч като Уджа - ние за такъв футболист не можем да мечтаем.

При 20 милиона лева получени от трансфери?
Относно вратаря, Наумов е пример просто. Продаваш си основния вратар, предявяваш амбиции за върха и вземаш вратар от опашкар в Хърватия, който имал рекордно получени голове. Как ти звучи?

Абе аз ли не помня, не знам, но Маркович не беше ли купен доста преди продажбата на Андреев? И то един вид за резерва? Не ти ли се губи хронологията нещо?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 09 окт 2024 16:47

За нерегламентирано използване на факли, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. А от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК Левски гр. София с имуществена санкция в размер на 300 лева.

За възпламеняване на бомбички на пистата, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. В от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК Левски гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26, б. А от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК Левски гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 09 окт 2024 17:33

Ааааа няма проблем. Щом е за кефа на феновете ще се платят. Какво са 3-4 -5 бона на седмица. Нали по този начин се показва любовта на феновете към отбора. Прекрасно изразена явно.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 09 окт 2024 18:23

След гола на Септември ,1000-та фенове на терету скандираха,,цигани,, поне така ми се чу от репортажа.Нищо по медии и наказания.
Някой има ли мнение.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 окт 2024 19:21

tiamat написа:Абе аз ли не помня, не знам, но Маркович не беше ли купен доста преди продажбата на Андреев? И то един вид за резерва? Не ти ли се губи хронологията нещо?

Говореше се от седмици, че малкия ще го трансферират. Още през август. С този подписахме в края на юни. Ние имаме един и половин вратари.

Добре, тогава са нямали 10 милиона евро, има ли са 8. Това променя ли нещо?

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 10 окт 2024 10:12

Serafim написа:Аз пък не мога да си изкривя душата и да кажа, че Генчев е надиграл тактически Керкез и че втория е играл страхливо. Това, че някой изчаква и оставя другия отбор да играе с топката, не значи, че са в глуха защита и автоматично по-слаби. Ние при Мъри в доста случаи точно така играхме срещу Лудогорец. И бяха едни от най-добрите и експлозивни мачове под негово ръководство. Още повече може да оправдая Керкез за този подход, като се вземат предвид няколко неща - колко безидейни сме в така, как само Охене движи центъра и колко по-бавна е защитата ни. За разлика от нас, те имат Попов, дето може само с един пас при контра да изведе нападателя им един срещу един.
Въпреки това имахме всички аргументи да вземем мача, заради повечето ни удари, обаче техния вратар извади каквото можа и в крайна сметка победиха. От "висшия пилотаж" най-яркия пример за такъв пресметлив футбол е Атлетико Мадрид - защитна игра, контри, битка, Ян Облак спасява каквото може (Симеоне бе казал, че за тях той е техния Меси, но в обратен смисъл). И с такава игра спечелиха титли и играха финали.

Ботев играя в пъти по качествен футбол от нас. Ако дясното им крило не се беше контузил щяха да ни разцепят съвсем.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 окт 2024 11:20

botev112 написа:Винаги съм уважавал повече феновете на Левски, от тези на оранжевите , но ме учудва пренебрегването на работата на Керкез. Човекът подхожда към всеки съперник с различни тактики. Примерно с вас, заложи на здрава агресия, остави ви да владеете топката, затвори фланговете и ви останаха само едни безконечни центрирания. Нашия мач с Арда миналата седмица беше огледален като статистика на този и все пак Арда спечелиха. Топка е. Имате никак не лоши играчи, но не съмнява с този треньор да постигнете нещо. Просто не става за големи клубове. И при нас много му се кефихме на приказките, ама всеки един треньор го надигра. Двамата с Томаш се надпреварват кой да се хареса повече на феновете, но неща като тактики, смяна на схемата според противника или по време на игра са им чужди.

