efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:00 ч.
Генчев и с Лудогорец тръгна добре и после дойдоха загубите. Той си е слаб треньор. Не случайно и Левски последните мачове играе посредствено.
Пореден срам :evil:
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
- Контакти:
както се казва загубен много тъпо мач. Но видя, че физически също не сме добре. С човек повече трябваше да ги смажем.
Като видях, че Генчев готви смени , реших, че ще пуска Петков като ляв халфбек, вместо Майкон, но уви сбърка. Сбърка още при смяната на Охене, като пуска на негово място Джемили, вместо да пусне някой , който наистина да върши работа в средата. Не знам Митков и Мислович в каква форма са, ни при човек повече трябва да се задържа топката за да се реализира предимство, вместо това Генчев продължи с тактиката на изритани напред топки, което е глупаво щом имаш повече играчи на терена. Видя се още веднага след червения картон, че Ботев нямат намерение да стоят в глуха защита и трябваше да се вземе предвид това, но откакто каруцата се обърне, пътища много.
До 70-та минута можеше да се похвали как стои отбора, как пресира, отнема топки и т.н. , но след това Генчев беше надхитрен или може би се прецака сам, не знам кое от двете, но подходи грешно и изпи горчивата чаша докрай, защото при 0:0 може да се оправдаем с малшанс и добър вратар на противника, но когато те ти вкарат, вече е много, много неприятно . Това е пряк противник за четворката и не може така да им се подаряват точки.
До 70-та минута можеше да се похвали как стои отбора, как пресира, отнема топки и т.н. , но след това Генчев беше надхитрен или може би се прецака сам, не знам кое от двете, но подходи грешно и изпи горчивата чаша докрай, защото при 0:0 може да се оправдаем с малшанс и добър вратар на противника, но когато те ти вкарат, вече е много, много неприятно . Това е пряк противник за четворката и не може така да им се подаряват точки.
Със Славия си беше същата мъка. С Арда също. Е, днес вече дойде и закономерната загуба. Няма класа, а ударите са просто за статистиката.
1914.1902 написа:Като повярваш малко в този отбор и той се проваля с гръм и трясък, така е в последните 15 години вече. Не знам за какви титли говори Генчев, но да гледа Ботев да не го мине съвсем скоро.
Двата им мача с Разград са в края на ноември и не знам кой на кого ще дава точки заради купата и заради нас.
Понеделник Жадното.
България има природни богатства,
1914.1902 написа:Като повярваш малко в този отбор и той се проваля с гръм и трясък, така е в последните 15 години вече. Не знам за какви титли говори Генчев, но да гледа Ботев да не го мине съвсем скоро.
Колко време още мислиш, че Майните ще ги вади късмета? Един, два, три мача и нещата си идват на мястото. Видяхме го при Кольо. Ботев са си отбор за средата на класирането.
За съжаление, Сангаре си е типичен житен бегач. Няма техника, тактическа дисциплина и удар. Прилича на аматьор. Колев пък тактически е силен, но май само в това му е плюса. Няма скорост, удар ялов, играта с глава и тя не му е сила. Това е нападател точно за Крумовград.
Г*з и най-милото ни мило отново рисуват ;)
CHELSEA