zdravkos написа:Toni_BG написа:Приятел, много се вживяваш , да знаеш! За това дали Слот се церемони или не - явно е, че не си съгласен не мога да споря за глупости, но я ми кажи в колко мача досега - когато Салах е играл слабо е бил сменяван от Клоп преди??? Изобщо Клоп бе толкова непостоянен и неуверен в решенията си спрямо повечето си "събрани" звезди, че направо дразнеше в редица от решенията си...просто проявяваше системно някаква там типична немска твърдоглава упоритост в решенията си... Гледаше например как отбора ни се "гърчи" в някои от срещите след 65мин - но... вместо да реагира със смени... смените му бяха почти винаги чак след 80-тата... Смешка... - а ако не ми вярваш - просто си направи някаква справка в статистиката. И съшо - това колко пъти Салах е играл ужасно слабо- но си е изигравал при Клоп целия мач! Клоп бе нерешителен и колеблив.... Отбора ни стана по-конкурентен в Англия чак след като се разкара краставия ни бивш капитан Хендерсън(който между другото щеше направо да си се пенсионира в отбора - ако сам не бе се полакомил за мнооого$$$$$, и не бе напуснал) , но е факт, че Клоп се бе хванал за него сякаш това е някаква мегазвезда...! Слот и Кооп са коренно противоположни личности поне най-малкото по една мноооооого ВАЖНА причина: А тя е - за Клоп никога не е било важно играчите да притежават и показват индивидуални технически качества в надиграването 1vs 1 , което за Слот е ОСНОВАТА на всичко!!!Затова и мисля, че до 3-4 години ако Слот се задържи в отбора - 65% от играчите ще са АУТ от този отбор!!! Запомни това от мен ... дори и по-рано може би - до 2-3г. може би Слот ще подмени разните дъървари които когато получат топката в краката си - не знаят какво да я правят.... а при КЛоп в 80% от времето му имаше в отбора такива поне по 3-4... а дори и повече.......такива! За него бе важно играча да търчи по топката като изоглавен, да пресира да "мачка: едва ли не силово противника.... а за надигравания, за тактиеси постройки, за пласиране и игра без топка.... за комбинации... никога там не е ставало дума...Играехме при Клоп; най-предвидимия и елемнтарен футбол, и противвниците ни постоянно изглеждаха страшно силни и добри,..... просто футбола на Клоп бе приятен и емоционален за окото, НО НЕ И ЕФЕКТИВЕН !!!
Аз харесвам Слот за това, че налага рационален ефективен и ясен футбол. Знае ясно какво да иска от всеки един свой играч и как да го накара до го изпълни. Го 3 години във витрината ни ще има поне още 3-4 отличия и поне една титла на Англия! И ще се радваме на много повече чисто и приятни победни мачове... а не инфааркните мачове на Клоп със вземаните победи с клизми и късмет.....
Здравко ти е отговорил най-добре с две думи и затова няма да се занимавам много с теб.
Твърдиш, че сме играли предвидим и елементарен , но неефективен футбол при Клоп , но явно не осъзнаваш че между 2019-24 имаше само 2ма по-успешни треньора в Европа ( Гуардиола и Анчелоти) . Е как тогава това е неефективен футбол?!?!?!?! Къде са другите ефективните треньори през тези 5 години?
65% от играчите щели да бъдат сменени за 2-3 години???? Викаш ФСГто ще му доведат на Слот 14 чисто нови техничари, не за друго ами щото на него му трябвали такива...по 5 техничаря всеки следващ теансферен прозорец до 2027...Честно, ти трябва да си най-големия наивник на планетата, гледащ футбол :)))))))Та защо не почна да ги сменя още това лято по 5тима наведнъж...умирам от смях какви неща сънуваш.
И последно, "Ината" Клоп тази седмица получи някакъв орден за заслуги към Германия :idea: :idea: :idea: :idea: Обаче БГ Тони се дразнил от решенията му години наред и сега ще чака медал за Слот от Нидерландия . Голям си майтап! Лека нощ и да сънуваш слот!