Първо не мисля,че в настоящия подфорум е мястото да бъдат коментирани качествата на треньора Керкез( дави напомням ли ,че далеч не толкова отдаван ви нарече "селяндури" , но това си е ваш проблем и както вече написах ,не му е мястото в настоящия форум да бъдат коментирани. Победата си е победа , радвайте и се. Преди около 2 месеца също коментирахте ,какъв гениален треньор е Керкез , трябва ли да ти напомням как един отбор много по-евтин от вашия ви направи за смях на едно селско игрище в един много по-важен мач.
Би ли ми обяснил какво значи ,хем затворил фланговете , хем имало безкрайни центрирания? Добре е заложил на агресията , само дали това е позволено от правилника, защото аз видях безброй ситуации, в които съдията трябваше да се намеси , а не го направи.
Явно не си гледал статистиката на любимия ти отбор от мачовете с Арда и Левски, защото много се различават.
Като говорим за тактика - наистина ли в тактическия замисъл е било удари към вратата да са 3:23 , голови положения 1:6 . Би ли обясним как в тактическия замисъл може да влезне двоен рикошет( единствения ви удар във вратата на Левски ,след който стана и гола беше точно след двоен рикошет в 88-та минута.) . Не ме разбирай неправилно Керкез е много добър и хитър треньор , умеещ много успешно да неутрализира силните страни на другия отбор, нещо подобно на Ил. Илиев. Но на вас честно хареса ли ви да играете пред собствена публика за 0:0?
Дали даден отбор трябва да си променя тактиката спрямо всеки противник е много стар въпрос във футбола. Ако питаш треньор от бившата югославска школа , той ще ти каже категорично "ДА" , ако питаш треньор от холандската школа , то отговора ще е категорично "НЕ" . Въпроса е доколко успешно може да си променяш тактиката за всеки противник - би било чудесно, въпроса е доколко успешно може да го приложиш. Все пак се предполага ,че в основната ти тактическа схема си най-добър.
Относно Генчев и нежеланието му да променя схемата , за мен така е по-правилно Ако искаш да да се научиш да правиш нещо трябва да го повтаряш до откат. Прекалено рано е да се правят изводи за работата му. За мен какво говори извън терена не ме интересува , важно е какво показва отбора на терена и до момента съм много доволен и бих му писал "много добър 5" по шестобалната система.
Нещо ,което не е свързано с въпросния мач. За мен схемата на игра на първия отбор не трябва да се определя от треньора на първия отбор ,а от ръководството на клуба и то не за всеки сезон ,а за период от 8-10 сезона и в тази схема играят всички формации на въпросния клуб - от деца до първи отбор. Примерно Аякс играе в една и съща схема повече от 30 години и си остават най-големия инкубатор на играчи в света. Защото какво се случва в противния случай - при юношите едната формация играе в една схема, другата в друга в зависимост от предпочитанията на съответния треньор следващата година се сменят треньорите и се започва всичко отначало, първия отбор играе в съвсем друга схема и като вземат някой юноша в първия отбор той е тотално "изгубен в превода" на терена. Отделно ако всяка година ще сменяш схемата е много вероятно едни играчи ,които са избрани заради една схема , при друга схема да се окажат излишни. Като се играе по един начин в една схема независимо от треньора се избягва този проблем. Защо младите футболисти от Холандия, Белгия изглеждат на съвсем друго ниво в сравнение с нашите - не са по-бързи , не са по-технични . Но са много по-добре подготвени тактически ,а и физически . Оставям настрана ,че допреди няколко години тактическите тренировки в ДЮШ биваха съвсем загърбвани , вече не е така. Но ако сравним със западните си връстници са много изостанали . Да оставим настрана ,че при правилна тактическа постройка на играчите ще се налага да изминават по-малки разстояния и съответно да се изморяват по-малко и и в последствие да са по-бързи.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 10 окт 2024 11:22

Явно е много добър футболист
Ако,ако,ако,ако Лима не беше контузен ,може би и нашето дясно щеше да работи
САМО ЛЕВСКИ!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 окт 2024 11:30

metodito написа:
tiamat написа:Абе аз ли не помня, не знам, но Маркович не беше ли купен доста преди продажбата на Андреев? И то един вид за резерва? Не ти ли се губи хронологията нещо?

Говореше се от седмици, че малкия ще го трансферират. Още през август. С този подписахме в края на юни. Ние имаме един и половин вратари.

Методи , продължаваш с глупостите си. За това,че Пламен Андреев може да бъде продаден се заговори часове при да се появи по сайтовете. Защо пропускаш ,че хърватското първенство е от 10 отбора и 10-я там няма нищо общо с опашкарите в нашето първенство. За последните 2 шампионата на 10-то място в България са завършили съответно Ботев(Пд) и Славия в момента на тази позиция е Локо(Пд) , аз не бих нарекъл тези отбори опашкари. Примерно отбора от който идва Маркович е оценен по-високо от Черно море.
Още ,когато беше обявен трансфера на Маркович , написах нещо за него, ами до момента май това дето съм го написал се потвърждава. Аз не виждам в какво може да бъде упрекван Маркович до момента.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 окт 2024 18:12

honda написа:
metodito написа:

Методи , продължаваш с глупостите си. За това,че Пламен Андреев може да бъде продаден се заговори часове при да се появи по сайтовете. Защо пропускаш ,че хърватското първенство е от 10 отбора и 10-я там няма нищо общо с опашкарите в нашето първенство. За последните 2 шампионата на 10-то място в България са завършили съответно Ботев(Пд) и Славия в момента на тази позиция е Локо(Пд) , аз не бих нарекъл тези отбори опашкари. Примерно отбора от който идва Маркович е оценен по-високо от Черно море.
Още ,когато беше обявен трансфера на Маркович , написах нещо за него, ами до момента май това дето съм го написал се потвърждава. Аз не виждам в какво може да бъде упрекван Маркович до момента.

Никакви глупости не са, човек. За трансфер на малкия се заговори още отдавна. А вземането на Маркович беше доказателство, че ще има такъв. Ама ти не си много неглупав щом не си го разбрал. Това за Хърватия няма да го коментирам.
Само ти си знаеш. Европа, honda, Европа е коректива! Колко хърватски вземат участие в Европа? Колко български?
Колко отбора отстраняват хърватските участници??? Колко българските?
Ех че си ми умен.
Четвъртият в България за по-миналото първенство отстрани два съперника и игра прилично срещу Айнтрахт Франкфурт.
Хърватските отбори извън Динамо стигат обикновено до един отстранен съперник.
Колко различни хърватски отбора са минавали групите на евротурнир в последните 20 години. Щото български са четири. Хърватски... май един.

Върни се в “Левски”